Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msnick

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NE FÉLJÉL MÁR ELŐRE BAZMEG, SOK KÉP LESZ BENNE! A héten nagyon sokat tanultam, pl azt, hogy még egy ekkora olvasásbuzinak, mint én, sem szabad mindent komolyan vennie, amit olvas, pl vállalatok auláiban kifüggesztett vállalati küldetéstudat-tacepaókat. Valamit köztudott, hogy a…..
Talán sokan emlékeznek a Kigondoltam!- ahol a trollok laknak című mikroközösségi blogkezdemény őshajnalára, amikor még a kommentek mindösszesen az ánusz, buzi és a Dragi love Nyunyó varázsmondatok paszománytozásából álltak. Dehát a szó, buzi, ugyan mitől is lehetne csúnya A…..
msnick 2013.02.02 17:25:14
@Panther_V: Nem, nézd, hajnali 5 óra 13 perckor tárta ide, biztosan azért ilyen.
msnick 2013.02.02 21:47:31
@Panther_V: Nemá'!
Kigondoltam A rövid hajú nők 2012.12.25 18:18:31
 "Hosszú haj, rövid ész", vagy "az ész a fontos, nem a haj", jut eszünkbe a Bánfi hajszeszbe menekülők végső érve, arról nem is beszélve, hogy néhány impotens, pókhasú pasi megpróbálkozott a kopaszságát szexuális előnnyé kovácsolni (és itt most nyilván vadul…..
msnick 2013.01.22 00:19:12
@ripők: A válaszod is lelombozó. A finom részleteket (rúzs, cigi...) észre sem vetted. Ha ez nektek nem elég, akkor sajnáltam.
Nincs kedvem elképzelni az aktotokat az avatarotok alapján, nekem elég, ha az agyatok meztelen, fesztelen és esztelen.
Na sziasztok.
msnick 2013.01.22 20:19:52
@"the dragon": Szóval még nem haltatok ki, csak haldokoltok, hogy a nemzetközi tökötök száradna le!
Híradóriportot készíteni nagyon komoly szakmai feladat. Kivenni egy több órás rendezvényből a lényeget, érthető módon interpretáltatni valakivel, idézni egy-egy mondatot úgy, ahogy elhangzott, és miközben az információ lényegét megosztod, hasznos érzékeltetni valamit az…..
Nagyon úgy néz ki, hogy megérkezett a hó. Vagy, hogy másképp ne fogalmazzak: "tél tábornok támad". Itt álljunk meg egy szóra! Nagyon fontos kérésem lenne hozzátok. Ha véletlenül tudomásotok van arról, hogy a "tél tábornok" kifejezést ki használta először a híradásokban, és…..
msnick 2013.01.19 15:31:48
:D
msnick 2013.01.19 15:33:02
Miért nem lehet megoldani, hogy a külföldieket közvetlenül a magyar határ átlépése után minden vagyonuktól megkopasszunk? Akkor nem kellene például minimum angolul megtanulni ehhez. Persze vannak akik próbálkoznak... A Széchenyi fürdőben azonban még nem köszöntöttek be a 90-es…..
Az egész világ őrült, inkonzekvens. Ja. Csak te vagy a normális. Dzsorzsi, húzz már el a picsába! Fogalmad sincs a világról és a világgazdaságról. Figyelj, dzsordzsi, a politikai gazdaságtan, amit bevezettél a főnivel az nem unortodox, hanem elavult. Rendszerben gondolkozz bazdmeg,…..
A tegnapi Golden Globe díjátadón mindenki igyekezett magára felhívni a figyelmet. A született feleségek (volt) sztárja egy gyönyörű Pucci ruhát választott. Longoria kisasszony igyekezett kitenni, amije van. (Talán megirigyelte, hogy Angelina Jolie lábából egy másik díjátadó…..
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
..
Többször jártunk már hajón, ám úgy, mint ma, még nem. A mai poszt szerzője ugyanis egy bárzongorista, aki sokat dolgozik óceánjáró luxushajókon (is), és bár szinte látom magam előtt a kétkedő hozzászólásokat (hogy finom legyek), annyit előre le szeretnék szögezni, hogy a…..
msnick 2013.01.08 00:33:46
@Frady Endre: fradybandi, neeee... :D
msnick 2013.01.08 14:41:13
@Frady Endre: Ah, nekem ilyet írj! :)

Ady Endre: A fekete zongora

Bolond hangszer: sír, nyerít és búg.
Fusson, akinek nincs bora,
Ez a fekete zongora.
Vak mestere tépi, cibálja,
Ez az Élet melódiája.
Ez a fekete zongora.

Fejem zúgása, szemem könnye,
Tornázó vágyaim tora,
Ez mind, mind: ez a zongora.
Boros, bolond szívemnek vére
Kiömlik az ő ütemére,
Ez a fekete zongora.
msnick 2013.01.08 17:09:28
@Frady Endre: Hm... Én igazán nagyra értékelem, ha valaki manapság verset próbál írni. Szerintem annyira ne kötődj versírás közben a Fradihoz, és annyira nem is kellene talán konkrétnak lenni, mint a második versszakban. :)
Idegennyelv-tudás = a nyelvtan helyes alkalmazása szóban? Most már tök jól értem - sóhajtanak tanítványaim egy kis nyelvtanozás után -, de az tuti, hogy beszéd közben semmi sem fog eszembe jutni, és el fogom rontani. És számtalanszor hallom azt a panaszt is, hogy valaki retteg…..
msnick 2013.01.07 23:49:26
@Közbiztonság Szilárd: Hm. Fura. Kaptam egy üzenetet tőled, de nem látom itt. Kitörölted? Ez volt benne:

@msnick:
Sajnos, nem volt időm, anyádat kellett szopatnom.
És hátrébb az agarakkal, lehet, hogy az apáddal beszélsz. Már persze az agarakról jut eszembe, hogy anyádat és szokásait tekintve örülj, hogy nem kutya lettél (bár ki tudja, nem az lettél-e).

Azt hiszem, ez az a pont, amikor az egyéb, értelmes célok érdekében felvállalt kedves tegezésnek és évődésnek részemről vége. Maga (és nem ön, mert az tiszteletet is jelenthetne) egy annyira kulturálatlan lény, hogy azt nincs is kedvem kifejteni, amúgy sem értené meg.
Amúgy: anyám, már meghalt, ilyen primitívek, mint maga, szerencsére már nem szopathatják az életben. Apám sem ilyen primitív, mint maga. Igen, én kutya is lettem, hogy ilyen barmokkal kommunikálok, mint maga, de farkas is vagyok, széttéplek, te barom!
msnick 2013.01.08 00:00:58
@lingwing: Én kérek elnézést @Közbiztonság Szilárd: nevében is, már nem bírtam elviselni, amit írt. Nem szoktam ilyen keményen reagálni, de ez már az utolsó csepp volt a pohárban, vagyis amit a blog.hu-n művel.
msnick 2013.01.08 01:56:04
@dr. Közbiztonság Szilárd: Olvasson vissza, jó? Maga kezdte így:

"Nem, seggfejkém."

A " dr." meg a neve előtt röhejes. Ne járassa már le.

Mi az, hogy tiltogató idióták? Vegye azt is észre, hogy hányan mondtak ellent magának nemcsak itt, hanem más oldalakon is. Gondolkozzon el rajta a saját érdekében. Van, amiben igaza van, van, amiben nem. A stílusa azonban kritikán aluli, s ezzel elfogadhatatlanná teszi még azt is, ami jót mond.
Amúgy a nyelvhelyességi hibái a vonatkozó névmások használatával kapcsolatosak - ha egyáltalán érdekli a dolog.
Kigondoltam 2013 legjobb posztja 2013.01.05 06:06:00
Arra gondoltam, így az elején megírom, ne kelljen egész évben izgulni, melyik lesz a legjobb. Ez. A katarzis előtt nem árt tisztázni, mitől is jó egy poszt. Szex kell bele, ez egyértelmű, de vajon kinek a szemszögéből? A kommentelők nagy része férfi, a lurkerek többsége nő.…..
Az előző Éhségmenet óta minden résztvevő, és szimpatizáns várta a folyatatását az akkor megkezdett demonstrációnak, de ennyi időnek kellett eltelni a megvalósuláshoz.Azóta azonban csak egyre rosszabb lett a helyzet abban a két dologban amiről ez az egész figyelemfelhívás akkor…..
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
Elkészült az IMF és az Európai Unió közös évértékelése. Idén ismét 2012 lesz hazánkban. „Nem sikerült megugrani azt a szintet, amit egy EU-tagállamtól várunk. A görögök és a spanyolok remekül  teljesítettek, de Magyarország megbukott” – kacagott a markába egy…..
msnick 2013.01.02 00:15:24
Kigondoltam Adj neki, RámbóMato! 2012.12.28 17:07:51
A Kigondoltam! progresszív Tudományos Kutatóközpont Társadalom- és Gazdaságtudományi tagozata nagyszerűen együttműködött a A Kigondoltam Tudományos Kutatóközpont Genetikai laboratóriumával és létrehozta Rámbó és Matolcsy genetikai ötvözetét. A dolog sikeréhez köszönjük…..
msnick 2013.01.01 03:25:37
@ripők: Bocs', azt hiszem, rosszul becsültem meg a korodat, papa. :D
msnick 2013.01.01 03:28:38
@ripők: :O Milyen Akadémiára tetszett járni a bácsinak?
In memoriam ЗиУ–9 Hát ennyi volt. Harminchét év szolgálat után az- UV-villamosok mellett- régvolt gyermekkorom újabb emléke tűnik el holnap.Nincs több belehuppanás a vastag szivacsos ülésekbe, nincs több száguldás a Városligeten át, nincs több (az UV-k folytonos…..
Kigondoltam Visszatekintés 2012 2012.12.27 06:06:00
Így év vége felé boldog-boldogtalan visszatekintő listákat készít, mire érdemes emlékezni 2012-ből. Legjobb lemezek, legnagyobb sportsikerek, bukások és égések, lista mindenről, ami bárkit is érdekelhet, vagy legalábbis kitölthető vele egy cikk helye. Műhelyünk az alapos…..
msnick 2012.12.30 18:13:32
@Kekszemu: :D Nemá'! Spadla z oblakov néninek ilyet küldhetünk csak:

do-while.com/img/art/carl-johan-paulin/carl-johan-paulin74.jpg
Január 2-án lesz 44 esztendős Christy Turlington, aki most a Vogue Paris hasábjain szerepel. Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotózta. Givenchy, Armani, Prada és Balmin darabokat visel. Aaron de Mey volt a sminkes. Tudjuk, ilyenkor írjátok sokan: photoshop... de…..
msnick 2012.12.29 14:08:46
@átlátó: De ki az az Olga?
Julie Keith egy meglepő üzenetet talált a portlandi Kmart üzletben vásárolt Halloween dekorációs készlet dobozába rejtve: Uram: Ha véletlenül megvásárolta ezt a terméket, nagyon kérem továbbítsa ezt a levelet a World Human Rights Organization felé. Több ezer ember akik a…..
msnick 2012.12.28 16:46:39
@ByA: Attól tartok, teljesen igazad van. Ráadásul beírtam a gugliba ennek a nyomorult tábornak a nevét. Ami kijött, az szörnyű, a képektől egy pillanat alatt rosszul lettem. Szégyen, ha a Human Rights Watch meg az Amnesty is így elkurvult.
msnick 2012.12.28 16:50:47
@Ahmet: Mától nem veszek olyan ruhát, amin "ruhaipari kis bizbaszok" :D vannak, jó, hogy mondod! Köszi!
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
msnick 2012.12.23 01:35:37
msnick 2012.12.28 16:19:52
@kelletlen: A helyesírási hibáidat nem "emelem ki", :D mert az nem lenne fejlesztő neked. Szerintem.
Nyilvánosságra került a lista, amelyből az érdeklődők megtudhatják, hogy mely egyetemi szakokon nem  lesz egy darab  államilag támogatott hely sem jövőre. A proscribált diszciplínák nem fölöslegességi hanem alfabetikus rendben sorjáznak, így azonnal szemet szúr az…..
Szemtanúk szerint a Bergeni Egyetem orvostudományi karát négy sötét lovas ragadta el egy szempillantás alatt a semmibe. Érdekes, de az eset Hajdú Péter Orbán-interjúja alatt történt. A norvég rendőrség adatai szerint senki nem sérült meg: az épület egyszerűen eltűnt a bent…..
Időhiány és lustaság miatt csak most jutottam el oda, hogy elkezdjem a nyaralásom megírását, melyet több részletben fogok megjeleníteni. Ez az út egészen másképp alakult, mint ahogy terveztem, az eleje sokkal rosszabb volt, de a vége sokkal jobb lett, mint szerettem volna. De végül…..