Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moby76

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A média, mint a negyedik hatalmi ág, fontos szerepet tölt be a fejlett demokráciák életében, működésével és folyamataival azonban leginkább csak a médiamunkások vannak tisztában. Összeválogattunk 10+1 filmet, amelyek nemcsak szórakoztatóan, de alaposan és valósághűen…..
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
Legalábbis az arca...
moby76 2016.04.01 18:46:27
Az egyik legjobb dolog ami történhet az emberrel egy kimerítő nap után, ha vesz egy jó hosszú zuhanyt, vagy beül egy forró kád vízbe és csak relaxál. Persze, ez mind nagyon jól hangzik, de ilyenkor rengeteg víz fogy és ez nyilván meg is látszik a havi vízszámlán. Sőt, már egy „sima”, reggeli 4-5…..
Ismét kiderült, hogy az emberi butaságnak nincsen határa. Klasszikus példa erre a 19 éves német lány Nina, aki Gucci nevű kutyájával járja a Caminot. Testsúlyát tekintve 45 kilót sikerült összehoznia felnőtté válásának hajnalára, de a hátán egy 15 kilós hátizsák figyel.…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
moby76 2015.04.28 10:48:45
A Totalcar-olvasó igazi polihisztor. Egy pólóért és sapkáért rapet ír az autójáról, egy gyurmabérletért feladja minden gátlását és testépítőpózokba vágja magát, megsüt bármit, és az alvó asszony sincs tőle biztonságban, ha megérzi a konc szagát. Aztán ha kell, nem…..
moby76 2015.03.07 11:58:00
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
moby76 2015.01.09 16:44:52
Sziasztok olvastam ezt a cikket:sportgeza.hu/rali/2015/01/09/dakar_halal_kiszaradas_hernik_motoros/
Beszélnétek róla legközelebb kicsit. Hogyan telik a versenyző, napja mi a napi rutinja Én szeretném megtudni hogyan élnek hátha mást is érdekel. Esetleg egy vendéggel aki volt már ilyen vagy hasonló megmérettetésem.

Köszönöm ha sikerül beszorítani valamelyik műsorba!

B. Bálint
Kell-e nekünk a mindenféle díj? Hol vannak a jó szakemberek? És egyáltalán, mi történik a stúdióban? Az Égéstér 150. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Néha még nekünk is nehéz eligazodni a zűrzavaros kategóriák között, egy laikus végleg elveszik. És persze kretén autónevek Opel-módra. Az Égéstért 138. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
„Japán az ellentétek országa, ahol a hagyományos és a modern békésen megfér egymás mellett, sőt kiegészíti egymást” – szól minden ismeretterjesztő film bevezetése erről a távoli országról… és ez teljesen igaz. Először is három elképesztő dolgot szeretnék…..
Belsőség Ha lemaradsz, kimaradsz 2014.08.04 14:28:10
Alig pár nappal a rendezvény előtt kezdenek felpörögni a XI. Belsőség-találkozó körüli dolgok. Ez egy pár hasznos infót tartalmazó posztocska, megelőzendő a sok kérdést. Ja, hogy nem tudod, mi ez? Itt elolvashatod, de röviden csak annyit: ez az a hétvége, ahol együtt…..
moby76 2014.08.04 15:48:44
Miért is kamu az összes, gyári fogyasztási adat? Mert a mérési metódus rossz és sok köze nincs a valósághoz. Az Égéstér 130. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A kép illusztráció, az Árpád hídi aluljáróban készült(Fotó: Urbanista) A Corvin-negyed (lánykori nevén: Ferenc-körúti) metró-aluljárójában vettem volna automatából metrójegyet. Előttem egy magányos japán turistanéni bámulta áhítattal a masinát, de önálló…..
moby76 2014.07.03 22:37:05
@Hoppácska:Ránézek az autómatára: Erre van lehetőség Én a minap jártam így; Jövök fel a metróból Bank autómata az ajtónál pont szembe velem. Benne a pénz 10ezer Ft apénzkiadó nyilásnál!
Elé állok ne lássa más és vissza megy a pénz mert lejárt az idő Tárcsázom a tel számot mondolm mti láttam. Hol vagyok? itt és itt. Igen látom köszönöm külön rekeszbe került a bankjegy értesítjük a kártya használót a fejleményekről. Elköszöntük egy mástól és kész. Ezt a bankjegyautómata tudja akkor ennek is tudni kellene szerintem. Szerinted?
Sorozatos rossz döntésekből kifolyólag hosszan haldoklott, most végleg megölik és mi elsiratjuk. Ellenben nem kell sajnálni a magyar hatóságot, okosban mindent el lehet intézni még ott is. Az Égéstér 124. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Bármi kérdésed van a Totalcar-Hungaroring 5. pályanapjával kapcsolatban, azt tedd fel itt bátran!..
Rendszeres, hogy különböző videók, de mozifilmek végére is összeállításra kerül egy „bakiparádé”, amely a film forgatása alatt összegyűlt, a kész anyagból kimaradó vicces jeleneteket tartalmazza. Ez a bringás videók esetében leginkább hatalmas bukásokat jelenti, hiszen a…..
A Huffington Post és számos más portál hírt adott a háromlábú Lajka és gazdája, egy fiatal afganisztáni veterán barátságáról.Julian McDonald kutyakiképző törzsőrmester előreküldte az egység bombakereső kutyáját, Lajkát egy épületbe -- ahol ugyan bomba nem volt, viszont…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
Mi köze a legendás, döntött kanyarnak a porszívóhoz és milyen a jó gép? Szakértő a stúdióban! Az Égéstér 117. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
moby76 2014.05.02 09:15:46
TComment Ezek meg akarnak ölni! 2014.04.24 14:32:28
És ami a legborzasztóbb: közben piszok jól érezzük magunkat. Bűn? Az Égéstér 116. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...