Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komp

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Azt olvastuk a Napi Gazdaságban, hogy Matyi "Alexandra" Dezső, a híres könyvkereskedő nagyszabású projektbe kezdett szűkebb pátriájában, miszerint Pécsett. Ennek eredményeként multifunkcionális szórakoztató központ keletkezik 2010-re ott. Lesz benne negyvennégy…..
komp 2007.10.25 20:30:52
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..