Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crabtree biztos úr (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejtsük meg együtt Kövér László gondolatait a világról! – gondolta a Kelet-Magyarország rejtvényírója, és a legnagyobb fokú szervilizmus nevében fel is adta az Országgyűlés elnökének múlt heti mondatát az e heti rejtvényben. A legkisebb gond ezzel, hogy elrontja a…..
Crabtree biztos úr (törölt) 2012.06.02 23:27:42
@bioLarzen: Az a baj,hogy egyre többen.
Heroikus küzdelemben, a mérkőzés 94. percében, egy kapusbaki miatt bukta el az olimpiát az amerikai U23-as labdarúgó-válogatott. Az olimpiai selejtezőtorna  3. meccsén El Salvadort fogadták a jenkik Nashville-ben. Ahhoz, hogy legyen esély az olimpiai kvalifikációra, egy…..
Nyáron jön a TNT-re a Dallas folytatása, amiben a régi arcok (legalábbis Jockey, Bobby és Samantha) mellett a Ewing család legújabb generációjára, Bobby és Jockey fiaira tevődik át a hangsúly, de a geciskedés, a viszkizés és a nőzés továbbra is megmarad, no meg a tetrális…..
Crabtree biztos úr (törölt) 2012.03.21 20:59:24
@m6ti: Akkor a fél Ewing család a medencében fog kikötni ?
Crabtree biztos úr (törölt) 2012.03.21 21:02:26
@Giovanni.Gatto:
"merhogy sokan nem tudják, hogy Bobby Ewing rendes neve: Robert James Ewing"
Ez tényleg új :)
De,hogy hogy "Bobbyra" fordították le és miért?
Crabtree biztos úr (törölt) 2012.03.22 19:33:41
@gabborka:
"de hogy John Rossból hogy lett magyarul "Jockey", és hogy vajon ki lehet Sue Ellen, na azt majd Giovanni Gatto barátod biztos elmeséli neked :)"
Annak a történetét tudom.

Viszont az érdekes,hogy Johnny nevét nem fordították át ,hanem "rendes nevén nevezték még a szinkronban is.
 Nyilvánosságra kerültek a felsőoktatásban 2012-ben felvehető államilag támogatott hallgatói létszámkeretek. A fő keretszámok nem okoztak meglepetést, hiszen a felsőoktatási törvénykoncepció mellékleteként már régen kiszivárgott, hogy a Széll Kálmán terv nyomán a…..
Crabtree biztos úr (törölt) 2012.02.07 18:51:52
@Gotyee: Ezt honnan vetted?
Megérkezett Osvárt Andrea és Chris Vance sorozatának első előzetese, amiben a mi lányunkat nem nagyon mutogatják, annál több francia duma és lassított felvételen forduló Audi van benne. A németeknél mellesleg az RTL adja majd, ebből akár következtetést is le lehetne vonni, de…..
A bulvárlap szerdai számában csúcsra járatta a világ végi hangulatot a Blikk asztrológusa, Papp Gréti.A Mindent a horoszkópról című sorozat 3. részében már eltűnt a hagymázas jósolgatás arról, hogy milyen spirituális felemelkedést hozhat az uralmi helyzetben lévő Neptunusz,…..
Január elsején este nyolckor a BBC tízmillió néző előtt vezette elő Sherlock című sorozata második évadát, bár kicsit fura sorozatról és évadról beszélni ebben az esetben, hiszen a világhírű nyomozóról szóló tévéműsor tavaly és idén is három epizóddal jelentkezik…..
Ember legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi folyik a TV2 magazinműsoraiban. A legújabb fejlemény, hogy szombat estétől Aktív Extra lesz a Magellánból. A történéshez hozzátartozik, hogy nemrég megszüntették az Aktív Extrát.A TV2 programigazgatója úgy indokolja a döntést,…..
Új év, új hírműsor a Tv2-nél, már ami a formátumot illeti, hiszen egyórás lett a Tények. Jó húzás volt, legalábbis az első kiadás nézettségét elnézve, hiszen január 2-án elverte a konkurenciát, az RTL Híradóját. A Tv2-t a kereskedelmi célcsoport (18-49) 25,9 százaléka…..