Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ventil66

4026 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatáshoz kattints! ..
Az E-ON szolgáltatásainak kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért Bicskén áramszünet várható 2020. szeptember 25-én 8.30 és 15.30 óra között…..
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 23-án kora délután Mányon, a Rákóczi utcában. Egy 76 éves budapesti gépkocsivezető haladása során egy útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy Zsámbék felől Bicske irányába közlekedő…..
Sulyok Barnabás masszőr 2019 nyara óta végzi példás lelkiismeretességgel munkáját a Bicskei TC NB III-ban szereplő labdarúgó csapatánál. Rengeteg sérülést kezelt már szakszerűen a fiatal szakember, lerövidítve a labdarúgók felépülési idejét, de bátran fordulhatnak hozzá sérülésük esetén…..
A Bicskei TC serdülő kézilabdás lányai már nagyon várták az első hazai bajnoki mérkőzésüket, amelyre a Szári Sportcsarnokban került sor az elmúlt hétvégén. A találkozó elején rögtön kezükbe vették az irányítást a hazaiak, az ellenfél budapesti REAC csapata csak 3-0 után szerezte első találatát. A…..
A tavaszi időszakkal ellentétben most nem az idősek közül, hanem a fiatalabb korosztályból kerül ki a legtöbb koronavírus-fertőzött - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján az országos tisztifőorvos. Müller Cecília arról számolt be,…..
Kedves családi évforduló adta az apropóját szűk kétnapos programunkhoz, amellyel szemben előzetes elvárásaink korábbi kirándulásainkhoz képest most sem változtak: gyönyörű látnivalók, némi ismeretbővítés, kulináris élvezetek (borral együtt!), kezelhető mennyiségű autózás, elfogadható mértékű…..
Utoljára 2016 őszén az akkor megyei I. osztályú Bicske az NB III-as listavezető Szigetszentmiklós bravúros 2-1-es legyőzésével nyert Magyar Kupa főtábla-mérkőzést és közel 4 évet kellett várni a szurkolóknak hasonló sikerre. Ésszerű elgondolásnak tűnt, hogy Vukmir Dragan szakmai igazgató pihenteti…..
A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2020. szeptember 16-án. Egy 70 éves óbaroki lakos tett feljelentést arról, hogy egy bicskei rendelőintézetben, figyelmetlenségét kihasználva ellopták irattárcáját a benne lévő okmányokkal, készpénzzel…..
Egy átalakulóban lévő szép létesítmény és Király Gábor magyar válogatottsági rekorder (108 mérkőzés Dzsudzsák Balázzsal holtversenyben) csapata, a Király SE várja szombaton 15.00 órától a fárasztó sorozatban (6 nap alatt 3 tétmérkőzés) lévő Bicskei TC csapatát. A vendégek hangulatát fokozhatja, hogy…..
Újabb nehéz ellenfél érkezett szerdán este meccspótlásra Bicskére. Vasárnap a 4. helyezett Credobus Mosonmagyaróvár vitte el a 3 pontot (1-3), most pedig az 5. helyezett Komárom VSE látogatott a Kerecsendi Kiss Márton utcába. Bozsik Péter együttese szeptember 5-én nem tudott játszani a csapattagokat…..
Győzelemmel igyekszik feledtetni a vasárnapi, Credobus Mosonmagyaróvár elleni fiaskót (1-3) szerdán este a Bicskei TC. A 18.30-kor kezdődő villanyfényes NB III-as bajnokin az a Komárom VSE lesz az ellenfél, amely koronavírus-fertőzés és karantén miatt kérte a találkozó elhalasztását a szeptember 5-i…..
A tavalyi csonka bajnokságban a Kisalföldön találkozott a két együttes és akkor küzdelmes döntetlen (1-1) született Tornyai 86. perces megpattanó lövésével. Most sem számított sétagaloppra Vukmir Dragan nagy menetelésben lévő csapata (6 nap alatt 3 tétmérkőzést játszanak), amely ezúttal a Szűcs 5 -…..
A koronavírus második hulláma és az egyre több helyen felbukkanó fertőzöttek miatt a Bicskei Torna Club vezetősége úgy döntött, hogy a leghatékonyabb módon, hidegködképzőgéppel való nanotechnológiás eljárást választva fertőtleníti az egész épületet! A több mint 400 négyzetméteres klubház minden…..
Megújult az 1909 óta fennálló Magyar Kupa labdarúgó versenysorozat, amelynek 128 fős országos főtáblájának párosításait ma este az M4 sportcsatornán élő adásban sorsolták ki. Az új névadó szponzor MOL Nyrt által  az idei évtől támogatott versenysorozatban az elmúlt évben a Szegedi VSE otthonában…..
Mérsékelt érdeklődés fogadta az utószezonját élő üdülőhelyen, Hévízen a két csapat összecsapását, amelyet a zalaegerszegi stadion gyepének kímélése érdekében tartottak itt és még két alkalommal ezen a pályán játszik a zalai megyeszékhely tartalékcsapata. Remekül előkészített játéktérre vonultak ki a…..
A rendőrségre 2020. szeptember 5-én 18 óra 56 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Vál külterületén egy hőlégballon leszállás közben tisztázatlan körülmények között kigyulladt és mezőgazdasági területre zuhant. Folytatáshoz kattints! ..
Különleges rangadóra készült vasárnap késő délután a Bicskei TC tartalékcsapata, hiszen az ellenfél Vál KSE csapatából a rutinos Magyar Balázs 2012 tavaszán volt az akkor NB III-as bicskei alakulat tagja, míg Marton Henrik kapus közel 3 évig szolgálta a BTC-t 2016 és 2018 között, jelenleg is…..
Idén első alkalommal csatlakozott a Bicskei Torna Club az országos Futball Éjszakája programhoz. A 20 helyszínen zajló rendezvénysorozat kevés NB III-as helyszínt vonultat fel, így igazi kuriózumnak tűnt egy estét és egy fél éjszakát eltölteni az utóbbi években igazi ékszerdobozzá avanzsált…..
Idén első alkalommal kapcsolódik be a Bicskei Torna Club Egyesület és az NB III-as labdarúgó csapatot üzemeltető BTC 1912 Labdarúgó Kft a Futball Éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozatba. A cél nem más, mint a foci további népszerűsítése és olyan felnőttek és gyermekek bevonása a…..
A Komárom VSE a mai napon arról tájékoztatta a bicskei klubvezetést, hogy koronavírusos beteget találtak a csapatban, továbbá hatósági karanténba került a csapat jelentős része vasárnap éjfélig. Ennek értelmében - a két csapat körültekintő közös döntése alapján és elővigyázatosságból - elmarad a…..
Ritka az olyan NB III-as meccs, amikor két aktív, végig drukkoló szurkolótábor buzdítja végig kedvenceit. Most ez történt Érden, ahol a várakozásoknak megfelelően mindkét csapat elsősorban a védekezésre koncentrált és a másik hibáit igyekezett kihasználni a 3 pont megszerzése érdekében. A hajráig…..
Kiélezett ütközet és két jó formában lévő csapat csatája várható vasárnap 17.30-tól Érden, az Ercsi úti sporttelepen, ahol a 2. helyezett Érdi VSE a 6. helyen álló Bicskei TC csapatát fogadja. A hazai csapat teljesítményéről mindennél többet mond, hogy a nyitófordulóbeli 0-0 (Gárdony ellen) óta csak…..