Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szattila2

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb bizonyítékot lelt a Bors arra vonatkozóan, hogy tényleg jogosítvány kellene az internethasználathoz: egyesek azzal szórakoznak, hogy a nagybeteg Bajor Imre halálhírét keltik a Facebookon. Az egyik ismert likevadász oldal trollkodik éppen most ezzel (tegnap egy másik Sarka…..
szattila2 2014.05.08 11:30:52
Elvileg mától kapható a világban (már ahol) a Galaxy S III - de kisebb porszem akadt a Samsung gépezetébe. A készülék ugye a megszokott fekete-fehér (esetleg rózsaszín) alapkombináció helyett kizárólag márványfehér (marble white) és kavicskék (pebble blue) színekben…..
Mindjárt vége az Úr 2011. esztendejének - rossz nyelvek szerint a világnak is, de nekik nem hiszünk. Szóval, ha már  a küszöbön kopogtat az év jól megérdemelt vége, gondoltam csináljunk egy szavazást így házon belül arról, hogy szerintetek mi volt az Év Játéka 2011-ben…..
szattila2 2011.12.17 13:19:13
Tegnap este megérkezett a Gingerbread update a Galaxy S készülékekhez, két hálózatfüggő (Telenor, T-Mobile) és egy független.Telenor: I9000XWJVT/I9000PANJV2 (Android 2.3.4)T-Mobile: I9000XWJVT/I9000TMHJV2 (Android 2.3.4)Független: I9000XWJVN/I9000OXXJV9 (Android 2.3.3)A frissítést…..
szattila2 2011.10.21 08:28:51
A Google és a Samsung közös bejelentését (állítólag) Steve Jobs halála miatt későbbi időpontra tolták. A találgatások és pletykák után végre pontos dátumot kaptunk a címben említett operációs rendszer és az új Google készülék, a Galaxy Nexus (korábban Nexus Prime)…..
szattila2 2011.10.14 11:35:01
@Yarner:
Nem tudnátok a Samsung Magyarországtól efelől érdeklődni? Ti csak jobban kapcsolatban vagytok velük.
Elöljáróban leszögezném, hogy nekem nincs Samsung Galaxy Ace készülékem, Dávid barátom keresett fel az egyik nap, mivel nem kapta meg a hivatalos frissítést Kies-en keresztül. Törtük a fejünket, hogy miért is lehet ez, végül kibogoztuk a szálakat. A készüléket egy…..
szattila2 2011.07.25 11:36:39
@pacska: És ha én azt szeretném, h független legyen?
szattila2 2011.07.25 11:54:06
@pacska: Köszi! :)
A Rovio csütörtökre ígérte az Angry Birds Rio frissítését, péntekre meg is érkezett. Az Android Marketen elérhető az ingyenes illetve az Amazon Appstore-ban a reklám mentes verzió. Strandra fel! (sajnos valamiért még nem él az Android Marketen, pedig a Rovio szerint kint kellene…..
szattila2 2011.05.13 14:57:29
@Bumpkin:
19 tag szól angry birds-ről. Oldalt megtalálod. Számold meg a többit is! Ugye hogy nincs igazad? :D
 Nos, az utóbbi napokban röppent fel a hír, hogy az Apple beperelte a Samsungot, mivel a Galaxy S szerintük az iPhone lemásolása. Valljuk be, van benne valami. Azonban ha jobban megnézzük az alábbi képet akkor kissé más megvilágításba kerül a dolog. Érdekes, ugyanis a…..
szattila2 2011.04.23 16:32:05
@iPhone4ever:
"Ja és ezaz undormány bővíthető natív alkalmazásokkal? Nem. Akkor okostelefon? Nem."
Félreérted, itt nem a belső miatt megy a para, hanem a külső miatt.

"hogy hogyfog rajta kijavítani egy hibát?
Hát sehogy, nincs szoftver frissítés!"

Ezt nem igazán értem. Milyen hibát akar javítani? Milyen frissítés? Nem látom a kettő között az összefüggést. Ha arra gondolsz, hogy valami nem jól működik és azt majd orvosolja pl egy frissítés, akkor miért a haverodnak kellene kijavítani?
A Google ma kiadta a Gingerbread (Android 2.3) operációs rendszert és bejelentette az első telefont (Nexus S), ami ezzel kerül forgalomba. A hivatalos bejelentésért ide tessenek kattintani. A Nexus S-t a Samsung gyártja, ahogy ezt már tudni lehetett korábban is, hiszen elég sok…..
Ma éjfélig ingyenesen letölthető a Gameloft oldaláról advent alkalmából a Dungeon Hunter HD androidos verziója.   http://wapshop.gameloft.com/php5/wifi/dl_web_tnb/promo/buyfull.php?adid=147084 A játék motorja 5 mega, a további cuccott a netről húzza le a játék, tehát…..
Két videó lejátszó programot mutatok ma be nektek. Van más is a piacon (pl. yxplayer) de engem a többi nem győzött meg. Mondjuk úgy, ehhez a kettőhöz képest futottak még kategória a mezőny többi része. Igazából azt mondom ízlés kérdése, hogy ki melyiket szeretné használni a…..
Anita kizárólag a kitartásának köszönheti, hogy van telefonja, igaz nem az eredetileg választott, de van. A Samsung Omnia hibáit nem bírta se kijavítani, de egy darabig még elismerni sem az ügyfélszolgálat és a szolgáltató sem kapkodott a cserével, de végül addig járt a…..
szattila2 2010.06.09 07:42:06
Az Extract című, fanyar komédia kapcsán igen nagy aktualitása van a színésznő eddig elért sikereinek felelevenítésének. Mila Kunis, általában vígjátékokban feltűnő angyal arcú szépség, aki mélyről indult, de tehetségének és természetes bájának köszönhetően immár a…..
Bigyóblog Telefonálj az ujjadal! 2009.09.09 11:49:00
Gyerekkorunkból mindannyian ismerjük az egyezményes telefonálást imitáló jelet. Milyen lenne, ha két gyűrű segítségével tényleg tudnánk így telefonálni. A bluetoothos sárga gyűrűbe beszélünk, a pink gyűrűből pedig halljuk, amit a vonal túlvégén mondanak. Bármilyen…..
Tudom, hogy csak nemrég volt a Piroskás különbségkereső, de most még egy ilyen következik, annyira nincs felhozatal most új játékokból! Szörnyű, mennyire nyár van a fejlesztőknek is, az általam kedvelt műfajokból alig van egy-két példány, azok is harmatgyengék, kénytelen…..
szattila2 2009.08.27 16:43:06
Előző heti rejtvényünk nyertese Vajda István, nyereménye egy Test Drive Unlimited és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Ezen a héten egy újabb Legjobb Választás játékot, a Worms 4: Mayhemet lehet megnyerni, egy kicsit formabontó…..
Az alanti levél lendületesen átkozódó stílusa emberileg abszolúte érthető: Katit gyors egymásutánban kétszer ültették hintába, és még 40 ezer forintot is ki kell köhögnie. Először - lássuk be, a maga szempontjából igen ügyesen - megszívatta a Gázművek behajtócége azzal,…..
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..