Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wehrwölfin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, felhívás következik! Ha valaki tud az alábbi metrópornós videó felnőtt verziójáról, az sürgősen linkelje be, mer nem bírok magammal az izgatottságtól! Köszönettela felizgatott:Bisztő Gyalla..
Wehrwölfin 2012.12.09 17:13:36
 Játsszunk, de gondolkodjunk! Tele van a város egy olyan játékot hirdető plakáttal, amelyben azt ajánlják fel, hogy modellezzük le, milyenek leszünk 20-30 év múlva, ha megtartjuk jelenlegi étkezési és mozgás kultúránkat. Viccesnek tervezték, mert ismert embereket…..
Wehrwölfin 2011.12.29 23:26:18
@magyar ember teli szájjal: Egyáltalán nem biztos, hogy az emberi faj kihal a közeljövőben. Inkább a modern nyugati típusú civilizáció van veszélyben.
Popper kifejezésével élve ez az eszménk fog kihalni helyettünk. R.I.P.
 „Az emberek mindenféle kifogást és ürügyet találnak arra, hogy miért teszik azt, amit épp tesznek, függetlenül attól, hogy ez milyen következményekkel jár rájuk vagy másokra nézve.” Mindennapi harcocskáink… Érdekes dolgokat tud művelni egy…..
Wehrwölfin 2011.12.29 23:14:42
@HK417: Efféle történeteket hallottam már több forrásból is, szerencsére pont az ellenkezőjének szoktam tanúja lenni.
Könnyen elképzelhető, hogy a szelektív gyűjtés hőskorában az ilyesmi valóban előfordult.
Napi Borzasztó Szóvicc Réteg 2011.12.12 10:23:00
Hello, sajnos ismét egy informatikus rétegvicc jutott eszembe: Mit csinál a programozó a terjedelmes szkripttel?Nagy batchben tartja. Meg ha már így belejöttem, két korábbi: Belsőség aromájú csomag?Szerv íz pack illetve Hová kerülnek a papok törölt…..
Wehrwölfin 2011.12.29 10:38:27
@El Visco Stello: A képernyőre adott ruhadarab pedig a monitoring.
Hopp, majdnem átsiklottunk bÉla sarkvidéki életképe fölött, amiben meggyőzően bizonyítja, hogy biztos kézzel ért az idegen szavak nyelvén.diszkontinuitás  ..
A Szkeptikus Klub októberi rendezvénye: Dr. Orsovai Imre geológus: A megújuló energiaforrásokról Az egyes megújuló energiaforrások felhasználásában, természeti adottságainkból következően, közepesek a lehetőségeink. Azonban a lehetőségek kihasználását is korlátozzák a szakhatóságok (az…..
Wehrwölfin 2011.12.27 19:18:09
@VilMarci: Érdekes felvetés. Úgy látszik hosszú távon az energiakérdés egyetlen megoldása a felhasználás csökkentése lesz.
A szélenergia amúgy nem egy rossz megoldás, de én nem elsősorban a végességét látom a szűk keresztmetszetnek, hanem a tervezhetőségét. A teljes energiaszükségletet akkor sem lehetne ebből fedezni, ha a kellő termelőkapacitás rendelkezésre állna, mert nem mindig pont akkor fúj a szél, amikor nekünk épp energiára van szükségünk. Még egy jó ideig sajnos vagy nem, de szükség lesz az energiatermelés hagyományos formáira.