Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Undortodox

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sztorikat minden valószínűség szerint már többen is ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, de "az újszülöttnek minden vicc új" alapon talán érdemes időről időre elővenni ezeket. Merthogy biztos akad olyan is, aki eddig nem tudott…..
Undortodox 2012.05.18 23:30:08
Most, hogy az MR 1 Kossuth (vagy mi) munkatársai legalább négyperces éhségsztrájkkal erőszakolták ki, hogy kéthetes szünet után megint legyen miniszterelnöki interjú az adásban, nézzük meg, tartalmilag mi újat adott nekünk ma reggeli szellemi táplálékként Orbán Viktor. Hiszen…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
Undortodox 2012.04.16 17:13:13
@láplidérc: Hatalmas +1
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Undortodox 2012.04.02 14:55:40
@melchi zadok:
Ez valóban így van. Megírták már többen, de én is úgy gondolom, hogy Orbán valószínűleg nagyon rossz néven veszi, hogy kigolyózták az egyik alapemberét. Némileg gyanús az is, hogy az ügyben nem szólalt meg a tőle megszokott vehemenciával sem, valószínűleg azért, mert személyes kudarcként értékeli a dolgot és tanácstalan, hogy milyen szöveggel jöhetne ki jól ebből. Inkább háttérben maradt és felvette az empatikus barát szerepét, hogy mennyire sajnálja Schmitt Pált, azonban ő ebben az ügyben nem tehetett semmit. Persze ez nem igaz, mert közben valószínűleg nem különösebben érdekli, hogy mi lesz most Schmittel, nem kell aggódni a jövője miatt, szépen, visszavonulva és gazdagságban fog éldegélni halála napjáig. Orbán pedig bosszút akar állni a "tisztje" elvesztése miatt és olyan köztársasági elnököt fog választani, aki, ha lehet, még Schmittnél is lojálisabb. Na nem a Fideszhez, hanem személyesen hozzá, Orbán Viktorhoz. Kétségünk ne legyen, hogy ez egy egyszemélyes döntés lesz. Schmitt megválasztása óta tudjuk, hogy az államfőt Orbán Viktor személyesen jelöli ki és még a Fidesz legnagyobb hatalmú tagjainak akarata sem ér semmit ebben a témában. Kik a lehetséges jelöltek? Kövér semmiképpen sem, pont Schmitt megválasztásakor derült ki, hogy a kell szembe megy Orbánnal. Valószínűleg a diplomáciából vagy a kultúra világából érkezik majd egy újabb keményvonalas orbánista. Azonban a plágiumügy alatt megmutatkozott, hogy a Fideszben azért vannak ellenvélemények is. Orbán nehezen fog még egyszer egy kétes alkalmasságú figurát végigverni anélkül, hogy ez ne vezessen a párton és a frakción belüli ellenzékének (mert hiába nem látjuk, van ilyen) ébredezéséhez. Orbán sem szent és sérthetetlen, ez egyre inkább megmutatkozik. Ha szeretné elkerülni, hogy a saját táborában és környezetében veszítsen a tekintélyéből, jól tenné, ha az új köztársasági elnök kijelölése a Fidesz prominenseivel egyetértésben történne meg.
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
  Nem akarok Lázár János II. lenni, ezért nem zaklatom Schiffer Andrást a családjával. Pedig viszket. És elismerem (igen, András, ez most dicséret!), hogy Schiffer nagyon igazakat mond. A Fidesz tyúkszemén ugrál, mert a Fidesz nem akar szembenézni a múlttal. Mondjuk ki!  …..
Undortodox 2012.03.21 22:55:30
Azért elég érdekes, hogy már Mandineren sem védi a kormány álláspontját senki. A Fidesz elbízta magát nagyon. Eddig a kioktató arroganciával el tudtak hárítani minden kritikát, illetve meg sem hallgatták őket. Ez egyszer viszont iszonyat nagy öngólnak tűnik ez az attitűd. Ahogy a Véleményvezéren is megfogalmazódott ma: ha a Fidesz képes volt az adórendszer átalakítására és a az alkotmánymódosításra rekord rövidségű idő alatt, illetve nem kis súlyú törvényeket percek alatt tolt át a parlamenten, akkor most hol is van az a nagy hév? Nagyon kilóg a lóláb, Orbán nem véletlenül nem szólal meg az ügyben. Hogyan magyarázná meg a híveinek, hogy az ügynökmúlt feltárása, amely a kommunista múlttal való leszámolás alfája és omegája, nem áll a Fidesz érdekében? Ezt még a Békemenet frontvonalának is sem tudná beadni. Olvastam olyan véleményeket, hogy az ügynökügy ilyetén felszínen tartása kifejezetten Orbán akarata szerint történik, mivel így a közvélemény nem foglalkozik az IMF tárgyalások előkészítésének ügyével és a gazdasági helyzettel. Azonban szerintem ez a téma politikailag sokkal károsabb a kormánynak és elsősorban a Fidesz és a KDNP prominenseinek. Úgyhogy ezúttal nagyon úgy tűnik, hogy csúnyán eltaktikázta magát a Fidesz. Az a lekezelő retorika, amit gyakorlatilag a jobboldali pálfordulása óta folytat, most szépen visszaüt. Ennek ellenére valószínűleg ez az ügy is elsüpped majd a hangzatos szavak mocsarában...
Na jó, most már tényleg kíváncsi lettem. Mi a francért rettegnek még mindig a jobboldalon egy olyan pojácától, aki már évekkel ezelőtt megbukott az egykor rászavazók szemében is, és egy 3-4%-os pártocska élén vegetál? Mi szükség van arra hogy lex-Gyurcsányokkal akadályozzák a jogai gyakorlásában,…..
Undortodox 2012.03.20 13:09:19
@Disintegrator Rising: Lámpavas meg értelmes, normális lelkület? Valahol lemaradtam úgy érzem :)
Undortodox 2012.03.20 13:12:13
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Teljesen igazad van. Lehetne, de majd Orbán elmagyarázza a zembereknek, hogy miért is komcsi dolog ezt feltárni és úgyis oda húzzák az x-et a nemhez, mert a Vezér azt mondta. Sajnos ez lenne. De még azon se lepődnék meg, ha nem lenne elegendő a részvételi arány, mert úgy elhatalmasodott az apátia...
Azt hittem, a pogácsás szocialista Szűcs Erika után már nincs lejjebb. Hát mit mondjak, Németh Lászlóné után revideálnom kell álláspontomat. Szücs Erika ehhez a Némethnéhez képest iskolai tanulmányait és tudását illetően egy polihisztor, megjelenésre, kinézetre pedig egy…..
   "De szóba sem jöhet Skandinávia. Csak a jó meleg Afrika. Ott fülledt az erotika. a-a-a."   (Kölcsey Ferenc Tivadar, 1833)  Lázár János szerint pofátlanság volt Schiffer Andrásnak exponálnia magát ügynökügyben, hiszen nagyapja, Schiffer Pál…..
Orbán Viktor, március 15 ünnepi beszéd:"164 év múltán is követni érdemes a 48-asok példáját, de melyiket? Az ember fiatalon radikális, mint Petőfi, férfikorban józanul tettre kész, mint Kossuth, később inkább hajlik a fontolva haladásra, mint Széchenyi. A 89-es…..
Undortodox 2012.03.17 23:27:27
Azt kellett volna csinálni, mint Németországban. A rendszerváltás első napjaiban nyilvánosságra hozni mindent. Ebből is látszik, hogy lófasz volt itt, nem rendszerváltás. Mikor lesz vége ennek? Tényleg vérnek kell folynia, hogy végre demokratikus ország legyünk? Igaza van Kertésznek, a magyar egy degenerált szar nép. Az ostobákat mindig hagyjuk felülkerekedni, és némán fuldoklunk a szarukban. Engedjük, hogy ezt műveljék velünk évszázadok óta. Amazok meg mindig mutogatnak másokra (franciákra, oroszokra, EU-ra, a sapkát hordókra, a sapka nélküliekre). Megérdemeltük Trianont, ahogy most megérdemeljük ezt a hitvány Orbán Hitlert is. Egyszer húzná ki valaki ez alól az öntelt, aljas "elit" alól széket, máris ráfagyna a kaján vigyor a gyáva pofájukra. Azonban tudom, hogy annyira kizárt ez, hogy leléptem az országból, bár még 25 éves sem vagyok, el kellett hagynom a hazámat, mert képtelen vagyok ilyen agyamputált csürhe által lelakott helyen élni. A március 15-i nemzeti Orbán-felláció és ez az ügynök sztori a sokadik bizonyítéka döntésem helyességének. Én lennék a legboldogabb, ha visszatérhetnék, de aki egyszer belekóstolt, hogy milyen nyugati demokráciában, valódi piacgazdasággal rendelkező és jól működő országban élni, azzal még a hétszűnyű kapanyányi monyók sem hiteti, el, hogy Magyarországon demokrácia van, nem hogy egy senkiházi felcsúti parasztgyerek.
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
De tényleg... Régen jelentkeztünk már, az utolsó bejegyzésünk óta lett tandíj, és jelentősen csökkentették a hallgatói keretlétszámokat. Két vérszegény tiltakozó akciót láthattunk, az egyiket a HÖOK szervezete - leadminisztrálandó az érdek-képviseleti…..
Nem, nem lehet másképp. Selmeczi egy szoci ügynök, akinek a FIDESZ rombolása a feladata. Beépült, és belülről bomlaszt. Egyszerűen nem lehet más magyarázata annak, hogy minden egyes megszólalása egy-egy kiáltvány a kormány épelméjűségébe vetett hit ellenében.A Fidesz az…..
Undortodox 2012.02.19 14:02:53
Úgy tűnik, mostanra a kormányfő is belátta, hogy tarthatatlanná vált Schmitt Pál köztársasági elnök helyzete. Hiába teljesítette maradéktalanul az elvárásokat - azaz írt alá mindent - a törvényalkotás motorja, a nemzetközi színtéren is óriási felháborodást keltő…..
Undortodox 2012.02.16 18:10:01
@Jackes: A hatályos magyar jogszabályok szerint a plágium bűncselekmény, amely akár szabadságvesztéssel is büntethető. Tehát az, hogy emiatt nem mondatható le az nem igaz. Az másik dolog, hogy a hatályos jogszabályokat kell nézni. Nem tudom, hogy 1992-ben mi vonatkozott erre, gyanítom ez a szigor új keletű, főleg az internet elterjedése és bővülése miatt pofonegyszerűvé vált copy-paste miatt. Ettől még nagyon kilóg a lóláb a disszertáció ügyében és a sunyi lapítás is több mint gyanús egy olyan társaság esetében, ahol Szíjjártók, Selmeczik és még sokan mások találhatóak, akik nem éppen a hallgatagságukról híresek.
Te szent atyaúristen! Egy fideszes képviselőt kérdésekkel provokált a Központi Hírgyár! Intézkedést azonnal, országos hisztit, hülye nyilatkozatokat és mosakodást! Most, baszki, most! Támad a SZÍENEN, kérdésekkel gyarmatosít a rohattnyugat, puccs szaga terjed a levegőben!…..
Undortodox 2012.02.16 12:26:53
@BlahBlah: Maga ugyanolyan cinikus, empátiára képtelen arrogáns alak, mint akiket véd. Persze nem csoda, hogy így szívesen azonosul velük. Szégyellje magát!
ténytár.blog EU: ismét raporton 2012.02.15 08:45:00
2012. február 9-én kormányunk - illetve az általa hozott törvények - ismételten közmeghallgatáson vett részt Brüsszelben.  Az Európai Parlament – annak is állampolgári jogi szakbizottságának -„vendége” ezúttal Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes volt.…..
Subba Meanwhile in Budapest 2012.02.06 15:00:45
Undortodox 2012.02.06 16:50:17
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Vagy befogni a pofád inkább!
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Undortodox 2012.02.02 10:53:07
@Doubledecker: Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékünk van. :)
Undortodox 2012.02.02 10:57:07
@ratched nővér: Hát ez a nap kommentje :D
Undortodox 2012.02.02 11:31:48
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem kéne mindannyiunknak összefogni és Laoszba deportálni az említetteket? :D
Annak ellenére, hogy a Fidesz gyakorta hangoztatta: véget vet a szocialisták „uram-bátyám” típusú hatalomgyakorlásának, a kormányzó pártszövetség személyzeti politikája, illetve bizonyos, általa elfogadott jogszabályok nem ezt a képet sugallják.  Összeszedtük azokat, a…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..