Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malagyec

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott egy hajó, és adott egy jéghegy. Ha a kettő találkozik, akkor kész a katasztrófa, de az is lehet, hogy elsiklanak egymás mellett, ami még nem jelenti azt, hogy a hajó eléri célját, és kiköthet, mert újabb jéghegyek jelenhetnek meg, már ha a hajó nem a nyugodtabb déli vizek…..
malagyec 2011.12.28 20:53:07
@kela-bá: Nyilván ki kellene nevezni miniszterelnöknek, akit az IMF megnevez.
Aztán hozzálátni a válságkezeléshez: nyugdíjakat, közalkalmazotti béreket 20-25%-kal csökkenteni, nyugdíjkorhatárt felemelni 67 évre. Kivetni a vagyonadót, ingatlanadót. Privatizálni az egészségügyet és a felsőoktatást. Visszahozni a manyupokat, kimondani, hogy az államtól mindenki csak egy minimálnyugdíjra lesz jogosult, mert több nem fog jutni.
Na és persze tényleg lecsapni a rokkantnyugdíjasok, cigányok segélyét, ha utóbbiak zavarognak, közéjük kell lőni. Kb. ez lenne a befektetőknek tetsző program, kérdés ki tudna ilyet keresztülverni, mert ez esetben valóban tömegtüntetések, sztrájkok, zavargások lehetnek, a kormányt pedig csak az az egy-másfél millió ember támogatná, akik ténylegesen befizetők a rendszerbe. Pontosabban ők sem mind persze.
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
malagyec 2011.12.28 12:10:16
@Mária: Ha nem tetszik neki majd törli, amúgy sem IRL néven szerepel.
malagyec 2011.12.28 13:07:23
@Mária: Nem, a szomszédot sem jelentettem fel, pedig ha írnék névtelen emilt a TEK-nek, biztos jönne érte éjszaka a fekete autó, amiért kb. ugyanazt a szöveget nyomja mint a posztoló, csak IRL.
:)
malagyec 2011.12.28 13:26:42
@messi-asz: MÉG nem bűncselekmény, de még megszavazhatja ma vagy holnap a parlament:)
Olvasóink közül bizonyára rengetegen hallottak a „Civilek a prostitúció ellen!” mozgalom figyelemfelhívó kampányáról. A radikális mozgalom hívei provokatív transzparenst feszítettek az Erzsébet híd pillérei közé, melyen a káros társadalmi jelenség terjedésére akarták…..
malagyec 2011.12.28 12:15:25