Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoziFan

33 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joon-ho Bong, Dél-koreai rendező 2013 -ban egy merőben formabontó és pörgős akciófilmmel lepte meg a műfaj rajongóit, mely a Snowpiercer címet kapta. (Nálunk Túlélők viadalaként került a mozikba.) A főszerepet Amerika kapitány Chris Evans játsza, aki szenzációsan hozza a központi karaktert. Ám a…..
MoziFan 2017.12.12 22:13:15
@Leone_510: Jaj, nem olvasod el a blogom, most mi lesz? :)
Hosszú idő után újra elkezdtem játszani a géppel. Persze ehhez az is kellett, hogy vegyek egy újat, mert a régin már semmi sem indult el. A történet és a képek rögtön megfogtak, ezért is esett a választásom erre a játékra. Egy posztapokaliptikus világban játszódik - egy…..
A negyedik egy szuperhősös adaptáció, amit egy hat kötetesre tervezett könyvsorozat alapján filmesítettek meg (hármat már kiadtak, a negyedik 2013 augusztusában fog megjelenni és kettő még várat magára). Egy távoli bolygót, Lórient, megszálltak a gonoszok és elkezdtek mindenkit…..
2010-ben feldolgozták az azonos nevű, a '80-as években 5 évadon keresztül futó, sorozatot. A sorozat sosem volt a kedvencem, kicsit bugyutának találtam, de a film jóra sikerült (majd talán egyszer a sorozatot is végignézem az elejétől a végéig). Szóval az alaptörténet adott volt:…..
Én mindig is szerettem Nicolas Cage filmjeit és bár mostanában nem nagyon remekelt, ezzel a krimivel ismét olyanhoz adta a nevét, amit érdemes megnézni. Nicolas, aki egyébként egy jámbor általános iskolai tanár, feleségét egyik éjszaka megerőszakolják, de a tettest nem találja a…..
Ezt a filmet meg szerettem volna nézni a moziban anno, de vagy lemaradtam róla vagy nem is adták annak ellenére, hogy többször is vetítették a bemutatóját. Fajtáját tekintve fantasy steampunk, elemekkel keverve. A jövőben az emberiség egy kis csoportja egy föld alatti városba…..
Az angolok már feldolgozták ezt a történetet 1989-ben egy TV film formájában, azt nem láttam, de szívesen megnézném. Harry Potter egy fiatal ügyvéd, akinek meghalt a felesége, és a cége vidékre küldi egy hagyaték ügyében. A nagy házban kísértetjárásban lesz része, aztán…..
Az amerikai nép egy érdekes faj, amellett, hogy tök hülyék is. Ők nem szeretnek külföldi filmeket nézni, ezért Hollywood leforgat minden jó filmet saját színészeivel, ami másut sikert aratott. Ez is egy ilyen, egy 2008-as izlandi film (Reykjavík-Rotterdam) remékje. Érdekessége,…..
Ez egy kis föld alatti krimi kisebb akciójelenetekkel megtűzdelve. A cím csalóka, mert inkább csak egy helyen (egy helyben?) játszódik a történet, mint a Fülke vagy a Borotvaélen. Egyébként a film alapjául egy 1973-as regény szolgált, amit 1974-ben meg is filmesítettek, majd…..
A korábbi rendszerben külön menüpontban találtátok a fájlkezelőt, az új adminfelületen nem külön menüpontban találjátok, hanem ott, ahol a használatára szükség van: posztszerkesztés, HTML oldaldoboz szerkesztése és sablon szerkesztés. A fájlkezelő és a képkezelő működése teljesen azonos, csak…..
MoziFan 2013.02.09 06:13:47
Azt hittem egy jó kis sátános filmet fogok megnézni, de jobban el kellett volna olvasnom az előzetest. Amolyan Blair Witch Project féle áldokumentumfilmet kaptunk, ha másért nem, azért egy kicsit borzongtam a moziban, mert egyedül voltam a teremben. A történet a múltban kezdődik, egy…..
A történet in medias res kezdődik. A főszereplő nő egy útmenti bárban ücsörög, amikor megérkezik az, akire várt. Pár pillanattal később a férfi fejen b****a egy kávéskannával és elkezdenek verekedni. A nő sikeresen felülkerekedik és elviszi az egyik autót a parkolóból és…..
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
A Barátság extrákkal egy könnyed, romantikus vígjáték. Justin Timberlaket, akit egyébként zenészként egyáltalán nem kedvelek, New Yorkba csábítja Mila Kunis, aki egy fejvadász cégnek dolgozik. Justin egyedül érzi magát ebben a nagyvárosban ezért hamarosan baratság szővődik a…..
Ez egy nem szokványos krimi egy kis akcióval. Az eredeti címe helyzeti előnyt jelent (vantege point). Az amerikai elnök (William Hurt) Spanyolországba érkezik, ahol merényletet követnek el ellene a film első tíz percében. Elkezdődik a nyomozás, a tanúk felkutatása és kihallgatása.…..
Végre egy igazi akció-vígjáték, amiben vannak jó verekedések, lövöldözések és poénok is. Tom Cruise-t lehet nemszeretni az életben való viselkedése miatt (én sem nagyon kedvelem, de annál inkább a vásznon), de el kell ismerni általában kasszasiker filmekben játszik. Tom egy…..
Ez a film egy könyv alapján készült, amiről én nem hallottam egészen a filmig (igazából egy 11 kötetes sorozat első könyvéről van szó, de nem szerepel az összesben John Carter). A történet a múltszázadbeli Amerikában keződik és egy rövid felvezetés után máris a Marson…..
Ez egy kevés helyszínen játszodó krimi, rövid akciójelenetekkel fűszerezve. Ha a fülke tetszett, ez is tetszeni fog biztosan, bár itt nagyobb a szereplők mozgástere. Egy rendőr megszökik a börtönből, mert szerinte ártatlanul csukták le. Ezt bizonyítandó kimászik egy hotel…..
Ez a negyedik rész is kis költségvetésű filmnek számít, mint az első három. 22 és 50 millió dollár után erre 70 milliót költöttek (a harmadik rész 35 millióba került, de az az előzmény film szerintem nagyon gagyi volt). A történet a második rész után 6 hónappal kezdődik,…..
Ez egy alapfilm, amit többször meg kell nézni, mert mindig talál az ember újabb és újabb poénokat. A szinkron nagyon jó, ne is kísérletezzetek az angollal, mert nem éri meg. Egyszerűen humoros az első percétől az utolsóig és nem használ gusztustalan altáji poénokat, mint a…..
A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol Jennings (Ben Affleck) abból él, hogy megfejt és lemásol technológiákat konkurens vállalatoknak sok pénzért. A sikeres küldetés után kitörlik a memoriáját, hogy ne maradjon semmilyen nyom. Általában ezek a munkák csak pár…..
Erről a filmről nem is hallottam, amíg meg nem néztem DVD-én. Szerintem nem is adták a magyar mozikban vagy csak én nem figyeltem fel rá akkor. A történet egy nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a művészetek, a másság (minden értelemben) és az érzelmek megtorlandó…..
Kevés olyan filmmel találkoztam eddig életemben, amiről ki akartam volna jönni a moziból, vagy kikapcsoltam volna a videó/DVD lejátszót, de ez a film sajnos közéjük tartozik. Pedig próbálom mindig megválogatni a filmeket, amiket megnézek (ha nem tetsztik a címe, a története,…..
Csodaszarvas Nagyfőnök két hónapnyi asztalnál kuporgás után végre kicsit kinyújtózott, elintézte a Plagi ügyet, ám a szükség ismét rajtpózban pucsításra kényszerítette. Legalábbis narrátora jelezte, "a kormány bármely percben vagy bármely másodpercben készen áll…..
1993-ban jelent meg a Doom PC-re, ami felbolygatta a játékpiacot. Igen nagy hatással volt a játékosokra és a fejlesztőkre egyaránt. Aztán tizenkét évvel később filmet készítettek belőle, ami lehetett volna egy picivel jobb is, de legalább nem Uwe Boll rendezte. 2046-ban…..