Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindent visz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid hír, de jelzésértékű, Kárász Róbert és Sváby András után egy újabb egykori TV2-s arc, Vujity Tvrtko is az atv-hez igazolhat. Tvrtko most éppen Washingtonban él családja egyik felével, miközben a másik Angliában van (a felesége ott kosárlabdaedző), és ezen a helyzeten változtatnak majd…..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb…..
mindent visz 2016.04.22 11:51:01
@Raven1975: lájkolom, de a paprikás krumpli se megy neki :(
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
Körömi Mária Lima, Miraflores… gyönyörű modern épületek, előkelő klubok, mesés parkok, pálmafák tövében padok tengeri kilátással. Luxus éttermek, melynek falait a tenger hullámai korbácsolják… De mit találunk a turista negyed határait átlépve?..
Tarlós István tavaly szeptemberben fordult a miniszterelnökhöz a BKV finanszírozása ügyében. Novemberben pedig már azzal fenyegetőzött, hogy ha az állam nem kompenzálja azt a 31 milliárd forintot, amelytől a BKV az elővárosi közlekedés és a jegykedvezmények miatt esik el, akkor…..
mindent visz 2016.02.16 08:17:04
@mindent visz: A régi, még rubelért vásárolt buszokat vonatokat most már piaci áron lehet cserélni, felújítani. Szóval jobban járna mindenki, ha inkább pénzben kapná meg a bérlet árát a nyugdíjas, és így kevesebb járművet kellene vennünk, hiszen csak a tényleges utazási igényeket kellene kielégítani!
Azt kérdezik kedves olvasóink, hogy egy katona ugyan már, miért ne védhetné meg a hazáját az illegális határsértőktől. Ha kell fegyverrel is. Éleslőszerrel. Akár meglőve a menekültet. Vagy megölve. Hát legfőképp azért, mert az illegális határsértő nem ellenség. Nem…..
Uber driver Rating matek 2015.03.26 07:39:53
A fuvarok végén az utasok pontozhatják a sofőröket (1-5 csillag). Ha mindennel elégedettek, akkor 5 csillagot adnak, egyébként kevesebbet. Jellemzően 5 pontok jönnek és hosszú távon kijön egy átlag. Például én jelenleg 4,94-gyel állok. Az alacsony átlaggal rendelkező sofőrök…..
mindent visz 2015.04.01 19:57:14
@diósmetélt: Lehet, hogy olvassák az Ubernél ezt a blogot? Jött e-mail az éjjel, ez a hét bónuszos a sofőröknek!
"Ha legalább 40 Uber utat teljesítesz ezen a héten, akkor 5 000 forintot adunk bónuszként a megkeresett fuvardíjakon túl
- Ha legalább 60 Uber utat teljesítesz ezen a héten, akkor 10 000 forintot adunk bónuszként a megkeresett fuvardíjakon túl
- Ha legalább 80 Uber utat teljesítesz ezen a héten, akkor 17 000 forintot adunk bónuszként a megkeresett fuvardíjakon túl
- Ha legalább 110 Uber utat teljesítesz ezen a héten, akkor 25 000 forintot adunk bónuszként a megkeresett fuvardíjakon túl"
mindent visz 2015.04.09 07:18:19
Fotók: Urbanista A bérház előtt, ahol lakom, a Harmincekettesek terén (BP. VIII. ker, Baross utca – József körút kereszteződése) rendkívül nehéz szabad parkolóhelyet találni. A helyzeten csak ront, hogy a ház egyik földszinti üzlethelyiségében négy éve megnyitott…..
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
mindent visz 2014.06.23 16:13:40
@magyaridióta: 2014.06.23. 14:52:26 ekkor vallotta be, hogy tévedett, de te vagy a 10. aki ezek után is, ugyanazt leírja:D
Amikor az ember felül egy jó öreg, levegőtlen, klíma nélküli buszra, óhatatlanul eszébe jut a felháborodott mondat: „Ezért fizetünk?!” És jön is rutinból a válasz is, hol az önkormányzatra, a kormányra, a bliccelőkre, hol másokra hivatkozva. Csakhogy a forráshiánynak sok…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..