Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trawala

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért égett porrá az Astra? Miért nem használták a modern technikát az oltáshoz? Miért gyulladt ki a többi autó? Ilyenkor is fizet a biztosító? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
trawala 2012.10.12 08:53:21
@mennyi?husz!: Ott lakom 55 éve! Sehol nincsen jelezve a föld alatti tűzcsap! Vagyis honnan tudnák az autósok, hogy hova tilos állni? Mellesleg az utcában álló összes autó tulajdonosa itt lakik az utcában és évek óta itt is parkolnak. SOHA nem volt jelezve az utóbbi fél évszázad alatt a tűzcsap helye. Miről is beszélsz?
Este tíz múlt, gyűlnek a bogarak a garázsban percegő neoncsövek körül. Ernyedten ülök a sámlin, sokat kivett belőlem a reggel óta tartó szerelés. Még gyorsan felfújom a gumikat, hogy a holnapi Belsőség-találkozóra menet ne legyen gond, aztán irány haza, az ágyba. Pont elérem…..
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
trawala 2012.07.03 13:51:14
@Tizenkettő: Sőt a Volgákban is fogaskerekes a vezérlés
  Jót nevettünk az Opel ötletén, amikor felkértek minket, hogy nem lenne-e kedvünk körrekordot beállítani a Hungaroringen. Naná, hogy lenne, hogyne, de mégis, mivel? Hah, ha nincs rekordod, csinálj egyet! Remek ötlet, menjünk körbe ezzel az autóval, a siker garantált. Mókának…..
trawala 2012.05.18 22:08:59
Azért csaptam le rá, mert a maga érdektelenségében jó autónak tűnt. Az érdektelenség stimmel is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
trawala 2012.05.12 17:41:34
@Holdkóros Tónyó: Meg a Daewookban, meg a Chevy jó pár példányában.
TComment Spárta győzött 2012.05.07 06:00:00
Flancolni máskor kell. Hét ülés, játszótérnyi raktér, fájdalom nélkül, kisautó-áron. Ide vele! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
trawala 2012.05.07 14:23:54
@legirepa: Igazságod vagyon! Én pl. sokáig nézegettem a Dustert, elolvastam mindent róla, dicsérték is rengetegen, sőt tetszett is! Aztán amikor jobban megnéztem akkor rádöbbentem, hogy vagy én vagyok túl igényes (a XXI. században), vagy valami nem kerek a dologban. Az osztva dönthető hátsó ülés az azt jelenti, hogy csak a támla hajtható le, de az sem vízszintesig, hogy az ötödik ajtón csak az ablaktörlő motort takarja fekete műanyag burkolat, minden más festett lemez, a hamutartó előlapja olyan bakelit hatású a kapcsolókkal egyetemben. De mondhatnám a hátsó űlésnél a felhajtott teljes ülőlap alján látod a szivacsot meg az összes "drótot". Szóvalo az olcsóságnak ez a ára. Úgy hogy le is tettem róla és vettem egy koreai-amerikait, jobb kivitelben, jobb felszereltséggel azonos árban.
Érdemes megnézni ezt a felvételt.  Pozsonyi Ádám simán kivégzésekről beszélt. Kerényi csak kunbélákról, akiket ki kell rúgni az egyetemekről. Származási alapon. Kerényi Imre, az egykori kommunista színigazgató,  Orbán Viktor megbízott hülyéje, aki egyre nagyobb…..
trawala 2012.04.04 13:52:48
@morgás joga mindenkit megillet: A Nagy Kínai Kultúrális Forradalom is így kezdődött, Mao Ce-tung és Lin Piao elvtársak vezérletével 46 éve.