Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spilbi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
spilbi 2012.12.28 11:53:54
TV-híradós verzió:
www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/192427
1:13-nál a dísztaris rettenet villantással -ahogy kell- eléggé epic :)

Ladásként mondom, ez több mint gáz...
Múltkori beharangozó posztunkban említettük már, hogy a nyeremény Mini mellett tartogat még meglepetéseket az idei OT Expo. Egyrészt itt lesz minden gyerek kedvence, Doki a Verdák c. animációs filmből. A csodásan restaurált Hudson Hornet Győrből érkezik. És ez még mindig nem a…..
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
TComment Totalcar Podcast 3. rész 2012.02.16 09:51:00
  Becsületensepper volt a sztárvendégünk és komoly nyomozómunkával megtudtuk, miért is hívják Formannak a Favorit kombit. És ez még csak a jéghegy csúcsa Műsorunk harmadik részének kommentposztja...
A McLaren MP4-27 bemutatásával visszavonhatatlanul megkezdődött a 2012-es Formula-1-es idény. A wokingiak egy letisztult, mégis sok újdonságot tartalmazó modellel álltak elő, amellyel Martin Whitmarsh szerint nem lehet más a céljuk, mint két világbajnoki cím begyűjtése. A…..
Januárban változott a sportról szóló 2004. évi I. törvény. A változás a hazai amatőr autósportot is igen komolyan érinti. Szigorodnak ugyanis a sportrendezvények megrendezésének feltételei. Ennek a szigorításnak viszont örülünk, mert a szabályozásra szükség van. "65.…..