Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brucella

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Leváltják a TV Macit! 2012.04.07 12:19:00
Húsvéthétfőtől új macifigurák fogadják az esti mesék előtt a gyerekeket. Maci tévé címmel nemrég kibővült mesesáv indult az m2 csatornán, az ehhez készült új főcím a TV Macik fél évszázados hagyományába illeszkedik. Legutóbb a 80-as években módosította a főcímet a…..
Az 57 éves Gary Sinise színész, a CSI: New York-i helyszínelők főszereplője autóbaleset miatt mondta le a fellépéseit pénteken, jelent meg a hír pár nap késéssel. Zenekarával, az Lt. Dan Banddel lépett volna fel ugyanis jótékonysági koncerteken, de több sérülést is szerzett a…..
brucella 2012.04.05 15:49:08
Március 19-én este nyolckor indul a Duna TV új napi kulturális műsora, a Kultikon. A műsorról már megírtuk, hogy egyik napi szerkesztője Siklósi Beatrix (Éjjeli menedék), másik pedig Halász Zsuzsa (a KDNP volt szóvivője) lesz, de azt még nem, hogy öt műsorvezető is tartozik…..
Két díjat vehetett át a szombat esti Story gálán az RTL Klub. A hetilap olvasói szerint az X-Faktor 2011 lett Az Év Televíziós Produkciója, így már második alkalommal kapott csillagot az RTL Klub zenei tehetségkutató showműsora. A ValóVilág5 az Az év leg-legje kategória győztese…..
November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a Való Világ5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. A Bors szerint megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.VV Gigi a bulvárlapnak elmondta, az utolsó pillanatban közölték…..
brucella 2011.12.28 14:55:23