Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mice42

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a fránya jogszabályok a különböző közhivatalok pozícióit mindenféle felsőfokú végzettséghez kötik. A környezetvédelmi államtitkárság már nem először kényszerült magyarázkodásra a háttérintézmények vezetői miatt. Ott volt a környezetvédelmi hatóság magának…..
Mice42 2014.01.24 15:35:08
Az nem újdonság, hogy sorra épülnek a világ legmagasabb felhőkarcolói, de egy épület nem csak vertikálisan lehet óriási. Tegnap nyílt meg a világ legnagyobb épülete, hol máshol, mint Kínában. Avagy mit kapunk, ha keresztezzük a Kínai Nagy Falat egy modern Noé…..
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Már maga a filmre vett előzési manőver is megérne egy misét: forgalomtól elzárt területen át, kanyarban bukkan fel a fekete Mazda, majd belassít, és összetöri saját magát a kiszámíthatóan mozgó öreg vason. Nem ismerjük túl közelről az orosz közlekedési kultúrát, de…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...