Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani77

16 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Mi mennyi? 2021.11.25 07:29:56
Bódy Magdi 50 volt a Müpában a koncert címe, és az ember rögtön azon kezdett el gondolkodni, hogy vajon mi 50? Tudom, hogy nem a kort titkolják, mert az első bejátszáson, ahol Bódy Magdi énekel, még a rádió gyermekkórusnak tagjaként, de szólót, rajta van az évszám: 1963. Bizony, ő még látta Kodályt,…..
Milli Vanilliék esetét sokan ismerik, de nem csak ők „tátikáztak”. Hosszú a sor a Spice Girlstől Paula Abdulig...
Dani77 2021.10.13 10:39:56
@Fikalnyik Eugén: minden kötözködés nélkül: szerinted ez nem élő? :O www.youtube.com/watch?v=uQwMjggsHbM
Dani77 2021.10.13 13:45:25
@Fikalnyik Eugén: miből gondoltad, hogy megsértődtem? :) Csak nekem mindig úgy tűnt, hogy ő javarészt élőben énekel. Azért ennél a 2002-es felvételnél is már 62 éves volt. Ilyen korban - és ilyen koreográfiával - talán megbocsájtható egy 2 órás koncerten 2-3 hangszálpihentető tátika-dal. Sértődés nélkül. :)
STOP STD 15 tévhit a szexről 2021.09.03 14:49:26
Gyerekkorunk óta hallunk mindenfélét a szexről – hol barátoktól, hogy a netről, tévéből szedve össze mindenféle elborult elképzelést. Amik persze aranyosak, de némelyik már ciki lehet, ha felnőtt korra is megmaradnak. (Pláne, ha hangoztatjuk őket.) Az, hogy nem íródtak még mindig felül, sok esetben…..
Dani77 2021.09.07 12:49:49
@horrorpornó bábszínház: mint ahogy írtam, a 2-es pontot. "Bordázott és pontszerűen érdesített felület, Performa™ síkosítóval, hogy a nő gyorsabban, a férfi lassabban érje el a csúcspontot."
2020 júniusában rég nem látott kiadós esőzés alá került Magyarország nagy része. A helyenként eltérő intenzitású és mértékű eső sokszor viharos gyorsasággal csapódott le az égből, és olyan is volt, hogy napokon át alig akart elállni. Ebben a hosszúra nyúlt zivataros időszakban talán sokaknak eszébe…..
Dani77 2020.06.30 22:01:19
www.youtube.com/watch?v=2bn7SeitUKE
Only love can make it rain
...és szakadt az eső...életem egyik legemlékezetesebb koncertje...és nem csak az eső miatt!
Látványban 1:30-nál kezdődik az eső. :)
      Évek óta tudjuk, hogy valami lesz. Valami jön, ami megváltoztatja a világot. Kinek így, kinek úgy jött le erről üzenet, de ez most a leglényegtelenebb. A lényeges az, hogy benne vagyunk a közepében. Ez itt a koronavírus időszaka, amire már nem lehet legyinteni, nem lehet azt mondani, a…..
1939. augusztus 25-én került bemutatásra L. Frank Braum nagysikerű meseregényének filmváltozata, az Óz, a csodák csodája. A film az MGM szárnyai alatt készült, a Magyarországi bemutatója az első szinkronnal 1960. december 8-án, második szinkronnal 1977. január 13-án, a harmadik szinkronnal 1992.…..
Hofi Gézáról nehéz eldönteni, hogy a korábbi rendszer kegyeltje avagy bátor kritikusa volt-e. Íme néhány dolog, amit kevesen tudnak róla...
Dani77 2019.05.24 16:59:39
1989. május 24-én mutatták be az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című filmet, melyhez 1989-ben és 2000-ben is készült magyar szinkron. A szerepben már rutinos Harrison Ford mellett a legendás Sean Conneryt láthatjuk, és ezek a szerepek kultikus szinkronhangokért kiáltottak. Mielőtt azonban…..
Dani77 2019.05.24 15:22:12
@Critic.: Láttad már eredeti hanggal?
Végre-valahára megmutatta az első új dalát, a Genesist Devin Townsend. A március 29-én megjelenő új nagylemez, a kismillió vendégzenészt tartalmazó Empath anyagát november 30-án Budapesten is megmutatja majd a Mester, addig viszont már legalább lehet valamivel hangolódni...
A Blend Guitar megpróbálkozott a lehetetlennel, megpróbálta összeszedni azokat a zenekarokat, ahol nem épp a tagság stabilitása volt a legfőbb tényező a többé-kevésbé sikeres évek folyamán. Ha azt hinnétek, hogy a Death, vagy a Megadeth lesz a leginkább cserélődő zenekar, akkor…..
Dani77 2018.05.22 18:21:30
Végre itt a karácsony! Indul a fadíszítés, az ajándékbontogatás, és persze a nagy - kanapén kuporgós - családi tévézés. Hangolódjunk az ünnepre igazi kedvencekkel! Reszkessetek, betörők! (December 24. 21:15 TV2) "Nincs karácsony Kevin nélkül!" - tartja a népi mondás. Való igaz, hisz a hazai…..
Dani77 2017.12.24 08:26:07
Ugye te is kapták már olyan ajándékokat, amik teljesen feleslegesek voltak vagy egyáltalán nem is tetszettek? Nem beszélve azokról a vicces ajándékokról, amik bár jópofák, egy-két hónap múlva már ide-oda fogjuk őket pakolgatni. Méghozzá ezeket az ajándékokat a kukába se nagyon lehet dobni, hiszen…..
A rocksztárok is hús-vér emberek, nekik is lehetnek rosszabb pillanataik, amikor az idegrendszerük felmondja a szolgálatot. Lássuk, mi történik akkor, amikor a színpadon pattan el a húr, a főbb szerepekben Axl Rose, Billy Joe Armstrong, Courtney Love...
Sarah Jessica Parker szerint mind a sorozat újraindulása, mind pedig egy harmadik film is benne van a pakliban: sem ő nem zárja ki, hogy visszahozza Carrie Bradshaw-t, sem pedig a barátnőit alakító színésznők - Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - nem zárkóznak el a visszatéréstől.  "Nem…..
Dani77 2016.09.27 22:04:25
Ráadásul úgy, hogy dupla lemez lesz. Az egyiken ők dolgoznak fel másokat, a másikon őket dolgozzák fel mások. Utóbbiról egyelőre semmi információ nincs, viszont azt ki lehet következtetni, hogy ők kiket dolgoznak fel. Fejes "a pólómon üzenek" Tamás dobos ugyanis lényegében elárulta a koncerteken,…..
Dani77 2016.07.13 13:15:46
www.hirleso.hu/hir/1014682/tankcsapda
Nem tudom, hogy ez a fotó milyen hatással van a "jósnőkre"? :)
Dani77 2016.07.14 06:38:45
@MR1 Lajos: Eredetileg az volt a cikkben. Aztán a kommentjeim kicserélték Omegára. :)
A Coachella fesztivál szervezői úgy gondolták nem elég nekik ez a duplahétvégés szezonindító megabuli, csinálnak még egyet őszre. Csakhogy amíg az leginkább a fiataloknak szól a Desert Trip az öregebbeknek. Elég csak ránézni a hat fellépőre: The Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young,…..
Talán az új, 24. James Bond film (címe: Spectre) magyarországi bemutatója miatt van, de egymás után jelennek meg cikkek a legendás brit titkos-ügynökről. A téma pedig valóban érdekes, még egy töri tanár számára is. James Bond ugyanis egy sajátos filmtörténeti alak, aki a mozgókép külön korszakát…..
A Pink Floyd rajongótáborának komoly hányada, vagy a korabeli és a manapság már életművet összegző, kortárs zenekritikusok szerint is A Fal a világhírű zenekar legjobban sikerült nagylemeze. Ezt persze elsősorban azok állítják, akiknek a szemében Roger Waters a mára feloszlott,…..
Sokak szerint Louis de Funes legjobb filmje! A forgatás alatt kötött örök barátságot de Funes és Bourvil! Minden idők legsikeresebb francia filmje ! Csak 1997-ben verte meg nézőszámban a "Titanic" c. film! Egyik jelenetén az egyik néző annyira nevetett Louis de Funes jelenetén,…..
Múlt hét szerdán a Nassau Colliseumban lépett fel a Who. A koncert során Roger Daltrey énekes orrát megcsapta a közönség felől érkező fűszag, így azonnal félbeszakította az előadást, kijelentve, hogy addig nem hajlandó folytatni, amíg a néző abba nem hagyja a…..
A U2 nem csak azért volt bajban az elmúlt két hétben, mert a legtöbb zenei megmondóember szerint jól elkúrták ezt az ingyen U2-lemezt minden háztartásba dolgot, hanem mert az október 13-ai megjelenési dátummal kicsúsztak a Grammy-jelölésből. Oda ugyanis csak fizikai…..
Dani77 2014.10.01 09:10:59
Múlt héten jelent meg Ákos új EP-je. Emiatt, és mert a Zenetesó alkalmazás egyik arca, kérdeztünk tőle pár dolgot. Főleg arról, hogy ő milyen zenét szeret. Melyik volt a legelső dal, vagy lemez, amit hallgattál?  Életem első lemeze Demjén Ferenc szólóalbuma volt, a Fújom…..
Filmjei ma is, 31 évvel a halála után, a legnépszerűbbek közé tartoznak az egész világon. Jellegzetes alakja, utánozhatatlan grimaszai, gesztikulálása és fintorai ellenállhatatlanul mulatságosak: kinevetjük, de közben szeretjük is ezt a furcsa kis embert. Fufu, ahogy egykoron egy…..
Egyedüli hiba ebben, hogy nem két évvel ezelőtt történt, mert akkor egy sokkal klasszikusabb felállásban, Mike Love és Bruce Johnston mellett az őrült zseni Brian Wilsonnal plusz Al Jardine-nal és David Marksszal láthattuk volna a Beach Boyst, de így is jó lesz, mert azért Love is…..