Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilettáns

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor nem bírta kivárni, amíg élelmes felhasználók kijavították az Asus Transformer Prime táblagépeket sújtó szoftverhibát, úgyhogy elküldte a gépet a cseh szervizbe. Azóta is várja, hogy mi van, mert csak az angol vásárlóknak ígérte az Asus a teljes vételár…..
Dilettáns 2012.03.20 11:14:27
@peter3374: tessék megjegyezni, istyle-ba nem megyünk. se vásárolni, se szervizeltetni. ha garanciális apple kütyüt kell javítani, akkor irány az almárium-pro (és semmi más). ha nem garanciális, akkor meg i-doki.
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
A 90-es évek közepétől egyre többször hangzott el az a megfogalmazás, mely szerint a XXI. század a kommunikáció évszázada lesz. Akkor még csak sejthettük, mit is takar ez a kijelentés, mára azonban benne élünk, és valóban elmondhatjuk, hogy ez így van. A mobiltelefonok, és…..
Dilettáns 2011.12.30 12:58:58
@Fermentátor: nem elsőbbségi levél esetében maximum 5-6 munkanap telhet el a postára adás és az első kézbesítés (vagy kézbesítési kísérlet) között. Egyébként szerintem jellemzően nem sima levélben válaszolnak, hanem tértivevényes levélben, a tértivevényen pedig emlékeim szerint ott van a feladás dátuma.
Dilettáns 2011.12.30 13:44:53
@Fermentátor: a levél dátumozása és a postára adás két külön dolog. hagyományos levélnél, hacsak nincs rábélyegezve a dátum a borítékra, nem tudod meg, mikor küldték. ellenben a posta statisztikái szerint 5 munkanapon belül a normál levelek 97%-át kézbesítik, így kicsi az esély, hogy pont a tiédet nem. pláne, ha nem egy eldugott kis faluról van szó.
Dilettáns 2011.12.30 14:05:55
@Fermentátor: sajnos a Posta esetében nincs megkötés a nem elsőbbségi levelek kézbesítési határidejére. Az egyedüli megkötés, hogy a levelek 97%-át öt munkanapon belül kell kézbesíteniük. A maradék 3%-ra nincs szabály...