Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne b ki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy az m1-nek nem jött be az a terve, hogy a nézők a karakterek bevezetése és a történet beindulása után majd rákapnak a Marslakókra. A köztévé napi sorozatából már lement négy hét, a nézettségen ez azonban nem látszik. A Marslakóknak a teljes népesség…..
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
A VV5 végére felgyorsuló események tegnap este egy kihívásban eszkalálódtak, melynek során a magyar reality-történelem egyik legtöbbet síró szereplője, VV Fecó, aki a Nép Nagyon Egyszerű Gyermeke kategóriát képviseli a villában, zöld kendőt kötözött VV Attila csuklójára.…..
A mai Blikk infói szerint az RTL Klub kicsit felrázza a Csillag születik zsűrijét, és csak Hernádi Judit marad meg a jelenlegi stábból - pont az, aki a legmodorosabb és legidegesítőbb volt, de mit értünk mi az ilyenhez. Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós viszont megy,…..
November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a Való Világ5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. A Bors szerint megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.VV Gigi a bulvárlapnak elmondta, az utolsó pillanatban közölték…..
ne b ki 2011.12.28 11:16:12