Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ventil66

4377 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Bicskei Lakosok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.12.05-én 11.00-16.00 között Bicske Móricz Zsigmond utca páros oldal 2, Szent István út páros oldal 112,116,120-126, páratlan oldal 135-137,141-155, Tatai utca páratlan oldal 1, Thököly utca páros oldal 2-18, páratlan oldal 3-23,…..
Vasárnap érdemes lesz résen lenni a gyerekeknek, hiszen több útvonalon is útjára indul a Mikulásjárat. Fotóinkon láthatjátok a megállókat az időpontokkal együtt. További menetrendek megtekintéséhez kattints! ..
Elgázolt a vonat egy embert pénteken a Fejér megyei Bicske alsó vasútállomásának közelében. A város önkormányzati tűzoltói a szerelvény utasainak átszállásánál nyújtottak segítséget. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. (képünk illlusztráció, korábbi felvétel Bicske alsó vasútállomásról!)..
Ezúttal is sűrű ködben történt a a vasárnap kora reggeli indulás, majd a helyszínen - a Bicske Tigers szurkolói csoport támogatásával - már gyönyörű verőfényes napsütésben az Illés - Gaszner, Lapos, Bozsoki, Lakatos, Varga - Bori, Marsa, Vékony - Kovács P., Sóron összeállítású csapat kezdte a…..
Második csapatunk a Rigó - Nyúl, Kámán, Lencsés (Bélik B.), Vicz - Pekowski, Kincses, Németh - Savanya (Nagy), Szokolay (Kovács B.), Babály (Kóka) összeállításban szerepelt a vendégek ellen. Már a 10. percben megzörgette Németh a hálót, sajnos leshelyzetből. A 23. percben Pécsi 20 méteres…..
A napokban megnyitják kapuikat az adventi, karácsonyi vásárok. Ebben az időszakban számos város közösségi terein árulják portékáikat a kereskedők. Az ünnepi időszak vásári forgataga nemcsak a baráti társaságok, családok kedvenc helyszíne, de a tolvajoké is. Az emelkedett hangulat sok esetben elveszi…..
Az ember úgy érzi, hogy Bori Gábor legalább 10 éve Bicskén focizik, olyan jól beilleszkedett, a csapat vezéregyéniségévé vált, magabiztosságot adott, utat mutatott a fiataloknak és nem egészen egy év alatt 33 tétmérkőzésen lépett pályára bicskei színekben a januárban 39. életévét betöltő válogatott…..
Kedves Bicskeiek! A TOP-3.1.1-15-FE1-2016-00022 azonosítószámú, Bicske, városi kerékpárút hálózat fejlesztése elnevezésű projekt kivitelezési munkálatai tovább folytatódnak. A Szent István út – Tatai út kereszteződésében a körforgalmú csomópont és a hozzá megépülő parkolók nyomvonalának kialakítása…..
Almásfüzitő, Bicske és Tatabánya állomásokon zajjal járó, előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek a vasúti pályán annak állapotának fenntartása, valamint a menetrend szerinti közlekedés javítása érdekében. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások…..
Az őszi időjárás gyakorta állítja a járművezetőket vezetésbiztonsági kihívások elé, és fokozott figyelmet követel a többi közlekedőtől is. Az őszi esős időszakban a közlekedés során számítani kell arra, hogy az autó könnyebben megcsúszik, a féktávolság megnő, ezért célszerű csökkenteni a haladási…..
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az E.ON által végrehajtott korszerűsítés miatt áramszünet lesz 2022. november 21-én (hétfőn) 8:00-15:00 óra között Bicskén, az ITT olvasható helyszíneken. A városközponthoz közeli Vörösmarty Mihály, Petőfi Sándor, Tompa Mihály, Jakab, Arany János és…..
A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. november 12-én 19 óra 50 perc körül a 8108-as számú úton az 1-es számú főút irányából közlekedő tehergépkocsi-vezető eddig ismeretlen okból lehaladt az úttestről, fának csapódott, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset…..
Bicskén, a Kossuth téren ellenőriztek a rendőrök 2022. november 11-én 12 óra 30 per körül egy autóst, akiről megállapították, hogy őt a Bicskei Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A 21 éves helyi férfit a rendőrségre előállították, és büntető feljelentést tettek ellene...
A hosszúra nyúlt, erős köddel induló utazás után sárga lapos eltiltások, sérülések és egyéb okok miatt egy teljesen szokatlan összeállítású csapat lépett pályára az ezidáig nem túl acélosan szereplő vendéglátók ellen. Az Illés - Gaszner, Bori, Vékony, Lencsés - Dencinger, Marsa, Kincses - Savanya,…..
A hazai csapat a Rigó - Nyúl (Szarvas), Kámán, Pekowski, Vicz - Kóka, Németh (Bélik B.), Kovács B. (Bélik M) - Varga, Kovács Á. (Babály), Szokolay (Nagy) összeállításban szerepelt ezen a mérkőzésen a bajnoki címért és a feljutásért küzdő Főnix ellen. Jól kezdte a meccset a hazai együttes, a 2.…..
A "Királynék Városának" csapata ellen a Szűcs - Gaszner, Bozsoki, Lakatos, Lencsés - Bori, Vékony, Marsa - Savanya, Sóron, Kovács P. összeállításban kezdte együttesünk a mérkőzést. Utoljára 2019 őszén sikerült "elkapni" (1-0) őket, azóta mindössze egy döntetlen és három vereség a mérleg bicskei…..
Bicskén, a vasútállomáson ellenőriztek a járőrök 2022. november 5-én 21 óra körül egy 16 éves fiatalt, akiről megállapították, hogy az Oroszlányi Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel engedély nélkül távozott abból az otthonból, ahol él. A lányt az egyenruhások biztonsága helyezték, majd…..