Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.Sakura

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egyedül lakom, de két évvel ezelőtt még a családommal laktam egy másik lakásban. E között a két lakás között sok nagy különbség van. Ezekről a különbségekről fogok írni. A családom háza nagy és emeletes ház. Négyen vagyunk a családomban, mindenki abban a házban…..
Úgy gondolom, a fogyókúra az év minden szakaszában klasszikus téma, azonban főként az ünnepek után (bár az is jó rég volt...).A keletiek híresek alacsony testmagasságukról és vékony csontozatukról. Az európai, illetve az ázsiai szervezet alapjaikban véve különböznek…..
A gyaru egy rendkívül különleges japán stílus, ami a már említett lolitával együtt a '70-es években alakult ki. Lényege, ha ironikusan egyszerűsíteni szeretnénk, hogy a divatirányzatot képviselő japánok - karcsúságuktól eltekintve - egyáltalán ne nézzenek ki nemzetük…..
SakuraFashion Modern kimonó 2012.01.02 12:58:00
A japánok hagyományos viselete a kimonó; egy rendkívül kifinomult, szinte földig érő öltözet, melyet még a második világháború idején se volt képes teljességében kiszorítani a nyugati stílusú ruházkodás. Napjainkban ritkán hordják, főként tradicionális események…..
SakuraFashion Hello Everybody! 2011.12.30 12:10:00
Nagyon boldog vagyok, hogy elindítottam egy saját blogot, egy számomra kedves témával kapcsolatban. Remélem, akadnak majd látogatóim, és nem csak magamnak írogatok. :) Elsőként néhány alap dolgot szeretnék megemlíteni. Ha sarkítunk, mondhatjuk, hogy Japán az ellentétek országa.…..