Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irodalmi legendák

56 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje volt korszerűsítenünk a Blog.hu felhasználási feltételeit, mert a változó tartalomelőállítási szokások és felhasználói igények számos ponton újraszabályozásért kiáltottak.  Röviden Megváltoztak a Blog.hu Általános Szerződési Feltételei, melyeket itt érsz el. ..
Minden blog.hu-s oldalon a jobb felső sarokban találsz egy rövid ikonsort, ez a poszt most elmagyarázza, hogy melyik jelzés mire jó. 1) Poszt olvasottság Ez a számláló mutatja az egyes posztok olvasottságát, ezért csak posztoldalon jelenik meg, de az adott blog adminja kikapcsolhatja a funkciót.…..
Valaki egy régi interjújából vágott ki egy részletet. Népművészet az interneten:  ..
Irodalmi legendák 2018.03.07 17:47:11
@Gábor Pali: Istenhez imádkozik Gábor Pali? szerintem nem normális ez a szituáció. Isten meg fogja védeni Orbán Viktor azon a napon és utána is.Isten legyen önhöz is irgalmas..Nagyon nagy szüksége lesz arra Önnek hamarosan.
Hát ez érdekes lesz. bennem egy fiatal lázadó  jobb sorsra érdemesült költő képe  dereng. Megénekelni megzenésíteni? A költő mégis árúvédjegy....
Kovács Sebestyén u.A Somsich utcából felfelé gyalogosan a hulló platánoklevelek alatt..27 budapestei-elszármazott somogyi..A kertben fák, L-alakú épület,földszintes, veranda..két szoba komfort. klasszicista  ablakok, régi függöny, a bútorok is eredetiek, több ezer könyv nagy…..
Hova lettek a gondolatok már másodszor tünnek elszomorú. nemtudom harmadszor úrja irni János kh. ortopédia,Betegek, röntgen, hulló falevél, Gy. páláyzni a kellene,A Mmműv.Akadémiánál, Köztestület.Ismét megyünk kedden...
Irodalmi legendák Szakonyi 8o ? 2011.10.30 00:46:50
Szombaton érdte megyek szép lesz, fodrászhoz viszem...
 Dedikálás.Sátor,Zsóka és könyveVizi.E.Sz.ajánlása...
Irodalmi legendák Kornél 2011.05.14 12:43:37
Puha arc, laza frissen mosott haj..magas szélles váll. zakó? pantaló..Elég jól néz ki..Szeme a régi  de nyugtalan. kérdem hogy mi ez a  versbeli üzetés. Ki űzi hajtja..Hová menne, ki elől. Hogy nincs a helyén? Hát mit várt Makovecz megveregette a vállát, Gyurkovics…..
Irodalmi legendák Györgyi 2011.04.24 23:29:13
Email üzenet. Hogy a lelkünk megnyugodjon, kell ez az ünnep..írja Nekem. ..
Április 8án Csontos Jolán Aranka elment..mert el kellett mennie- a gyászjelentés  ezt üzeni..nekünk élőknek. reformátuls temetésÚjköztemető.Két lekész, Máltai keresztekkel és szertartással. és szól a nagypénteki történés..a sírnál. Ismert énekelek..hangzanak…..
Gyurkovics Tibor 1991-es MN.tárcáját találtam meg OTTLIK GÉZA: Iskola a határon c kötetben.A cikkben  új írói testület tekintélyéért  kiált, az irószövetség megkopott.Az írónak az a természete, hogy írjon, almélkodjon, igazságot keressen, kiváncsi legyen, játsszon…..
Obama :orders  same sex hospitalai rightss?           orders same-excouple given more hospitalei rights...Mert ugye nem jó, ha a haldokló fölé épp egy nővér néz, ha kómába zuhan ahonnan leginkább nincs visszatérés. Nézzen a z…..
Várnegyed Galéria -fotókA kiállítást  Gyurkovics Györgyi  rendezte, A fotók anyagát készen kapta, de keretet az Ikeából Gy. vásárolta, az aluminium keretet  feketére festette. A polg.mester  söfőrje  hozta el a Galériába,   az utolsó két napon…..
Azt hittem, hogy látom a relikviákat, kézzel foghatóan.Nem ,mindaz amiről szó van ,egy kötetben látható.Gyűjteményes munka.Szerzőjét nem jegyeztem meg. A vászonra vetítették s közben kísérő szövegként  hangzott, mit hol leltek,mi hol van jelenleg és hova lett a…..
Eddig nem hallottam a Gender -témáról, mint veszélyről..Lám ,itt is sokadrangú  kérdés, de valaki a 18o  óvódapedagógus közül mégiscsak felteszi...Az előadók Szarvasról Kecskemétről főiskolai  tanárok. aztán az Okt. Minisztériumból egy tanácsos, Vekerdy ,a…..
A wilkói kisasszonyok..Nahát ez egy nagyszerű  film az Örökmozgóban Perlaki Tamás  jóvoltából Mégcsak nem is drága a belépő  hisz  csaknem zártkörű előadás, klub-szerűAz I.világháború után játszódik  vidéken...Fő szereplője  egy háborút…..
Kedves Tibor!Egy ősi feudális elképzelés alapján úgy érzem, tévedésben vagy. A férfi elnyomás következtében/u.i. a mohamedánoknál ma is/ a nők helyzete intelektuális szinvonala változik.A mai nők által létrehozott világirodalom elsőrendű, -gondold meg..A mai magyar…..
Irodalmi legendák ajovoemlekei 2009.11.17 23:25:03
Hogy milyennek látom magam 2o1o  áprilisában?Mindenképpen születésnapot ünnepelek, mert Kos vagyok,a hó végi dátum ápr. 29 már kifelé visz ebből a jegyből bele a Bikába...Mivel már nem dolgozom, nyugdíjba küldtek  a jelenlegi munkahelyemen, valószínűleg fix …..
Vahotnak tulajdonitják  a megtévesztő  képet, ahogy a a márciusi ifjak  állnak a lépcsőn ,nemcsak most máskor is..Petőfi április 6-án mondott verset  az ominózus helyen Kelj fel hazám ! címmel.Ezt a legendafoszlató hírt a HVG-ben olvastam egy elhunyt…..
Gy. kétségbeesett telefonjai...Mikor adhat reszelt almát és az mikor hat. Én  tanácsként csak annyit mondok, hogy bármikor, de kell bele kis  háztartási keksz és citromcseppek...Nincs otthon ..és este van és T.kiszárad és lefogyott 8 kilót és hasmenése van …..