Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ungdani

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hogy hallottatok már róla, hogy valamikor a közeljövőben (úgy körülbelül 71 nap, 16 óra és 33 perc múlva) jön a mozikba a Bosszúállók 2, és hogy könnyebb legyen ráhangolódni, kicsit elmerültem az eddigi marvel-filmek akciójeleneteiben, hogy összegyűjtsem a 10…..
Baaad Movies Besztof 2014/Sorter 2015.01.08 18:54:46
Sziasztok!  Úgy döntöttem, összeírom én is a tíz kedvenc filmemet 2014-ből, viszont én csak a tíz általam legjobbnak tartott alkotásról fogok beszélni. A rosszak közül a nagyjához - hála az égnek - nem volt szerencsém, a többi kategóriában pedig BlackSheep már nagyon…..
Mókusfészek Első bejegyzés 2014.06.27 11:54:13
Szevasztok! Ez itt a blogom első bejegyzése. Illetve nem, mert annak idején én elkezdtem ezt a blogozást, de akkor még elégé sete-suta volt, néhány jó ötlettel, de csomó helyesírási hibával (ami ismerve a hebrencs stílusomat, most is el fogok követni, mert figyelmetlen idióta…..
"ÚRISTEN!!! HATALMAS ROBOTOK CSÉPELIK EGYMÁST HÁÁBBBLLLJAAMMMLAJJJAMMMABLAAAAA!!!" Őszintén, én vagyok az egyetlen, akit már kicsit sem hoz lázba hogy ezek a bádogelefántok éppen hogyan verik egymást halomra? A kedvencem az volt, amikor pár héttel ezelőtt az volt a fő hír…..
Jó, oké, hülye kérdés! Természetesen én is tudom hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy ez a film rossz legyen. De vajon sikerül-e összehozni az X-men trilógia és a zseniális Az elsők két univerzumát ezzel az időutazós húzással. Őszintén, nekem nagyon bejött ez az ötlet, az…..
Elég sok időbe és melóba telt, mire elkészítettük a 8. évad nyitó videóját, de mindenképpen olyan évadkezdést akartunk prezentálni nektek, ami méltó az eddigiekhez. Ezzel a videóval vége a BlackSheep - egyeduralomnak, újra kettesben nyomjuk, újult erővel, és persze…..
Ungdani 2013.10.18 22:31:28
Baaad Movies Sorter visszatér 2013.09.13 09:36:13
A több mint egy éves távollét után már nagyon hiányzott a blog, ezért úgy döntöttem, a nyolcadik évadtól ismét belevetem magam a munkába. Ezen felül a videóban látott események is nagy hatással voltak rám! :)  ..
Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk. ..
Az Asylum ismét támad! Javaslom, kapjatok a tökötökhöz, mert ilyet ritkán látni! ..
Ungdani 2013.05.28 06:43:29
@Callinicus: Oh.. Nos... fene.. :D Am ha már itt vagyok megkérdezném mindenkitől: Nincs véletlenül egy olyan Asylum produkció, ami a Cápa c. film másolata, csak éppen óriás aligátorokkal, de van benne egy jelenet, ami teljes egészében a Jurassic parkból lett kiollózva? Csak mert kb 2 éve néztük azt, csak akkor még nem tudtam, mi fán terem az Asylum, de mostanában szöget ütött a fejembe.
Baaad Movies Évzáró - 2012 2013.01.08 08:33:05
Ismét eltelt egy év, és azt kell mondjam, soha jobb évet! 2012 kifejezetten erős volt a mozikban. Több volt a kellemes meglepetés, mint a csalódás, és ha nem is minden nagyon várt film váltotta be az ígéreteket, a legtöbb még így is jó volt. Hollywood nagy blockbusterei éppúgy…..
Ungdani 2013.01.08 18:49:52
@uccse: Tényleg? Őszintén szólva én megkockáztatom, hogy nekem a Dark Knight Rises a kedvenc Batman-filmem(a Dark Knight a legjobb, de ez a kedvencem). A Bosszóállókhoz pedig kötődik az év legjobb mozizása!
Egy másik nagyszerű hír a Karácsony mellett, hogy a facebook-oldalunk túllépte az 500 követőt! Ez azért is lenyűgöző szám, mert tudvalevő, hogy nem mi szerkesztjük az oldalt, hanem thermonukleáris csatacickány nevű nézőnk, akinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy ilyen sokat…..
Nos, látvány... az van! Ezen kívül Wall-E meets Legenda vagyok meets District 9 meets Tom Cruise... én nem tom, nekem valahogy ez nem jött át, igaz, a képregényről se tudok semmit. Úgyhogy titeket kérdezlek, jó lesz ez? ..
..
Ungdani 2012.11.04 21:25:19
Ungdani 2012.11.24 19:57:41
@KongFan: Filmkiller egy szépen kifejlett troll példány, ez pedig pont az a hírnév, amiből táplálkozik, és amit nekünk nem szabad megadnunk neki. Ha figyelmen kívül hagyjuk, éhenpusztul :D
..
Ungdani 2012.10.17 21:18:11
@lownoob567: hehe irónia...
Ezennel megkezdődik a Baaad Movies 7. évada! Az első rész rögtön egy found-footage-horrorról készült, mely vitán felül a műfaj mélypontja... eddig legalábbis! És azt se felejtsétek el, hogy ma éjfélig még lehet szavazatokat küldeni a Nyárzáró nyereményjátékra! ..
Ungdani 2012.10.08 20:05:21
Az ablakon kinézve vagy a naptárra pillantva könnyen észrevehető, hogy bizony már jócskán vége van a nyárnak. A filmes felhozatallal sincs ez másként, hiszen míg a nyári szezonban szinte minden héten belebotlottunk egy-egy nagyobb volumenű filmbe – legyen szó akár animációs,…..
A véleményem az év legjobban várt filmjéről, ami képes volt felnőni az elképesztő hype-hoz, és még a legmagasabb elvárásokat is messze megugorja. Nem kérdéses, Christopher Nolan Batman-trilógiája a filmtörténelem egyik meghatározó jelensége lett. ..
Ungdani 2012.08.30 20:22:57
@Metal_Castiel: Én egyszer. A this Is It-nél is tapsvihar fogadta a stáblistát :D Am a film k×rva jó volt, sztem a 3 közül a legjobb(a többi is mestermű)
A Family Guy készítői elhozták az év talán legjobb vígjátékát, ahol nem is a történet az érdekes, hanem maga a címszereplő. Az Oscar-ra pedig vasárnap estig lehet még videót küldeni. Tudom hogy sokáig tologattuk, de ezt egyrészt sokan kérték, másrészt most nekünk is jól…..
Sziasztok Most már hivatalosan is kijelentjük, hogy a GMST most egy olyan vállalkozásba kezdett bele, amihez foghatót még eddig soha nem láthattatok. Eddig minden éven úgy volt, hogy felváltva készítettük a Haloween-i videókat, és hoztuk rátok a frászt. Na idén ez úgy fog…..
Ahogy ígértem, íme a másik félresikerült akciófilm tavalyról. Ez közel sem olyan gáz, mint a Colombiana, viszont sehogy sem találja a helyét a műfajon belül. ..
Ungdani 2012.06.18 00:00:21
 ..
Ungdani 2012.05.08 21:27:50
@impala_: Én minden Johhny Depp-Tim Burton agymenést csípek. Még az Alice is tetszett, pedig azt mindenki lehúzta... A vámpírosat pedig már nagyon várom, remélem jól bemutat majd az alkonyatnak :D Gergő, isten vagy! Csak így tovább;)