Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobomami

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jé, nem gondoltam, hogy felháborodást kelt majd az alábbi idézet. Azért elmondom, mit gondolok. Először is, kontextus: a regény az ötvenes években játszódik Amerikában. Mira egy okos lány, elvégzi a főiskolát és szívesen tovább menne egyetemre, de aztán férjhez megy Normhoz,…..
marsbéli krónikák 2013.06.20 14:25:26
Persze ha őszinte akarok lenni, a legnagyobb stresszt az jelenti, hogy miként hat ez az egész új helyzet a nagyra. Mert hat rá, és nem túl pozitívan. A bölcsibe az utóbbi héten már ebéd után megyek érte, mert odáig fajult az alvással szembeni ellenkezése, hogy lefekvés helyett…..
isolde Oversharing 2013.05.14 10:33:43
Én egyébként sose fogadtam meg olyasmit, hogy majd nem fogok egyfolytában a babáról meg szoptatásról meg pelenkákról beszélni, sőt, dühös voltam, amikor valaki meg akarta velem ígértetni, hát én arról beszélek, ami épp foglalkoztat, bocs. Majd nyilván lezajlik ez az időszak…..
  ..
bobomami 2013.05.14 16:07:45
Ez a nap is jól kezdődött. Ma voltam ugyanis az aktuális negyedéves tükrözésen, ami mindjárt duplára sikerült, hiszen ismétlés a tudás anyja. Még márciusban kellett volna megejtenem a vizsgálatot, de valahogy mindig volt jobb dolgom mintsem, hogy ilyesmire pocsékoljam az időmet.…..
Mint szinte mindenkiben, bennem is megvan a hajlam a nosztalgiázásra. Sőt, az utóbbi időben talán több is jut belőle, mint kellene. Ma hajnalban például egy áprilisi éjszakát idéztem fel. A hétvégére nagytakarítást terveztünk, amivel úgy látszik, a szervezetem is azonosult,…..
Régen ültem már le ennyire tanácstalanul a billentyűk elé. Téma lenne, de egyszerűen nem tudom, hogy miként is vezessem fel. Az elmúlt fél év legnehezebb napjain vagyok túl, lelkiekben legalábbis biztosan. Igyekeztem testben és lélekben felkészülve nekivágni a második kemónak,…..
Nyakamon a hétfő, azaz a második kemó időpontja. Megannyi flaska, két éjszaka és, ha jól sejtem, egy legyőzésre váró démon vár majd rám. Miért érzem úgy, hogy nem a kacagásomtól lesz majd hangos a kórház? Szokás szerint gyorsan eltelt az idő, pedig már éppen kezdtem…..
bobomami 2012.09.20 09:36:55
Nem egészen egy hét telt el az első prevenciós kemó óta és úgy tűnik, hogy sikerült túltennem magam az ott szerzett élményeken. Persze attól azért még messze vagyok, hogy dalolva menjek a következő feltöltésre. Előző bejegyzésem óta, melyet egy vasúti vágányon keresztbe…..
...van valami rossz. A kemoterápia például arra szolgál, hogy megpróbálja eltüntetni a nem kívánt sejteket, ami nyilván jó dolog. Viszont nincsen gyógyszer mellékhatások nélkül, ami inkább rossz, pedig talán ettől tartok most a legjobban. A műtét előtti kezelést gyakorlatilag…..
Ennyi kezelés vár ugyanis rám, amit hétfőn már el is kezdek. Illetve nekem nem kell elkezdeni semmit, csak hagynom kellene magam. Ez megy talán a legnehezebben. A héten edzek egy kicsit egy kis vérvétellel, hétfőn reggel pedig jöhet az éles bevetés: rácsatlakozok a nedűre. A…..
Azt szokták mondani, az élet megold mindent. Működni látszik a dolog. Párszor már siránkoztam, hogy milyen komor a hangulat a várókban, ma viszont alig bírtam ki, hogy ne kezdjek hangos, fetrengős röhögésbe. Nem kell megijedni, nem kezdte el hirtelen támogatni az OEP a várótermi…..
bobomami 2012.08.27 17:03:47
@L0mpos: Nem hiszed el, de ismertem olyan embert, aki azt állította, hogy Gyurcsók kezelése használt neki!
bobomami 2012.08.27 17:05:47
@Altezza: Most találkoztam a blogoddal, és az elejétől olvasom. Természetesen Te leszel a nyertes a rákkal vívott csatában!