Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gardénia1

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyéni vonzalmon alapuló szerelmi házasság a korábbi korokban sem volt ugyan ismeretlen, de a 20. század előtt a házasságok túlnyomó többsége gazdasági megfontolások alapján köttetett. A múlékony érzelmeket nem tartották megbízható alapnak az utódok felnevelésének keretét biztosító család…..
Lokálhiró Mani-Túra 1 - Bécike 2012.02.21 10:23:40
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Bécike. Ez eddig egy szokványos mesei felütés, miért ne lehetne akárhol egy Bécike. A szóban forgolódó pasi azonban nem egy átlagos illető, átlagos intelligenciával, átlagos külsővel. A mi Bécikénk miatt ugyanis soha nem ürülnek ki a…..
Lokálhiró Sztriptíz 2012.01.12 00:02:00
Csóri Bécike, hát nem pórul járt! Olyan, mintha csak tegnap lett volna! Azért, mert tegnap volt.Az ominózus villanyoszlop-vízió idézte elő a mini-kataklizmát, mikor is valamelyik hülye dzsinn pszichotrotty állapotban - nyilván túlszívta magát valami orientális maszlaggal - egy…..
Lokálhiró Bécike, a Lokálhiró 2012.01.09 23:34:01
Adva van Bécike, aki saját magát téves önismerettel „Lokálhiró”-ként aposztrofálja. Ismerősei ezzel szemben agyhalottként aposztrofálják őt. Nem éjjeli mulatók hőse ő, mindössze egy gyermeklelkű illető, aki jó szándékával és buzgalmával rettegésben és…..
Lokálhiró Próbababa 2012.01.04 10:00:23
 Próbababa Az ember lánya ( fia is) olykor kitalálja, hogy ő most jogsit akar. Ezt nem szociofób meggondolások sugallják, hanem inkább praktikusak. Hogy ez a sóvárgás ne maradjon hiábavaló, tehetünk lépéseket, amelyek célunk elérését segítik, azaz megtanulunk vezetni.…..
 Nemrég bizonyságot szereztem arról, hogy modern korunk vívmányai és a természet ajándékai igenis megférnek egymás mellett, sőt olykor kifejezetten vonzódnak is egymáshoz.  A megvilágosodás, mint a nőket általában, főzés közben ért, s a pillanat törtrésze alatt…..
Lokálhiró Köszöntő 2011.12.30 22:27:36
Köszöntelek körömben, nyájas olvasó! Ha nincs nyájad, akkor is. Apróságokon nem fogunk összeveszni.   Azért gyűltem ma itt össze, hogy elindítsam ezt a naplovat. Ráébredtem ugyanis, hogy az univerzum tágulása lelassul, sőt megreked, ha nem állok neki eztet írni. Mivel…..