Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozso18

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az rendben van, hogy autóvásárlásnál a számok különösen fontosak. De ha azt hiszi, hogy itt a vételárra, fogyasztásra, évjáratra, esetleg futásteljesítményre gondoltunk, nagyon téved. Egészen más számok lényegesek, amit a szerkesztőség pár tagja nem is volt rest kitárgyalni…..
mozso18 2014.01.30 21:11:58
@Fpy: az a bizonyos sowelu fordítva van. :)
Kis borotválkozó tükröt oda tartva és onnan nézve már jó lesz.
Tényleg öregszem, vagy mi a fene van?! Oké, hogy nem kellemes átmenni a felgyűrt aszfalton, de a legutolsó időkben mindegyikbe belesajdul a derekam – ilyesmiken morfondíroztam. Aztán amikor a motort kellett felhúzni a középállványra, megállapítottam, hogy tényleg itt a vég,…..
Egy paraguayi rádióadó stúdiójában kuksolva viccesnek tűnhet, ahogy emberek eltaknyolnak a motorjaikkal, de igazából nem az. Kicsit sem. Tudom, változtatni nem tudnak rajta, segíteni sem sokat, de telipofával röhögni ennyi ember kínján... A sínek közel párhuzamosan futnak az…..
Csehszlovákiából jelentjük: a gyerek egy vintage bobberrel gazdagodott. Tegnap, a nagymamalátogatás mellékprogramjaként családi kocsmázáson voltam lányommal, Piroskával és feleségemmel, Dórival. Törzshelyünkre, a háromszáz méterre levő Korona sörözőbe mentünk. Hova máshova…..
mozso18 2013.04.29 11:08:32
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
A rosszfiúk is lehetnek jó fejek: talán így lehetne megfogalmazni a The 59 Club filozófiáját, amelynek okán a hatvanas években rendkívül népszerűvé és példaértékűvé vált a máig több mint 30 ezer taggal büszkélkedő angol klub. A társaságot egy anglikán ifjúsági klub…..
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szervizkönyves Honda CBF500 eladó. Nagy ügy, de érdekes mellékszál, hogy ez biztos, hogy nincs visszatekerve, sőt, gazdái büszkék is a futásra: nem csalás, nem ámítás: 349998 mérföld, 563267 kilométer van benne. A több mint félmilliót maga mögött tudó gép egy…..
mozso18 2013.02.26 18:13:51
Nicky Hayden unja a nőket, pedig elég csinos macskával ül az étteremben. A motorversenyző a partnere által elnyújtott pisiszünetben inkább elszökik motorozni, de a végén lebukik – jajj, hogy fogja ezt kibeszélni, elmarad az esti babusgatás? Oké, bugyután hangzik, tudom,…..
mozso18 2013.02.19 13:51:02
@Praecox: szerintem anyukája jobban örülne neki
„De mi van ha esik, akkor hogy robogózzak?” – ugye önök is hallották már a kérdést gyanútlan laikusoktól. Magyarázhatunk vízhatlan ruháról, meg Tucanókról, de akkor is van valami kifogás. Ez után csak azt kell mondani, vegyél esőköpenyt, cukit, pöttyöset. Naná,…..
mozso18 2013.02.19 11:23:58
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
mozso18 2013.02.06 13:42:00
@vidéki suzukis: így van. A bank sem hülye. Megoldás: szétbontva, alkatrészenként kell kiárusítani a kocsit, utána meg bejelenteni, hogy ellopták.
A főnökön, Bende nagyon kedves ember. Néha hozzám cammog, és megkérdi, gyűlölöm-e. Előzményektől függően igenlő és nemleges választ is elfogad. A kérdés számít csak, az interakció, hogy elkezdje a beszélgetést, aminek a végén úgyis azzal zár: „egy szánalmas pozőr…..
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
mozso18 2013.02.03 15:26:50
@Béza Dániel: Neked fékfolyadék tartály fetisizmusod van! :)
Egyébként nekem meg tényleg tetszik a mai egyszerű műanyag csavaros tetejű.
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A bolhapiacozás az egyik legjobb móka. Az ember ballag a standok és a földre terített pokrócok között, a sok vacak között próbálja kiszúrni az izgalmas, értékes vagy hasznos dolgokat. Én is fertőzött vagyok: ha tehetem, megyek és a vadászösztöntől hajtva turkálok. A…..
mozso18 2013.01.06 18:50:57
@Pepejoe: én is axo-t vateráztam 7500-ért. Hibátlan azóta is.
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy…..
Kell ezt részletezni? Remélem, nem. Nem kell elmagyarázni senkinek sem, hogy az autósiskolák nem Nigel Manselleket képeznek, hanem olyanokat, akik kezelni tudják az autót és képesek a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedni. De az autó ismerete, maga a vezetés, a krízishelyzetek…..
mozso18 2012.12.23 13:38:57
@S8 Phantom: a legjobban meg a vezetni nem tudó, jogosítvánnyal nem rendelkező jászolkészítő kisiparosokat zárták ki. Fujjj!
Azért Neked is békés Karácsonyt barátom!
Robogó Utálom a karácsonyt 2012.12.14 10:33:49
Mínusz 4 fok, robogótesztelés idén már nem lesz, jöhet a bullshit. Beugrik: ugyan utálom a karácsonyt, mint a szart, de a normális emberek nem így vannak ezzel. Így a közszolgálatiság jegyében szétnézek, milyen motoros ajándékok vannak. Darázsgarázs Tibihez mentem, úgyis…..
mozso18 2012.12.14 14:04:19
@HOLIDAY: valószínűleg 80%-ot sért, ha elég figyelmesen olvas.
Gondolom Kőbájker ezt a "fajta" Karit utálja, amit mostanában a nyakunkba erőltetnek.
Mindenféle műanyag szarokat adnak egymásnak az emberek a szeretet jeleként.
Ő is felébredt vagy kezd ébredezni ebből a rémálomból.
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
mozso18 2012.12.08 08:59:06
@Patreides: Kedves Barátom! Pedig bizony Te választod a származásod.
Fontos kérdés még, hogy ki is vagy TE valójában. Ha a formával (testtel) azonosítod magad. akkor tévedésben vagy. Testedet megkapod, kiválasztod és benne élsz 60-70 évet (jobb esetben). Nem különb az épp most rajtad lévő ruhától.
Ugye szoktad mondani, hogy van neked ruhád, van neked orrod, van neked kezed. Tehát, ha ezek vannak neked, akkor ez nem Te vagy.
További szép napot és jó gondolkodást kívánok!
mozso18 2012.12.08 09:04:59
@jodi: SZER (ősi magyar kifejezés) = égi törvény
Szeretet csak egyféle van. Isteni. A Földön megnyilvánuló "szeretetek" többsége csak üzlet.
Kínálkozó tévhit, hogy manapság már minden veszélyes akciójelenetet ágyban, párnák közt forgatnak, vagy legalábbis CGI és kék háttér felhasználásával. Itt egy példa arra, hogy ez még akkor sem feltétlenül igaz, ha amúgy lenne pénze erre a filmes produkciónak. A legújabb…..
mozso18 2012.10.31 15:02:22
@copyRight: Mit nem adnál? Napi 8 óra gyakorlás 10 éven keresztül. :)