Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furbe

38 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fincsa-nindzsa Az én csodaburgerem 2021.06.15 09:00:00
Mivel épp azt a korszakot éljük, amikor a csapból is hamburger folyik, nap mint nap nyit egy-egy új hely, gondoltam csakazértis jövök a kedvenc burgerem receptjével. A hétvégén a régi receptet finomhangoltam, két alkotóelemet lecseréltem benne és voila, ha olyan hamburgerzsemlét kerestek, aminek…..
 Hurrá, egy jó kis rakott egytálétel! Érdemes megnézni, mi van otthon és improvizálni - ahogy most is történt. A piacról friss karfiolt hoztam, a hentestől néhány csont nélküli sertéstarja-szeletet. Volt idehaza elég sok tejföl, meg parmezán is - lássuk akkor a részleteket.  A megmosott karfiolt…..
Wow, hát itt az újburgonya, végre! Imádjuk mi is, mint a legtöbb ember. Zsenge, finom, nem sok idő elkészíteni. Készítsünk hozzá egy finom nyársat, ami az elejétől a végéig elkészül, mire a burgonya is pöpec lesz! Nem kell sok hozzávaló, nem kell sok idő sem (hiszen az egész összedobható mindennel…..
Gourmetchef  Rakott kelkáposzta 2019.01.12 02:37:04
 Rakott kelkáposzta Kedves Látogatók! Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, ami nagy adagban készül és nagyon tartalmas egytál étel.   A recept 2 adagra : Hozzávalók : 30 dkg darált csirkemell  30 dkg kelkáposzta  10 dkg rizs  20 dl tejszín  10 dkg tejföl 1 vöröshagyma  1…..
Gourmetchef Húsvéti sonka  2021.04.01 10:57:59
Húsvéti sonka  Kedves Látogatók! Megosztom veletek a húsvéti  kedvencünket a sonkát - egyszerű, s nagyon finom. A recept 2 adagra: Hozzávalók: víz sonka Elkészítés: 1. Én mindig kötözött sonkát veszek. Megmosom és utána kb 2-3 órára hideg vízbe áztatom. Miután kiáztattam, felteszem főni egy…..
Mitől lakossági egy chilis bab? A térítő, vagy hódító erővel rendelkező ételek ugyan letarolhatják a hazai konyhát, ugyanakkor a hódítók és a térítők szinte sosem ússzák meg lényegi változás nélkül. Nézzük csak meg mi történt a hamburgerrel a megérkezésének első hullámában. Fasírt vizes zsömlében,…..
Talán már több mint egy éve volt titokban tudható, hogy folyik a puhatolózás: sikerül-e fürkészeinknek és portyázóinknak kitárgyalni Frankfurt városától az ott eladósorban levő R sorozat járműveit? Úgy tűnik, sikerült. Alapjában véve ennek drukkoltunk mi is, hiszen amikor arról van szó, hogy minél…..
Háromnegyed éve folyik a Pillangó-park felújításnak hívott szétbarmolása. Az ott lakók mára beletörődtek a pusztításba, mely a zuglóiaknak eddig 678 millió forintjába fájt.  Most, miután az eddig kapott 590 millió mellé újabb nettó 69 millió forintot fejtek ki az önkormányzattól nekiálltak a…..
Azt hiszem, ismét tágítottam a komfortzónámon. 21 év 7 hónap után elhagytam a régi, ismert, megszokott és szeretett munkahelyemet. Tettem ezt saját magam miatt, előtérbe helyezve az egészségemet és a távlati céljaimat. Magamat választottam, szeretettel. Az életem felét töltöttem ott. S anno, úgy…..
Elérkezett a negyedik nap is. Azok, akik még nem készültek el az előző napi feladattal, már reggel azzal kezdhettek némi megosztás után. Az antipatikus házaspár férfi tagja nem jött. Mivel tudtam, hogy én addig nem tudok a saját belső munkámra megfelelően koncentrálni, amíg…..
  Mint ma kiderült, Barta János képviselőjelölt beismerte, hogy a Fidesz gyűjtött neki jelölő aláírásokat. Barta eredetileg az LMP jelöltje lett volna, de ezek után nem lehet köze a Lehet Más a Politika közösségéhez.   Mélyen felháborító, hogy Barta János meggyalázott mindent, amit az LMP…..
Amióta Bajnai Gordon előállt 2012 őszén a nagy baloldali összefogás gondolatával, azóta megy a háború az LMP háza táján arról, össze kell-e fogni a szocikkal, vagy sem. Ebben a kérdésben nyitott új fejezetet a 2018. február 25.-e utáni időszak, amikor az LMP hivatalosan is nyitottá vált a…..
Céges Háttér (8/10) Adott egy amerikai ingatlanvállalkozó, aki megtalál egy magas minőségű egészségvédő terméket, amit az Amway sikerét látva nem hagyományos kereskedelemben kezd el értékesíteni. Megszervezi az alapanyag termesztését a trópusokon, az üzemeket, amivel a leszüretelt növényi részeket…..
Abszurdisztán folyamatos törekvése, hogy az értelmes gondolkodás képességét minden áron ki akarja irtani az emberekből, nem újkeletű. Ennek egyik legújabb eszköze a könyvkiadók ellehetetlenítése egy teljesen agyrém gondolattal, s az abból következő gazdasági szankcióval (elmaradt adó behajtása…..
Nyugati kávézó Néma tanú 2016.06.18 11:39:00
Csend van. Annyira jó nyugi van. Egész éjjel ezt éltem meg, s annyira szeretem. Valaki zörög a zárral Katika az, mindig ő az első. Azt nem értem, hogy tudja ilyen hangosan bevágni azt az ajtót túl a nyolcvanon. Most is sikerült. Zeng az egész épület tőle. Eddig csak az a legyet…..
Életünknek van pár fő területe: Munka; Barátok; Magánélet; Pénzügyek; Egészség; Hobbi; Spiritualitás/vallásosság Ha ezen területen a környezetünk azt érzi, hogy gondjaink vannak, minden áron segíteni akarnak.  Nekem bejössz, mint férfi! Egy ilyen mondatot nem…..
Egy hosszú nap estéjén haladtam megszokott útvonalamon hazafele. A buszra felszállt egy 30-35 év körüli srác, akiről egyből levágtam, hogy nem igazán tudatos a cselekedetei kapcsán. Simán belerúgott a lábamba, amikor leült velem szembe, s nem igazán érzékelte, s elnézést is…..
Ami a magyar nemzet és társadalom legnagyobb rákfenéje, hogy mindent el tűr ok és ész nélkül. Időnként van pár kósza mohikán, akik minden áron meg akarják mutatni, hogy elegendően bátrak, és ki mernek állni céltáblának a mezőre. Egy apró tényező van, amit viszont nem…..
Minden lényegi pont benne van ebben a videóban a célállításról. Minden olyan aspektus, ami miatt egyszerően az MLM-ben nem megkerülhető. ..
Útkereső A bevándorlás réme 2015.05.18 12:29:30
Hetek óta egy agyrém kergeti az értelmesen gondolkodni hajlandó magyar lakosságot. Hűn "szeretett" Viktátorunk bedobta a köztudatba a bevándorlók álproblémáját. Ennek rengeteg vetülete van, s nem szeretnék azon a részén rugózni, amit mindenki tud (nem igazán nagy tétel a…..
Ha megkérdezzük a külföldieket, rendszerint a fővárosunk gyönyörűnek látják, s nem is értik, miért nem szeret sok magyar itt lakni.  Nyilván minden nagyvárosban van bűz, kosz és ápolatlan ember, a bűnözéstől sem mentes a világ, s mégis sokan azt mondják, mennyire…..