Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandzsi

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor is, ha nem vagy egy felekezet tagja sem, mert templomba járni jó! Ebbe legalábbis ezerszázalék, hogy az. De hátha követendő példa lesz a spanyol Asztúria tartomány templomának története, no meg a templomba járás is. A Llanera városkában álló Santa Barbara templomot…..
Mandzsi 2016.09.04 21:58:56
@Szúnyog: mh.....ez is egy vélemény. Habár azon el lehetne talán gondolkodni, hogy annak a sok okos, térdeplős, áhítatosan bambulós felnőttnek annyira azért nem lehetett fontos ez az épület, ha az enyészetre bízta a sorsát....ja, hogy az meg felháborító, hogy egy csapat "hülyegyereknek" sikerült valami fantasztikusat alkotni pár másiknak :))
ui: félreértés ne essék, vallásos vagyok...
Apróságaim pelenkamotor 2016.01.09 14:10:13
Ezt a pelenkamotort készítette a barátnőm. El sem akartam hinni, hogy nem profi csinálta, hanem Ő saját kezűleg. Meseszép volt! És minden egyes "alkatrész" felhasználható pl. lámpa=hintőpor, kormánymarkolat=zokni, kormány=kispléd, kerekeket összekötő váz=textil pelenka, ülés=előke, kerekek=újszülött…..
Apróságaim Babalátogatóba 2015.12.10 11:36:26
Hello Mindenkinek! Már régóta össze szerettem volna gyűjteni egy csokorba azokat a játékokat, amik nálunk vagy a környezetünkben bejöttek a gyerekeknél (és szüleiknél :) Emlékszem, mikor megszületett a férjem unokahúga, mennyire kétségbeesve álltunk minden egyes alkalommal a játékosztályon, mert…..
Gó, gó Mandzsi! Start! 2015.11.17 14:54:28
Üdv Mindenkinek aki erre téved!   nos, hogy mi a helyzet? hát csak annyi, hogy végre felszívtam magam és eldöntöttem, hogy igenis ma lesz az a nap, hogy ÖSSZESZEDEM!!! az életem..... kezdve először is a súlyommal...... ahogy ezzel meg is voltam és kellően motivált hangulatba…..
 A tegnapi nap katasztrofálisra sikeredett az életmódváltás szempontjából. Névnapot köszöntöttünk vacsorával, desszertnek isteni süteménnyel. Én pedig ettem, pedig nem is voltam éhes! A jóllakottságjelző funkciót pedig sikerül annyira elnyomnom magamban - nem most, ez…..