Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ventil66

4397 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berecz Robival, a szinte kimondhatatlan nevű szlovák Prvá Slovenská železničná a.s teherfuvarozó vasúttársaság (a továbbiakban csak egyszerűen PSZ) bicskei mozdonyvezetőjével tavaly készítettünk riportot a "masinisztává" válásáról, életéről, döntéseiről és…..
ventil66 2015.12.10 20:30:00
@Lajos Finsztal: Köszönöm, remélem lesz hozzá Robihoz hasonló partner.
ventil66 2015.12.10 20:30:49
@Körtepálinka: Köszönöm, kellemes riportalanyom volt.
ventil66 2024.01.04 10:22:11
@Pályamágus, a sínész: semmi akadálya részemről a felhasználásnak, rendben van.
A járőrök 2023. augusztus 11-én hajnalban Bicskén, a Móricz Zsigmond utcában figyeltek fel négy gyanús személyre, akik a késői óra dacára egy személyautóban várakoztak a vasútállomás területén. Az egyenruhások igazoltatták a négy férfit, a gépjármű átvizsgálása során azonban a csomagtartóból érdekes…..
Hosszú évek óta hatalmas siker a Bicskei Torna Club Egyesület nyári sporttábora, idén is gyorsan elfogytak a helyek az I. (alsósoknak szervezett) turnusra, azonban maradt még pár hely a június 26-30. közötti II. turnusra. Idén is a Magyar Diáksport Szövetség támogatásával zajlik a tábor, így ennek a…..
Különleges nyári táborra lehet jelentkezni Bicskén, amelyet 2023. július 17-21. között tart a nemrég megalakult helyi sportegyesület, a Warriors Dance SE. A cheer (amelynek két szakága a cheerleading és a cheerdance) bemutató jelleggel már a következő, párizsi olimpián is szerepel, ezért fontosnak…..
Június 4-én vasárnap reggel 8 órától 21 óráig várja a rendező Bicskei Torna Club Egyesület a bicskei Piac téren a szórakozni vágyókat a város tradicionális rendezvényén. A Bicskei Búcsúvásár és Vidámpark tavaly - két év Covid-szünet után - hatalmas sikert aratott. Ezen felbuzdulva a szervezők az…..
Több mint negyven gépjármű balesetezett március 11-én, szombaton az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 26+600-as kilométerszelvényben. A balesetben több ember – gyermekek, felnőttek egyaránt – könnyebben és súlyosan megsérült, valamint egy 44 éves férfi életét vesztette. Folytatáshoz…..
Kiszáradt faágakat, leveleket, tuját gyújtott fel Bicskén. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a helyi illetőségű férfit, akit közveszélyokozás kísérlete és más bűncselekmény elkövetése miatt vontak felelősségre. Közveszélyokozás bűntett kísérletével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2023.…..
Alapos előkészületek után telt ház, közel 400 szurkoló és vendég előtt kezdte meg szerdán délután Tessely Zoltán elnök az új klubházfejlesztés átadó ünnepségét, majd Bálint Istvánné polgármester köszöntötte az egybegyűlteket. Bánki Erik országgyűlési képviselő, az Országgyűlés gazdasági…..
A Bicskei TC látványos tavaszi rajtot vett, három forduló alatt 7 pontot szerzett és még gólt sem kapott. Ilyen előjelek után Csordás Csaba alakulata megfelelő önbizalommal felvértezve várta a listavezető Opus Tigáz Tatabányát, amely 23 forduló alatt mindössze egyetlen alkalommal talált eddig…..
Klasszikus 6 pontos bajnokit láthattunk vasárnap kora délután Komáromban, a molaji sporttelepen. Hazai siker esetén pontegyenlőség alakulhatott volna ki a középmezőnyben, míg a bicskeiek 6 pontos távolságra rázhatták volna le üldözőjüket. Mindkét alakulat remek tavaszi rajtott vett két győzelemmel,…..
Szombaton este több mint másfél száz vendég részvételével hatalmas sikerű Jótékonysági Sportbált rendezett a Bicskei Torna Club Egyesület a megújult Fogadóban. Több mint 10 éve nem került sor hasonló eseményre Bicskén, ezért rengetegen mondtak azonnal igent a hívó szóra. A környékbeli települések is…..
Rangadó jellegű bajnokira gyülekeztek szép számmal a nézők vasárnap kora délután, hiszen közvetlen tabellaszomszédunk, a mindössze 1 ponttal és 1 helyezéssel mögöttünk álló MOL Fehérvár FC II. csapata érkezett Bicskére. A héten igazolt Varga Szabolcs is bekerült már a keretbe, így Csordás Csaba…..
A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 10-én délelőtt a városi piacon toboroztak. Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről, a határvadászokra váró feladatokról tájékoztatták az érdeklődőket, és…..
Agárdon, az Üdülők útján lévő ingatlan első emeleti lakásába kívántak a rendőrök bejutni 2023. február 9-én délelőtt, mivel információjuk volt arról, hogy ott körözött személyek tartózkodhatnak. Az egyenruhások többszöri kopogásra sem kaptak bebocsátást, ezért az erkély felől, létrán felmászva…..
Február 14-én éjfélkor lezárult a téli átigazolási időszak a magyar és nemzetközi labdarúgásban. A Bicskei TC aktívan jelen volt a piacon és összesen 35 átigazolási tranzakcióban vett részt. A felnőtt NB III-as csapat jelentősen erősödött, aminek az eredménye máris megmutatkozott, hiszen Csordás…..
Az elmúlt 2 hónap legszebb, napsütéses, tavaszba hajló időjárása köszöntötte a szinte telt házas stadion nézőit vasárnap kora délután. Példátlan gesztusként a bicskei nevelésű, jelenleg győri színekben futballozó, a napokban első hivatásos szerződését kötő Moharos Leó után járó képzési kártalanítás…..
A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az 53 éves férfival szemben kábítószer készítésének elősegítése és további bűncselekmények miatt folytatott ügy vizsgálatát. A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2021 januárjában rendelt el nyomozást egy gánti lakossal szemben. Az eljárás…..
Az impozáns Fradi-edzőközpontban viharos erejű szélben került lejátszásra az utolsó előkészületi mérkőzése csapatunknak. Az Illés - Gaszner, Bozsoki, Vékony, Dankó - Hirman, Marsa, Sipos - Savanya, Sóron, Molnár összetételű csapat kezdett, míg a hazaiaknál az Őri - Lukács, Juhász, Orosz, Almássy -…..
Megszokott edzőpartnerként érkezett Bicskére szombaton az ősz NB III-as - Fradi-verő - sikercsapata, a Közép csoportban listavezető Iváncsa KSE. A párharc mindkét szereplője becsülettel helytállt ősszel a Ferencváros elleni MOL Magyar Kupa találkozókon, sőt a vendégek óriási meglepetésre ki is…..
Bár ugyanúgy 29 ponttal rendelkezik, mégis a Közép csoportban az 5. helyen telel az Újpest FC II. csapata, szemben a Bicske Nyugati csoportbeli 10. helyével. Gyönyörű napfényben érkeztünk a csodálatos újpesti edzőközpontba, ahol kerítés választja el az UTE és az Újpest FC felségterületeit. Kezdésre…..
Súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indult eljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon. A nyomozás adatai szerint 2023. január 22-én délután egy 32 éves férfi bántalmazta élettársát oly módon, hogy arcon ütötte a nőt, melynek következtében a sértett egyik foga kettétört. A bántalmazót a járőrök…..
A történet nem előzmény nélküli, hiszen tavaly a BTC Sporttelepen vendégeskedtek a szerető gazdát kereső kutyusok, nagy sikert aratva a közösségi médiafelületeinken is. A BTC csapata - Sóron Tibor csapatkapitány és Csordás Csaba szakmai igazgató vezetésével - úgy gondolta, hogy a hideg téli…..
A Kőér utcai sportcentrum volt a következő mérkőzéshelyszíne a Pénzügyőr vendégeként csapatunknak, amely az Illés - Gaszner, Lapos, Bozsoki, Lakatos - Varga, Gálfi, Vékony, Marsa - Kovács P, Sóron összeállításban kezdte a találkozót. Kezdésre a "bejelentett" eső is rázendített és bizony végig…..
A januári tavaszban folytatta az erőltetett menetet csapatunk, amely az Illés - Gaszner, Hirman, Bozsoki, Lakatos - Molnár, Gálfi, Vékony, Tajti - Kovács P., Sóron összeállításban kezdett, míg a vendégek a Bozsó - Bokros, Juhász, Antman, Puskás - Papp R., Kovács D., Hulicsár - Pleszkán, Erhardt,…..
Megkezdte az előkészületi mérkőzések sorozatát a BTC. Először mindjárt egy nagy falat, a másodosztályban vitézkedő BFC Siófok csapata vendégszerepelt a bicskei műfüves pályán. Csapatunk a Papp - Gaszner, Hirman, Bozsoki, Lakatos - Molnár, Vékony, Tajti, Kovács - Sóron, Németh felállásban kezdett. A…..