Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házelnök

0 bejegyzést írt és 983 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor miniszterelnök személyesen jelölte ki a 2021-ig elkészülő település alapkövének helyét egy léccel.   Fejér megye legszebb helyén, a stuttgarti járásban lakók a hír terjedése óta a fociturizmus fellendülését várják, az ablakon kitekintgetve. A tervek…..
házelnök 2014.06.15 00:23:45
@házelnök:

Az avatarom különben a seggemet ábrázolja.
Forrás: http://mandiner.hu/cikk/20140526_ez_a_baja_junckerrel_orbannak (a cikk tévesen állítja, hogy Jean Asselborn és Juncker párttársak voltak, bár így jobban hangzik a dolog. Asselborn szocdem, Juncker konzervatív, koalícióban…..
A pestiek már jól ismerik a budapesti közbicikli rendszert, a kedves nevű BUBI-t, ami ahogy a BKK honlapjáról megtudhatjuk, a 76 gyűjtőállomáson található mintegy 1.100 bringából álló flottájával szebbé, könnyebbé, egészségesebbé teszi mindennapjainkat. Az év elején tele…..
házelnök 2014.05.25 19:38:01
Proszektúra Olimpia Felcsúton 2014.05.22 12:04:14
Nem tudok másra gondolni, mint hogy Orbán Viktor alighanem néhány féldeci akácmézes pálinka elfogyasztása után mondhatott olyasmit, hogy az EU a bűnözők jogait védi az áldozatokéval szemben. Csakis ez lehet a mentsége egy jogot végzett államférfinak, amikor ilyeneket szövegelt,…..
Közel egy éve írtunk utoljára az utazási kedvezmények átalakításáról, a pótjegyekkel a vonaton és a buszokon egyaránt lopakodó áremelésről, amely ezeken a járatokon a 65 év felettiek ingyenes utazásának végét jelentette. Az már akkor is látszott, hogy a kabinetnek nem…..
házelnök 2014.05.21 18:56:09
@Narancskommunista:

Értékelhetetlen a megszólalásod.
Valaki tudja azt, hogy milyen utazási kedvezményt kapnak mondjuk a romániai magyarok, és milyen kedvezménnyel utazhatnak a magyarországi munkanélküliek vagy hajléktalanok?
házelnök 2014.05.21 18:59:29
@megfigyelt:
normális országban ÉPESZŰ kormány nem hoz létre

Na ez a lényeg.
Az Emberi Jogok Európai Bírósága áprilisban meghozta ítéletét a magyar kisegyházak ügyében: a törvény sérti a vallásszabadságot, ráadásul a kisebb egyházaknak jóval kevesebb jogot ad, mint a nagyoknak. A magyar kormány pedig nem tudta bizonyítani, hogy nem tudta volna…..
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..
házelnök 2014.05.14 19:02:52
@hobbitroll:
és felmerül bennem egy kérdés: hány tonna aprót (5-től 10eFt-ig) kellene tárolni az üzletben, hogy az összes fizetésnapkor 20eFT-al fizetni akaró nyomorultnak vissza tudjanak adni? Olyan kurva nagy problémát okoz némi aprót magunkkal vinni?

Aki a világra hozott, az a nyomorult.
Persze szellemileg Te is az lettél.
Varánusz Rugdossák Viktort 2014.05.14 09:44:24
Hurrá, Aprószentünknek sikerült mindjárt elsőre összeveszni a körülöttünk lévő világgal. A koronázási ünnepség focialista mámorában vetített autonóm ábrándokra összenéztek az ukránok, horvátok, lengyelek, hogy Mindenórás Tábornokunk vajon csak beszívott…..
Egy orvost sem láttam még tömegközlekedni, és egy orvos sem állt még az audi/bmw-el egy panelház előtt mikor hazaért. Sziasztok!   Hát én még nem láttam szegény orvost. Egy orvost sem láttam még tömegközlekedni, és egy orvos sem állt még az audi/bmw-el egy panelház előtt…..
Gyerekkoromban nagyon bírtam a római kori sztorikat. Nemcsak a patakokban folyó vér miatt, hanem mert annyi válogatott hülye és gyakorló őrült poziban máskor nem volt. Egészen mostanáig. Caligula konzult csinált a lovából, ami hatalmas poén így kétezer év távlatában, de nem…..
házelnök 2014.05.04 20:38:03
@libbancs:
A tefélédnek meg a fél falu.
házelnök 2014.05.03 12:02:03
@Kulics: NEM A NÉP VÁLASZTOTTA VASTAGON? ÍRT MAGÁNAK EGY VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYT.
NORMÁLIS, HOGY MAGYAROK EGY TOLVAJT VÁLASSZANAK MEG?
Tisztelt Professzor Asszony! "A magyar politikára oly jellemző homályos dramaturgia folyományaként kézbe vehettem egy írást", amely Önnek szól, és a miniszterelnök jegyzi. A "homályos dramaturgia" ebben az esetben valóban adekvátnak tűnő kifejezés, mert nem tudni, honnan került…..
Doncsev András EMMI-államtitkár írt már pofátlan levelet a bölcsődékkel és a gyessel kapcsolatban, most ismét hozta a tőle megszokott színvonalat. Az Átlátszó összesítette, hogy mennyit (legalább 7 milliárdot) költöttek a minisztériumok a második Orbán-kormány utolsó fél…..
házelnök 2014.04.24 17:49:22
A választás előtti gatyarepesztő átadási hajrá egyik kimagasló eredménye volt, hogy nem csak a négyes metrót kapták az arcukba a fővárosiak, hanem a Bubi névre keresztelt bringarendszert is. Őszintén szólva alig vártuk, hogy kipróbáljuk az egyik közösségi drótszamarat, de…..
házelnök 2014.04.24 17:47:08
@Silverf@x:
terminál van, biciklit ellopták a csuti orsos rokonai.
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
házelnök 2014.04.21 19:02:13
@opel123:
Az ottani stadion építtetője is börtönviselt ma már.....
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
Kossuth téren járva nem akárkibe lehetett botlani. Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterbe, aki Orbán labdarúgó-akadémiájának az elnöke is. Csakhogy Orbán szerdáig szabadságon van, így jó kérdés, hogy Mészáros kivel tárgyalhatott ott. Érdekes egybeesés, hogy pont ma…..
házelnök 2014.04.15 15:56:28
@házelnök:
Aki a segílyt intézi
" – Maga melyik párt színeiben indul? – kérdezzük, mert lassan tényleg kezdjük elveszíteni a fonalat. – Hát a szocialistákéban. – Az nem lehet – hitetlenkedünk, és elővesszük a képviselőjelöltek listáját. – Ide az van írva, hogy az Együtt 2014…..
Talán az első komoly érdemi intézkedés a devizahitel-probléma kirobbanása óta: Pénteken lépett hatályba az a miniszteri rendelet, amely lehetővé teszi, hogy a cégek 5 millió forintig adó- és járulékmentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, vagy…..
Turbófokozatra kapcsolt a fideszes torzítómező: a tegnapi napon két olyan hír is napvilágot látott a nemfideszes sajtóban, amelyből egyértelműen látszik: a kampány hevében a kormányzat már a sajtószabadság látszatára sem ad.  Az egyik eset Rogáné, akinek a rugalmas falainak…..
A magyar média szabad részében kisebb botrányt okozott, hogy az MTI nem tudósít a Rogán vagyonosodásáról szóló sajtótájékoztatókról. Juhász Péter az Együtt társelnökének és Kerék-Bárczy Szabolcs a DK elnökségi tagjának már három sajtótájékoztatóját hallgatta el…..
A Nézőpont Intézet készített egy pompás elemzést, amelynek az a címe hogy "Az esti híradók a kampányban", és a február 17 - március 23. közötti időszakot vizsgálta a Tv2, az RTL, az M1, a Duna, az ATV és a HírTV híradóiban.  1. A kereskedelmi híradókban nincs…..
Elkészült a 4-es metró és hazakerült a családi ezüst, de ez a hét sem telhet el anélkül, hogy megemlékeznénk az adóhatóságról. Fotó: innen. Még nem késő feliratkozni az Átlátszó napi e-mail hírlevelére, a Napi Mutyimondóra, akkor már reggel olvashatod az…..