Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furbe

38 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromnegyed éve folyik a Pillangó-park felújításnak hívott szétbarmolása. Az ott lakók mára beletörődtek a pusztításba, mely a zuglóiaknak eddig 678 millió forintjába fájt.  Most, miután az eddig kapott 590 millió mellé újabb nettó 69 millió forintot fejtek ki az önkormányzattól nekiálltak a…..
Azt hiszem, ismét tágítottam a komfortzónámon. 21 év 7 hónap után elhagytam a régi, ismert, megszokott és szeretett munkahelyemet. Tettem ezt saját magam miatt, előtérbe helyezve az egészségemet és a távlati céljaimat. Magamat választottam, szeretettel. Az életem felét töltöttem ott. S anno, úgy…..
Elérkezett a negyedik nap is. Azok, akik még nem készültek el az előző napi feladattal, már reggel azzal kezdhettek némi megosztás után. Az antipatikus házaspár férfi tagja nem jött. Mivel tudtam, hogy én addig nem tudok a saját belső munkámra megfelelően koncentrálni, amíg…..
  Mint ma kiderült, Barta János képviselőjelölt beismerte, hogy a Fidesz gyűjtött neki jelölő aláírásokat. Barta eredetileg az LMP jelöltje lett volna, de ezek után nem lehet köze a Lehet Más a Politika közösségéhez.   Mélyen felháborító, hogy Barta János meggyalázott mindent, amit az LMP…..
Amióta Bajnai Gordon előállt 2012 őszén a nagy baloldali összefogás gondolatával, azóta megy a háború az LMP háza táján arról, össze kell-e fogni a szocikkal, vagy sem. Ebben a kérdésben nyitott új fejezetet a 2018. február 25.-e utáni időszak, amikor az LMP hivatalosan is nyitottá vált a…..
Céges Háttér (8/10) Adott egy amerikai ingatlanvállalkozó, aki megtalál egy magas minőségű egészségvédő terméket, amit az Amway sikerét látva nem hagyományos kereskedelemben kezd el értékesíteni. Megszervezi az alapanyag termesztését a trópusokon, az üzemeket, amivel a leszüretelt növényi részeket…..
Abszurdisztán folyamatos törekvése, hogy az értelmes gondolkodás képességét minden áron ki akarja irtani az emberekből, nem újkeletű. Ennek egyik legújabb eszköze a könyvkiadók ellehetetlenítése egy teljesen agyrém gondolattal, s az abból következő gazdasági szankcióval (elmaradt adó behajtása…..
Nyugati kávézó Néma tanú 2016.06.18 11:39:00
Csend van. Annyira jó nyugi van. Egész éjjel ezt éltem meg, s annyira szeretem. Valaki zörög a zárral Katika az, mindig ő az első. Azt nem értem, hogy tudja ilyen hangosan bevágni azt az ajtót túl a nyolcvanon. Most is sikerült. Zeng az egész épület tőle. Eddig csak az a legyet…..
Életünknek van pár fő területe: Munka; Barátok; Magánélet; Pénzügyek; Egészség; Hobbi; Spiritualitás/vallásosság Ha ezen területen a környezetünk azt érzi, hogy gondjaink vannak, minden áron segíteni akarnak.  Nekem bejössz, mint férfi! Egy ilyen mondatot nem…..
Egy hosszú nap estéjén haladtam megszokott útvonalamon hazafele. A buszra felszállt egy 30-35 év körüli srác, akiről egyből levágtam, hogy nem igazán tudatos a cselekedetei kapcsán. Simán belerúgott a lábamba, amikor leült velem szembe, s nem igazán érzékelte, s elnézést is…..
Ami a magyar nemzet és társadalom legnagyobb rákfenéje, hogy mindent el tűr ok és ész nélkül. Időnként van pár kósza mohikán, akik minden áron meg akarják mutatni, hogy elegendően bátrak, és ki mernek állni céltáblának a mezőre. Egy apró tényező van, amit viszont nem…..
Minden lényegi pont benne van ebben a videóban a célállításról. Minden olyan aspektus, ami miatt egyszerően az MLM-ben nem megkerülhető. ..
Útkereső A bevándorlás réme 2015.05.18 12:29:30
Hetek óta egy agyrém kergeti az értelmesen gondolkodni hajlandó magyar lakosságot. Hűn "szeretett" Viktátorunk bedobta a köztudatba a bevándorlók álproblémáját. Ennek rengeteg vetülete van, s nem szeretnék azon a részén rugózni, amit mindenki tud (nem igazán nagy tétel a…..
Ha megkérdezzük a külföldieket, rendszerint a fővárosunk gyönyörűnek látják, s nem is értik, miért nem szeret sok magyar itt lakni.  Nyilván minden nagyvárosban van bűz, kosz és ápolatlan ember, a bűnözéstől sem mentes a világ, s mégis sokan azt mondják, mennyire…..
Egyre inkább azt kell látni, hogy a BKK szakemberei nem értenek a közlekedés megszervezéséhez. Nem képesek a 21. században úgy megszervezni egy rendkívüli közlekedési helyzetet, hogy a közlekedők általános szokásait figyelembe vennék, annak hatásait kezelnék. Kitalálják, mi…..
Az államszocializmus idejét idéző módszerekkel akar az állami bürokrácián keresztül mind nagyobb befolyást az életünkre a Fidesz esztelen törvénygyára: A társadalmi felelősségvállalás elvét megalázó egy kulcsos adórendszer Totálisan szétvert közegészségügyi…..
Sok féle dologgal foglalkozom, sok embert ismerek, s alapvetően nyitott vagyok a világra. Ennek már szinte természetes következménye, hogy sok minden megtalál. Rendszeresen csörög a telefonom, s tele az internetes postaládám is jobbnál jobb "ajánlatokkal".  Van ezek közül érdekes,…..
Ma felhívott a Telenor hivatalos értékesítője, s egy visszautasíthatatlan ajánlattal áldott meg.  Kérdezte, van-e pár percem, mert szeretne velem beszélni. A gödölői héven ültem, volt pár percem, hogy meghallgattam. Hívtak már korábban, hogy tudtam mit akar. Kivezetik a…..
Az Örs vezér téri téri metrónál sétáltam a minap, ahol egy biztonsági őr pár német turistával hadakozott. A németek még nem láttak Alstrom metrót, s le szerették volna fényképezni, de csak a jobb oldali vágányon állt benn szerelvény. A képen látszik, hogy mind a két…..
Több éve járok Budapest egyik frekventált helyére, a Nyugati pályaudvar tőszomszédságában lévő kávézóba. Itt dolgozom, vannak itt baráti találkozóim is, s nem utolsó sorban, rengeteg mindent látok és hallok, amit talán sosem tapasztalhatnék meg különben. Igazán mókás…..
Útkereső Vagyonokat elkobozni? 2015.02.10 00:46:47
Időről időre felmerül a gondolat, hogy a túl nagy vagyonokat meg kell adóztatni, el kell venni. Ez mostanság még erőteljesebb igény, hisz az elmúlt négy évben olyan mértékben ment a nagyüzemi szabad rablás, mely már az edzettebb gyomrú honfitársaink hasát is kezdi megülni. Azt…..
Elszabadult a pokol Orbán és Simicska után. Ugyan káromkodásnak hat, de a 2006 nyári elkúrás után a gecci is a nyakunkba folyt. Ez a mai magyar közéletünk, nem feltétlen ok nélkül elborult agyú emberek befolyásolják a jövőnket, akiben annyi harag és idegesség van, mint az…..
Útkereső 7. Értékek megőrzése 2014.11.04 14:58:00
Az elmúlt négy évben felerősödött az a folyamat, ami folyamatosan jellemzi a világot. Értékek elvesznek, átalakulnak és újak születnek. Ezzel nem is lenne baj, ha a mindennapi élet minősége nem változna ettől egyre inkább elviselhetetlenné. Senki nem sír azért, mert a szüzen…..
Útkereső 6. Belső kihívások 2014.10.30 00:05:53
A blog eddigi részéből nagyon az látszik, hogy a megoldás valami olyasmi, ami egyáltalán nem járt utat követi, nem a mai szokványos mintákat használja, hanem valami teljesen új a ma emberének. A feladat viszont attól csalafinta, hogy nem is ugyan arról beszélünk. Mármint amivel…..