Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joejudge

200 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az ősi kínai filozófia szerint azt emberi test összetett rendszer, amelyben ha nincs meg a JIN és a JANG egyensúlya, akkor nem biztosított a belső szervek harmonikus működése. A belső energia akadálymentes áramlása szükséges szervezetünk kiegyensúlyozott…..
Sok nőt érintő gond, a narancsbőr (cellulit)!  A legfőbb oka a vér- és a nyirokkeringés zavara, ami ödémához vezethet.A narancsbőr megszüntetésére és megelőésére már nagyon sok féle módszer létezik.A nők 95%-a küzd ezzel nem túl kellemes bőrhibával, főleg a…..
Görögországba utazni sokféleképpen lehet. Minden utazási formának megvan a maga előnyeés hátránya. Sokan tartanak a buszos utazástól, pedig egyetlen hátránya, a szűk tér, amibennehezebben lehet mozogni, mint pl. a vonaton. A busz azonban a repülővel és a vonattalellentétben…..
A thai masszázs több száz éves, távol-keleti eredetű masszázsfajta, ami azeurópai fajtáktól eltérő. Hazánkban országszerte elérhető ez a szolgáltatás ésegyre nagyobb népszerűségnek örvend. Többféle módozata is kérhető már,legtöbben a tradícionálisat ismerik, illetve…..
Pár hete felhívott telefonon egy hölgy hogy küldhet-e nekem egy alsónadrágot. Nohát, gondoltam magamban küldje. Érdeklődve hallgattam, fehérneműt még nem hallottam, hogy telemarketingel adnának el. Gyönyörűen meg volt fogalmazva, csak a postaköltséget kell kifizetnem ami 1190…..
A lovak a történelem során rengeteg helyen állták meg a helyüket a bátorság és a kitartás színterén.Több mint 60 millió évre visszamenőleg van tudomásunk a lovak családjába tartozó élőlényekről.Kezdetekben első pár lábaikon 4-4,míg hátsó pár lábaikon csak 3-3 lábujj…..
Pár hónappal ezelőtt szembesülnöm kellet azzal a ténnyel, hogy az egyik közeli rokonomnakle kellet vágni a jobb lábát. Mivel így már nem képes szabad mozgásra, az orvos többfélegyógyászati segédeszközt is fölírt neki. Ezek közül természetesen az egyik, egy…..
Az asztma a légutak nyálkahártyájának gyulladásából fakadó krónikusbetegség, amely a jelenlegi felmérések szerint 250 000 embert érintMagyarországon.Az asztma megjelenésének pontos oka eddig nem ismert, annyibiztos, hogy nem örökölhető, azonban a betegségre való hajlam…..
Bár még ragyogóan süt a nap, kellemes az idő, ha a naptárra nézünk, be kell látnunk,beköszöntött az ősz.. Színesedik a természet, minden lomb felölti tarka októberi ruháját.Így eljön az ideje annak is, hogy szervezetünk immunrendszerét felvértezzük. Lassankimerülnek…..
Minden embernek fájt már a feje, de ez valami teljesen más érzés mint az mikor a migréngyötör.A fájdalmat a legtöbb esetben hányinger is kíséri. Ebben az esetben gyengének érezzükmagunkat érzékenyek vagyunk a fényre és zavar a zaj is. Legszívesebben egy sötét csendesszobában…..
Ebben a cikkben egy Magyarországon és szerte a világon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hobbiról név szerint az airsoft-ról vagy más néven soft-air ről fogok beszámolni. Ez a sport olyan levegővel működő játékfegyvereket használ amiről később szó fog esni.Mi is az az…..
Családanya lévén sok időt töltök a konyhában, ezért fontosak számomra a jó minőségű konyhai eszközök, gépek. Születésnapi meglepetésként kaptam a páromtól egy Bosch Profi mixx márkájú kombinált segítőtársat. Tulajdonképpen az elromlott kézi mixerem pótlása adta az…..
Ez az egyik legősibb és legjobban bevált természetes gyógymód, amely az évezredes kínaigyógymasszázsból fejlődött ki. Acus = hegy, tű, pont; premere, pressum =nyomni; akupresszúra= pontnyomás. Idegen számunkra az a szemlélet, ami erre a módszerre is jellemző, mint a…..
Úgy gondolom, hogy ebben rohanó világban az emberek többsége egyre inkább azt gondolja,hogy nem igen fontos nagy hangsúlyt fektetnie az egészséges életmód kialakítására. Nem,hogy a legtöbben az étkezésükre sem figyelnek oda, de még a rendszeres testmozgásra isalig vagy…..
Lovas Info A ló, mint olyan... 2012.10.01 13:24:30
Equus caballus, patás, hátas, paripa, táltos, póni, mén, vagy csak egyszerűen ló. Van, akineka munkát, másnak a sportot és a küzdelmet jelenti. Vannak, akiknek a gyógyuláshoz van rájukszüksége, és olyanok is vannak, akiket csak egyszerűen lenyugtat a közelségük. Ráadásul méga…..
A gyümölcsök és zöldségek legrégibb tartósítási módja az aszalás. Ahhoz, hogy az aszalás sikeres legyen csak napfény vagy meleg szükséges. Az aszalás segítségével tartósított zöldség és gyümölcsféle kis helyen elfér. Az aszalt növényekből szükség szerint…..
Manapság a klímavá ltozás miatt (is) elég költséges dolog lett maga a víz . A mezőgazdaságpróbál minél költségmentesebben vízhez jutni ,mert ugye elkerülhetetlen tevékenysége az öntözés.Ezért lehet látni egyre többhelyen a napelemes szivattyúrendszereket. A napelemes…..
A könnyezőpálma (monstera deliciosa) nevével ellentétben nem a pálmaféléknek, hanem akontyvirágfélék trópusi nemzetségének kitüntetett darabja. Reggelente rendszerint vízcseppekjelennek meg levélcsúcsain, innen az elnevezés.A Közép-Amerika dzsungeljeiből származó élőlény…..
Még mielőtt félreértésbe keveredne a tisztelt olvasó, nem a giga-szuperfilmekben használt,lenyűgöző 3D animációk előállítására alkalmas programot szeretnék itt bemutatni, aminek akezelését egy fél életen át kell tanulni…Jelen írásom témája az állóképeket két…..
Igen, ma már lehetséges, hogy kényelmesen, sorban állás, izzadás, idegesség nélkül túlessünk, ezen acseppet sem kellemes beavatkozáson.Léteznek labor diagnosztikai központok, ahol a pácienst kiemelt ügyfélként kezelik, azaz előreegyeztetett időpontban fogadják, kellemes…..
Egészség - az egyik legfontosabb dolog az életünkben. Azonban a mai rohanóvilágban, amely telis-tele van az egészségünket folyamatosan károsító tényezőkkel, melyekegyaránt lehetnek szellemi, illetve fizikai tényezők is, muszáj figyelmet fordítani annakmegóvására.Azonban a…..
Cigaretta, cigi, koporsószeg. A dohányzásról napjainkban jóformán csak rosszat lehet hallani. De mégis mit várunk egy olyan dologtól, ami csak árthat nekünk, és ami még rosszabb, környezetünkben élőknek? Hazánk dohányzás szempontjából Európa élvonalába tartozik. A fiatalok…..
Az egészséges életmód, mint olyan nem sok embernek jut eszébe a rohanó hétköznapokban,hisz a legtöbb embernek (szerencsére) nincsen különösebb egészségügyi problémája. Ám mivan akkor, ha beüt a baj és hirtelen lebetegszünk, ami netán olyan súlyos, hogy kórházba iskerülünk…..
Az arab ló az egyik legjellegzetesebb lófajta. Szépen formált fejével, és rendkívüli módontartott farkával könnyen felismerhető, még azok számára is akik nem jártasak a lovakterületén. Nagyon okos és intelligens lovaknak tartják őket. Az arab lovak köré az iszlám világban…..
Mezőgazdaság és természet. Rokon fogalmaknak tűnnek. Amikor elindult az, amit mi most mezőgazdaságnak hívunk, akkor még hasonlított is egymásra a kettő. Hiszen az volt a helyzet, hogy az ember megmondta az élelmet termő növénynek, mennyit teremjen, és az termett. Nem biztos, hogy…..