Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megneminterjuk.blog.hu

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hét hónappal a halála előtt, idén márciusban interjút készítettünk Xantus Jánossal új filmje, a Kiki a csoportban kapcsán. A beszélgetést eddig nem publikáltuk, mert János elárulta, hogy vannak otthon Neurotic-felvételei, de nem tudta felidézni, pontosan mik - egy bizonyos szalag rémlett neki,…..
Őzike szombaton azt nyilatkozta a blognak, hogy köszöni a jókívánságaitokat, máris jobban érzi magát. A hozzászólásban érkezett kérdésre azt a választ adta, hogy a Vidámpark két koncertet is ad a nyáron. Addig is megosztotta velünk új regénye első fejezetét. Képek és…..
Filmet forgatnak róla, második regényét írja, és jön az új Vidámpark-lemez. Mégis sokan aggódnak az állapota miatt. Őz Zsolt, a hazai rockélet talán legőszintébb, legszimpatikusabb figurája emlékeiről, jelenlegi állapotáról és terveiről beszél.       Mit…..
megneminterjuk.blog.hu 2012.04.06 15:08:55
@logan: A fénykép a riporthoz készült, március 15-én.
Kapható vagy egy kis múltidézésre? Mondjad. Neurotic-koncert. Én csak kettőn voltam. Az egyik, ami benne van a Rocktérítőben is, de volt egy Almássy téri, amit soha nem felejtek el. Ezen a kettőn voltam, fiatal gyerek voltam akkor még. Elmeséled őket? Figyelj, annyi volt:…..
  Víg Mihály lakásán teljesen véletlenül futottunk össze a máig hihetetlenül aktív - ahogy ő mondja, huszonnégy órás művész - Vető Jánossal. Ez egy elég szerencsés véletlen volt, tekintve, hogy János Dániában él. Emlékeztünk, hogy az egyik kedvenc Neurotic-dalunk, a Csak…..
Meg nem született interjúk Üdv! 2011.12.31 02:26:00
Interjúinkban a múlt művészvilágának olyan központi figuráit szólaltatjuk meg, akikről ma már keveset hallunk, a főbb médiumokban pedig éppenséggel semmit, mindezt a szenzációhajhászástól és a hatásvadászattól jó távol. Beleunva a várakozásba, hogy mások elkészítik a…..