Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afetu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Mit tudok tenni abban az esetben, ha nem kapok közgyűlési kivonatot, a közös képviselő elérhetetlen, a 4 lakásból 3 lakásban albérlők laknak, a tulajokat semmi nem érdekli csak a bevétel. A jegyzőnek írtam már, de nem működik nem válaszol. A…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
Hamar rosszkedvűek lettek a demokratikus ellenzéki összefogás hívei. Ami a DK-s éhségsztrájk lezárásaként megrendezett sokezres tüntetés után oly egyszerűnek tűnt, most ismét bonyolulttá vált. Az Orbán-rezsim alatt nyomorodó, szenvedő magyarok tömegei legszívesebben azt…..
Afetu 2012.09.21 23:23:20
@erdelyik: Ahhoz is vastag bőr kell, hogy azt ott békés ünneplésnek nevezi.Törtek, zúztak, autókat gyújtogattak. Támadták a rendőröket, kövekkel dobálták őket. Aki pedig békés szándékkal ment oda, mért nem lépett le, amikor látta, hogy ez már nem békés?Mit gondol, a mostani melnök mit tenne hasonló helyzetben?
A kormány 30 000 új álláslehetőséget teremtett egy teremgarázs parkolóhelyeinek újrafestésével. Ígéretet tettünk arra, hogy több ezer új állást biztosítunk a hazai lakosságnak, és ezt az ígéretet megtartottuk – jelentette be tegnap délután Matolcsy György egy…..
Sokan, sok helyütt megírták már, hogy miért abszurd, antidemokratikus, hátborzongatóan demagóg a korrupciót rendszerszintre emelő Orbán szerény javaslata a pártok állami finanszírozásának felfüggesztéséről. Arra is komoly esély van, hogy szimpla blöffről van szó, amelynek…..
Dúlnak a pletykák a kormányátalakításról. A madarak két verzióról twittelnek. Az első szerint minimál átalakítások lesznek, páran távoznak, akik csupán 2 évre vállalták a pozíciót, míg a második szerint teljes átállás lesz a politikai kormányzásra. A távozókkal sokat…..
A miniszterelnök egymaga (!), kocsiba szállt (!), és testőrök nélkül (!) ellátogatott egy hajléktalanszállóba. A mai Mátyás-kátyás titokban akart szemlét tartani így csak a Blikk fotósát és újságíróját hívta. A miniszterelnök azt mondta: úgy látom, sokaknak épp ennyi…..
Afetu 2012.02.06 19:19:08
@Jövőnk a Tét: Szerintem hajléktalanra akarta venni a figurát.
Egész pofásnak indult kis mozgalom volt.Tisztának tűntek.Állították, hogy nem látnak esélyt a koalícióra másokkal, mert először önmagukat is meg kell határozniuk és a többi párt sincs tisztában magával. Én a HetiVálaszos cikket például úgy éltem meg, mint ha lebohócozná…..
Január 2-án tüntetünk. Nincs mese, sőt igazából egy kisebb csoda van kialakulóban, az ellenzéki pártok és a civilek egymásra találtak. Nem kell természetesen összeolvadásról vagy egységkoalícióról beszélni, de az alaptörvény hatálybalépése, a kormány ünneplése, a…..