Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ventil66

3723 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló kézműves sajtok, színes programok, komolyzene, népzene,hagyományőrzés, gyermek foglalkozások, ízletes ételek, táncház, kézművesek sajtok értékelése közönség díjjal...
A járőrök Bicskén, a Kisfaludy utcában ellenőriztek 2019. április 18-án délelőtt egy férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék körözését rendelte el. A rendőrök a 42 éves helyi lakost elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították...
Anyák- napi koncert a Hangistállóban Szívet melengető ünnepi hangverseny a Hangistállóban! Szeretettel várjuk az ÉDESANYÁKAT, NAGYMAMÁKAT és családjaikat, de azokat is, akik már sajnos nem lehetnek együtt Velük, de hálával és szeretettel gondolnak Rájuk, egy gyönyörű koncertre a…..
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. Bicske településen a kommunális hulladék begyűjtését 2019. április 22. hétfő helyett 2019. április 20-án szombaton végzi. Megértésüket köszönjük!..
Hektikusnak mondható a két - egyébként baráti viszonyban lévő - csapat közelmúltbeli történelme. A tavalyi bajnokságban 4-3-ra és 5-3-ra az Ercsi Kinizsi diadalmaskodott, a fiatal Jerzsabek Botond két nap híján éppen 1 éve Bicskén oszlatta szerte a bajnoki álmokat mesternégyesével. Ősszel a Magyar…..
A megkeresés a Magyar Labdarúgó Szövetségtől érkezett és a felnőtt csapatok remek szereplése mellett nyilván a bicskei utánpótlás elmúlt két évben mutatott hatalmas fejlődését is elismerve 11 kiválasztott utánpótlás labdarúgó is ott lehetett kedden este a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó zöld gyepén.…..
Idén immár 19. alkalommal rendeztük meg a Bicske Kupa Nyílt Meghívásos Nemzetközi Harcművészeti Versenyt. Az online nevezésnek hála, pontosan lehetett követni a nevezések számát. Az adatbázis alapján végül 27 klub, 198 versenyzője, 6 versenyszámban, 120 divízióban nevezett. Idén is prominens…..
Fantasztikus hétvégét produkáltak a bicskei futballcsapatok! Kezdődött péntek délután, amikor az U14 Glück és Nagy góljaival, a hajrában fordítva 2-1 (0-1) arányban legyőzte a Fehérvárcsurgót. Ennél is nagyobb falat várt az U19-re a tavalyi bajnok Sárbogárd személyében szombaton délelőtt. A…..
A járőrök Bicskén, a Kisfaludy utcában igazoltattak 2019. április 11-én reggel egy 19 éves óbaroki lakost, akinek a Bicskei Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetése miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki,…..
Kifejezetten érdekes és izgalmas hétvége elé nézhetnek a bicskei focidrukkerek. A program szombaton 10.00 órakor egy U19-es BTC-Sárbogárd rangadóval kezdődik. Ősszel parázs, kiállításokkal tarkított 2-2 volt az eredmény és a mostani győztesnek nagy valószínűséggel már csak a Mórral kell megküzdenie…..
Nem éppen a legjobb formában várta a listavezető Bicskei TC II csapata a szomszédvár Csabdi elleni ütközetet. Visszatekintve az elmúlt hetekre, Nittiék előbb 4-1-es vezetésről döntetlenre adták Alcsútdobozon, aztán 0-1-ről kínkeservesen behúzták az Etyek ellen, végül kikaptak 3-2-re Tordason. A…..
Két rangadóra is sor került szombaton késő délután a fejér megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Ercsiben fél órával előbb kezdtek a csapatok a Mór vendégszereplésén és 0-0-ás döntetlennel zárult a találkozó úgy, hogy tizenegyest hibáztak a vendégek az első félidőben. Székesfehérváron a…..
Élesedik a küzdelem a fejér megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényében. A mai napon nem kevesebb, mint négy bajnoki mérkőzésre is sor kerül, közöttük az Ercsi Kinizsi-Mór valamint az Ikarus Maroshegy-Bicskei TC rangadókkal. Előbbi találkozó 16.30-kor kezdődik, míg a székesfehérvári…..
Az európai kezdeményezéshez csatlakozva a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. április 3-án 6 órától 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre a megye útjain. A lakosság bevonásának köszönhetően - az előző éveknek megfelelően - több mérési helyszínre érkezett javaslat. A közlekedésrendészeti…..
Nem sokáig tarthatott a bicskei és környékbeli önkéntesek öröme! A nagyszabású márciusi TeSzedd mozgalom keretében több százan végeztek emberfeletti munkát szabadidejükben a városi és külterületi utak megtisztítása érdekében. Helyenként döglött kutyát, autógumikat, bontott autóalkatrészt és…..
A Magyar Kupából történő kiesés után fokozatosan kapcsolódnak be az I. osztályú együttesek a második számú sorozatnak számító Fejér Megyei Kupába. A BTC a legjobb 20 csapat között egy igazi utánpótlásbázis, a dunaújvárosi DUFK csapatát kapta ellenfélként, amelynek takaros, nemrég elkészült műfüves…..
Mányra, a Mátyás telepre kértek rendőri segítséget 2019. április 2-án délután. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 32 éves nő előzetes szóváltást követően, egy a földön talált tégladarabbal megdobott egy 52 éves nőt, aki könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a 32 éves helyi lakost elfogták és a…..
Verőfényes napsütés, már-már nyárias meleg és szép számú nézősereg fogadta a két pályára lépő csapatot a vasárnap délutáni bajnoki mérkőzésen Bicskén. Vukmir Dragan szakmai igazgató jócskán változtatott az elmúlt hétvégén Gárdonyban alulmaradó csapatán - lehetőséget adva a bizonyításra több…..
Az egyik legerősebb üldözőnek számító Főnix ismét kikapott hazai pályán a fejér megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, 2-0-ás félidei vezetésről 4-2-re. A 3 bajnoki pontot az a rapszódikusan szereplő Sárbogárd vitte haza  a korábban Bicskén is futballozó Bezerédi hajrábeli duplájával, amely…..
Annak ellenére, hogy a 18 esztendős Valentics Márk meglőtte élete első felnőtt bajnoki gólját Gárdonyban, a csapat sajnos gyenge játékkal begyűjtötte második vereségét a 2018-2019-es bajnoki idényben (1-3). A bajnoki cím ennek ellenére egyelőre nem forog veszélyben, hiszen Vukmir Dragan együttese 5…..