Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goyo

43 bejegyzést írt és 607 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[utolsó frissítés: 2023. december] Az elmúlt évek tapasztalatait összegyűjtöm egy posztba, hogy az összes szénhidrátdús kedvencem lássátok. Nem osztom szigorúan kategóriákra, mert a lényeg ennek a listának, hogy olyanokat tartalmazzon, amik szerintem világszínvonalúak. Ehhez persze igyekszem elég…..
Bárhonnan is nézzük 2019 remek év volt a mozgóképek szerelmeseinek. Ha a filmeket vesszük, kijutott komoly hangulatú „művészfilmekből” és igényes blockbusterekből egyaránt. A The Irishman tarolt, Robert Pattinson mindenkit meggyőzött végre színészi kvalitásait illetően a The Lighthouse-ban, az …..
Legalábbis addig nem, amíg Elon Musk nem kezd el a Marson kobaltot bányászni, és Jeff Bezos nem szállít ritkaföldfémeket a Plutóról, írta Robert Bryce a Manhattan Intézet főtanácsadója a Hill cikkében. Forrás: pinterest.com A vezető demokrata elnökjelöltek mindegyike szereti az elektromos autókat.…..
Goyo 2019.10.07 18:47:08
@igazi hős: Te úristen, mennyi hülyeséget írsz még le? Gyorsítást nem lóerőből / teljesítményből számolunk, hanem forgatónyomatékból, ami az elektromotor egyik legnagyobb előnye (ti. hogy mindenféle fordulatszámon van neki jó sok belőle, ld. Tesla + gyorsulás).
Goyo 2019.10.07 18:49:19
@chrisred: Virtuális valóság.
Goyo 2019.10.07 21:54:06
@CSL: mi újrahasznosíthatatlan az akkupakkban? Egy 70%-os kapacitású pakkot még nagyon sokan nagyon szívesen felraknának otthon a napelem mellé, ahelyett, hogy visszatápláljanak a hálózatba. De a teljesen tönkrement (kapacitása felét elvesztő) pakk is teljesen gazdaságosan feldolgozható újra.
Legyen itt egy zebra! című kampányunk befejező hetéhez érkeztünk legfrissebb beszámolónkkal a Rákóczi útról...
Goyo 2019.10.05 22:21:35
@Az antiochiai szent kézigránát: Mert a gyalogosok fontosabbak, mint az autósok, azért. Egyébként az az egy sarok mindkét irányba több, mint 100 méter.
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
Az elmúlt hónapokban látványosan közelebb kerültünk egymáshoz a gépen, sokkal kevésbé szór szét a Wizz ülőhelyosztó algoritmusa. A Ryanair változatlanul a lehető legdurvábban szétültet, viszont könnyebb ablakos/nagy lábteres helyet ingyen szerválni náluk. Módosul az egyik alapszabály? A két…..
Goyo 2019.07.16 10:43:29
@sterimar: és te tisztában vagy azzal, hogy a repülés mennyi és milyen adókedvezményt kap jelenleg? Mekkora a jövedéki adó a kerozinon? Mennyi áfát fizetsz egy jegy árában?
Goyo 2019.07.17 14:07:12
@ComLo: Első lépésben elég lenne megnézni, hogy a vasúttal és busszal fair versenyben mire mennek a fapadosok. Egy 30 kilométeres vonatút után fizetek 100 Forint körüli áfát, de ha kirepülök Brüsszelbe, akkor egy fillér áfát nem kap az állam utánam. Ez egy meglehetős hülyeségnek tűnik.
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
A kémtörténetek sajátos kategóriát jelentenek a filmvilágon belül, mégpedig több filmes műfaj metszéspontjában, a thriller, az akció és a krimi határmezsgyéjén. Az ide tartozó sztorik közös jellemzője, hogy tekervényes történeteik középpontjában ügynökök, hírszerzők, katonák, rendőrök állnak, akik…..
Médiatörténeti pillanat volt. 2016 nyarán két ismert, öltönybe öltözött országgyűlési képviselő társaságában beült a stúdióba egy ismeretlen, rövidnadrágos és pólós fiatalember. Civil passzivistának nevezte magát, és miközben a politikusok szertartásosan köszöntötték a „kedves” nézőket, ő magasba…..
Goyo 2019.01.07 20:41:27
@Netuddki.: Véleményed szerint a rájuk szavazó emberek közül százalékosan mennyi ment volna el egyáltalán érvényes szavazatot leadni, ha nem indulnak? Én szinte csak ilyen MKKP szavazót ismerek. A nagy lófasz helyett így be tudtak húzni egy protest ikszet valahova. Sokan vannak, akik hiába utálják rettenetesen Orbánt, azért még emlékeznek a Maszop és Gyurcsány dúlására, meg még sok minden másra is. Ha valaki, hát Feri a kerékkötője a kormányváltásnak immár 8 éve. Azzal, hogy politizál egyáltalán.
A baszkföldi nemesi család tizenkettedik gyermeke, a később szentté avatott Íñigo López de Loyola egyik hírhedté vált bonmot-ja szerint a cél szentesíti az eszközt. Lelőttem a poént a címben, de talán nem vagyok egyedül, ha ezt fatális tévedésnek tartom, és úgy tartom, a helyzet inkább az, hogy a…..
Goyo 2018.08.05 16:44:22
Tegnap este a magyar viccpárt beült a tévéstúdióba. Felnyírt hajú, pólóján tréfás felirat, hetyke rövidnadrágban rakta keresztbe a szőrös lábait, és talán pacsker volt rajtuk. Kovács Gergely látszólag nem tisztelte meg a nyilvánosság fórumát, valójában mégis stílusosan öltözött. Ki akart ríni a…..
Goyo 2018.06.27 21:56:40
@énisfélek: Kiváncsian várom az ötleteidet arról, hogyan képzeled ezt azon túl, hogy az állami húsosfazékból származó 'bevételt' előre elköltötték különböző hasznos vagy vicces projektekre.
Massimo Botturát nem nagyon kell bemutatni, rengeteg cikk született róla már itthon is. Igaz, ezek nem az éttermében történt láotgatás alapján íródtak. Megmutatom, milyen a menüje, a különleges privát terme és hogy mikor jön Budapestre! A maestro épp lelkesen magyarázza nekem a leghíresebb…..
Goyo 2018.05.16 16:57:44
@Pár dollárral többért: van kereslet rá? - van
Goyo 2018.05.18 16:40:05
@világevő: köszi, ismerős volt.
Vajon mi lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor már 8 éve nyugodtan vívhatja szabadságharcát szövetségeseivel szemben? Mit tud ő, ami érinthetetlenné teszi az EU berkeiben? Időről időre felröppen a hír, na most aztán már tényleg megkapja magáét Orbán Viktor: az EU elzárja a pénzcsapot, és eljárást…..
Goyo 2018.04.27 10:17:48
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Ezt a Rotschild örökösnő sztorit honnan lőtted?
Amikor tavaly májusban a fonódó villamos átadásának melléktermékeként megtiltották a Bécsi útról a Szépvölgyire való jobbrakanyarodást Óbudán, elég sokak pénztárcája bánta a rutinból autózást. Most a környék egy sokkal kisebb forgalmú utcája elé került ki a kötelező haladási irányt jelző tábla.…..
Goyo 2018.02.15 20:33:27
@Xezs6: Behajtani tilos kivéve célforgalom volt tegnapig kint.
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Emberek, ez óriási hír, és menten két nagyszerű részből áll: Sorozat készül Richard Morgan Altered Carbon (Valós halál) című cyberpunk-klasszikusából Joel Kinnaman lesz a főszereplő, Takeshi Kovacs  A sorozatot ráadásul a Netflix gyártja, így minden káromkodás és véres jelenet benne lesz, az…..
Szerintem, akik szeretik a hamburgert, azoknak nem lesz ismeretlen a Bamba Marha Burger. Alig több, mint fél éve nyitott a hely, a már évek óta egyre telítettebb burger piacon, ami manapság egyre rizikósabb beruházás, hiszen már így is szinte minden sarkon találunk hambit árusító éttermet. Nem volt…..
  Az előző írásomban a CX-20-as quadcoptert mutattam be, most a vele szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani. Bemutatom milyen átalakításokat érdemes elvégezni, milyen extrákat érdemes rátenni és mindezek hogy befolyásolják a repülést.        ..
Bár a bűvészetet a felületes szemlélő talán egyszerűen csak kézügyességi elemek és trükkös tárgyak használatának kombiánciójának gondolhat, azért mi bűvészek tudjuk, hogy itt sokkal többről van szó: az eszköztárunkban számos olyan elem van, ami ezeknél jóval messzebbre…..
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
Goyo 2015.04.04 19:37:32
@battayy: Nem erre megy el az adófizetők pénze. A vesztes fél fizeti a perköltséget.
 A W magazin megfejtette, kik voltak azok a színészek és színésznők, akik igazán nagyot és eredetit alakítottak 2014-ben, és összegyűjtötték, szerintünk nekik kéne elvinniük minden díjat az idei gálaszezonban. A magazin persze nem csak egy szimpla listát készített…..
Goyo 2015.01.21 10:30:40