Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zizou76

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk második alkalmán a pszichológia és vallás kapcsolatát járjuk majd körbe. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Vajon mit gondol, hogyan látja Dr. Bánfalvi Attila a Debreceni Egyetem…..
zizou76 2019.10.01 22:26:02
@Alick: +1
Sőt, szélsőségként megemlíthető pl. Feldmár, aki szerint egyáltalán nincs beteg psziché
Mivel idén egyik új sorozatról sem beszéltek annyit, mint a Stranger Thingsről, senkit nem lep meg túlzottan a hír, amit most erősítettek meg hivatalosan is: berendelték a természetfeletti erőkről és az azokkal dacoló kamaszokról szóló sorozat második évadát.  ..
zizou76 2016.09.04 19:59:48
@Lajcsi007:
!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!

"mi lett a kislánnyal? -meghalt, feláldozta magát... " - akkor miért vitt a rendőr gofrit az erdőbe? Szerintem csak átment a túloldalra és nem bír visszajönni, mert pl. a szörny halálával megszűnt az átjáró.

!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!
Az egyik legnépszerűbb pénzügyi termék a bankszámla, azonban a tranzakciós illeték bevezetése óta a bankok számos költséget számítanak fel a számlahasználatért. Néhány költségelemet megvizsgálva azonban kicselezhetjük a szolgáltatót és sok pénzt megspórolhatunk. Figyeljünk az SMS-re!Aki a…..
zizou76 2016.05.23 17:20:58
@axlandia: ...és a limit az smafu?!
Hiánycikk lett a kockás ing, a favágók baltát ragadhatnak mérgükben...
A jelenlegi szabályok szerint 19 évem van nyugdíjig. Számos biztosító keresett meg azzal, hogy az önkéntes nyugdíjpénztár mellett használjam ki a nyugdíjbiztosításra vonatkozó adó-visszatérítést is. Ezeknek az ajánlatoknak a teljes költségmutatója (TKM) 3-6 % között mozog.…..
Komolyan mondom, isten ez a csávó! Nem tudom hány millió embert baszott át, mint szart a palánkon, de mind megérdemli B) Élj a mostban, fájdalomtest, így-úgy, de élőben a legjobb. Az arcát egyszerűen nem lehet megemészteni, de a nézés szüneteit sem. Kurva jó: Na, mentem…..
Az orvoslás történetének számos kiemelkedő alakja van. Köztük is nagy tisztelet övezi a sebészeket, hiszen egy operáció levezetése különleges képességeket igényel. A következőkben felsorolt sebészek nevéhez valamilyen áttörést jelentő műtéti eszköz vagy technika…..
HamPLÓ Kempingezés MiG-21-essel 2013.01.20 14:02:14
Annak idején volt egy bejegyzésem katonai reptérnek is használható autópályákról, akkor elhangzott pár városi legenda, miszerint X vagy Y mellett az az egyenes útszakasz nálunk is erre épült volna. Ezzel csak az volt a gondom, hogy keskeny útról maximum a MiG-21-es üzemelhetne, az…..
Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant,…..
- Ma van a Pörköltszaftos koronázási palástok világnapja.- 4 éve ezen a napon rendezték meg az első lovaspóló versenyt a Nemzetközi Űrállomáson.- 1923. április 17-én tették kötelezővé az egységes (méter, kilogramm, liter) mértékrendszert az állatvilágban is.A nap…..
zizou76 2012.04.17 11:20:38
Szervusztok, Drága Kedves Olvasók!Soha meg nem unható picsatémánk folytatásaként ezúttal a gyengébb nem képviselője küldött egy kiváló dolgozatot. Az évszakhoz passzoló színek, árnyalatok, körömlakkok, szemfestékek és kiegészítők mellékzöngéjeként megjegyeznénk, hogy…..
Mike Steinberger hívta föl a figyelmet egy igencsak terjedelmes 2008-as cikkre, amiben a másnaposság összes mondabéli ellenszerét sorra veszik. Maga a cikk hosszabb, mint érdekes, de a figyelemfelhívásra érkezett egyik hozzászólás kompakt formában - és szerintem példátlanul…..
Jessica egy nagyon tehetséges színésznő, még annak ellenére is, hogy karrierje legelején úgy nézett ki, csak egy sorozatszínész lesz a sok közül. Persze a formás cicik és a megfelelő döntések segítettek, s az elmúlt évtized közepén úgy gondoltam, az egyik legmenőbb amerikai…..
EPIC ..
zizou76 2011.04.12 08:53:02
@savadee: Kunfehértó, teee! :) Víz és fém fesztivál!!! Én is ott voltam!! :))
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
A Schneider alapnév a német sörök világában, az Aventinusuk olyan dekadens akár egy pápai bársonypalást, de sosem jutott eszembe, hogy ez a sörfőzde elérhető távolságban lehet. Regensburg mellett járva feltűnt a térképen, hogy Kelheim mindössze 10 kilométer az autópályától,…..