Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolee94

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint "  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Zolee94 2011.12.30 12:14:26
@csakajuve: Arsenal 1.félidő H
az első féliőbe amig frissek a játékosok lőnek egy gólt utánna a QPR beáll védekezni 100 emberrel és kontrára fog építeni :) sztem ez a tuti arra a meccsre
Zolee94 2011.12.30 12:23:34
@csakajuve: én a Cityt hendivel raktam bízom benne h megszórják a Sunderlandet mert elég gyenge ebbe az idénybe