Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meerkat

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Besztof 2017/ Sorter 2018.01.02 19:55:00
Véget ért 2017, lejjebb pedig láthatjátok, én személy szerint melyik tíz filmet tartottam a tavalyi évben a legerősebb, legjobb alkotásnak.  ..
Meerkat 2018.01.03 13:49:36
@Rony10:
Tíz évvel ezelőtt, ha egy ismerősöm azt javasolta, üljünk be egy magyar filmre, gátlástalanul a képébe röhögtem, most pedig már ott tartok, hogy hónapokkal előtte várok egy-egy hazai alkotást. Remélem, ez a tendencia minimum megmarad, vagy méginkább erősödik majd:)
Csak hogy érezzétek, mennyire nem tétlenkedtünk az ünnepek alatt, Sortertől és tőlem is láthattok egy Retro Gamer-bemutatót, és persze a káosznak is el kell szabadulnia még Szilveszter előtt! A január főleg a lezárásokról fog szólni. Először is megejtjük a Filmelemző Oscar értékelését (amivel…..
A tegnapi nappal lejárt a 7. Filmelemző Oscar beküldési határideje, és kaptunk is 11 videót, amiket hamarosan meg is nézünk, és - egyelőre nem tudjuk mikor, de szerintem max 2 héten belül - sort kerítünk az értékelésre!(a videókat a tovább gomb mögött talájátok) Köszönjük…..
Noha az 5. hullám bemutatója volt "beígérve", sajnos (vagy szerencsére, attól függ honnan nézzük) ahhoz a filmhez lett egy totálisan elborult és idióta ötletem, amit szeretnék megvalósítani, de tovább fog tartani mint egy átlagos bemutató elkészítése. Jelenleg fogalmam sincs hogy mennyi idő, de…..
Meerkat 2017.07.31 16:47:22
@Millennium környékén: Ez totál igaz:) Főleg a fejhangú kislány picsogás, amit általában 30-as, 40-es nők szinkronizálnak:) A sorozatok közül az Ergo Proxy-nál futottam bele, hogy nem volt zavaró a női főszereplő beszéde, dehát abban is volt egy "cuki" kislányrobot, aki menetrendszerűen nyávogott.
Én szerettem a régi anime szinkronkombókat, pl. Juhász Zoltán, Markovics Tamás, Nyírő Eszter, Molnár Ilona, illetve akiket még említettél. Nem tudom, a mostaniakhoz is ők kölcsönzik-e a hangjukat, de szerintem sokat hozzátettek az alapanyaghoz.
Meerkat 2017.07.16 10:25:01
@Tomlion: Az eleje még tényleg izgalmas volt, de pontosan, ahogy mondtad, durván leült a közepén, a végén meg az a kommunikáció a zenén keresztül egyszerűen megőrjített. Ennek ellenére értem, miért tartják műfajon belül fontos mérföldkőnek.
Meerkat 2017.05.09 20:43:26
@M.Zozo: Annak mi lett a vége? Kétszer futottam neki, de az utolsó félórában mindig elaludtam rajta.
Meerkat 2017.04.18 17:13:54
@Tomlion: Informatív és szórakoztató videók! Médiaismeret órákon is simán el tudnám képzelni őket.
Kis késéssel, de ahogy ígértük, megkezdődik a Baaad Movies 9. születésnapi különkiadása, a Sorter vs. BlackSheep, melyben 7 videón keresztül fogjuk egymásnak feszíteni a véleményünket. A Gladiátorban még nem mentünk túl messzire, egyikünk sem utálja a filmet, csak egyikünknek kicsit (sokkal...)…..