Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KFV

100 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kilencedik kerület is szépen erősödik, immár mindenki minimum 4-5 olyan helyet is tudna mondani, ami simán kiemelkedik az átlagból és jó cuccot ad. A Kantinban már korábban is tiszteletem tettem, most pedig visszatértem egy újabb látogatás erejéig, hogy ismét kardélre hányjak pár marhát...
Szenvedő szerkezet Blogindító 2014.01.22 17:19:33
"Ha a Fidesz rögzíti az Alaptörvényben, hogy a passzív szerkezetet (>>vissza lett téve<<, >>nem lett szólva nekem<<) használó honfitársaimat azonnali hatállyal, jogi következmények nélkül tarkón vághatom, komolyan mondom rájuk szavazok." - Igen, a…..
Kíméletlen, idegőrlő lassúsággal nyílik ki az ajtó. A zárnyelv fáradtan nyög, a keret recsegve-ropogva engedi el öleléséből a fát. Fény vág végig az apró helyiségen, ahogy pár lépés után megáll a küszöbön és felemeli lámpását. Kicsit bánt a hirtelen…..
Keresem. Több mint két hét telt el azóta, hogy utoljára beszéltem vele. Azt mondtam, "minden jót, vigyázz magadra" és eddig tartottam is magam ahhoz, hogy nem zavarom fel a vizet sem szavakkal, sem a jelenlétemmel. Megöl. Tudni akarom, hogy hol van, mit csinál, mit gondol, mit érez.…..
Sziklák közt járok. Az égbe nőtt falak felett nem mindig látszik a kék ég. Ahogy haladok, időről-időre elnyel a kanyon, egy alagút tapintható sötétsége borul rám. Az út néhol széles, mintha millió kéz vájta volna - máshol olyan keskennyé szűkül az átjáró, hogy…..
..
Nőket hajtok. A többesszám nem véletlen. Az elmúlt 1,5-2 éves időszak kevés jó emléket hagyott bennem, ami a nőket illeti. Az, hogy nehezen lábaltam ki a majd 5 évig tartó kapcsolatomból úgy hiszem, hogy természetes, tekintve, hogy a leghosszabb volt eddig, Nem harag és végképp…..
Áll itt lejjebb egy poszt. Reboot. Másfél éve hánytam ide a web-re és ma valahol jó, hogy el tudom olvasni, hogy mit éreztem azokban a napokban és egy kis képet kapok az akkori magamról. Ugyanakkor nem indult újra lófasz sem, ami az itteni dolgaimat illeti. Visszagondolva, a…..
..
KFV 2012.08.01 13:02:46
@Nyomasztó: Write only?

Nem rémlik, hogy egy rossz szót is szóltam volna a filmes csapatról, ők leforgatták, amire kérték őket, jó minőségben. Ha látsz ezzel ellentéteset leírva feljebb, akkor ideje lejönnöd a hallucinogén cuccokról.

A zenei producert töltse el büszkeséggel, hogy tud okádék szart gyártani. A KK nem vicces, csupán szánalmas, de legalább nyomják, mint süket az ólajtót, mert ők mekkora kúl arcok ezzel, hiszen kifigurázzák a hazai zenei piacot... ahhoz két szám után tán le kellett volna állni, nem a Comet-en verni magukat.

A producerükről elhiszem, hogy egy szintet elrugaszkodva az ordas-gagyitól, tud csinálni egy vicces, szerethető, önmagát parodizáló videót (lásd ezt itt fent), de ez nem fogja azt jelenti, hogy minden hígfos, ami előtte még elhagyta a kezét, az hirtelen automatikusan arannyá válik.
KFV 2012.08.01 13:25:09
@Nyomasztó: Mindenképp :D
Sokszor elgondolkodtatott, ha egy blog, amit olvastam, megszűnt, vagy félbemaradt, hogy mi lehetett a mögötte lévő ok: a szerző megunta, nincs mit mondania, nincs ideje, hogy írjon, nem tud belépni, mert egy barom és elfelejtette a logint meghalt (jó, ez kicsit erős) Április…..
2011. 11. 29. Így 7 hónap elteltével rájöttem, hogy nem 100. poszt, csak bent állt a vázlatok között és egy óvatlan pillanatban élesre tettem.....
Rég volt már ilyen bejegyzés (meg úgy általában bármilyen írás kint...) így amíg a franciaországi túráról nem dobom össze a posztot ez pont jó lesz, hogy feltámasszam a kissé hullaszagú blogot.KFV+ írás következik hát, az alanyunk pedig nem más, mint a most megújult…..
Tegnap hajnalban hazaértem, még egy kicsit kómás vagyok, mert a 19 órás útból olyan hármat sikerült átaludni. Plusz ez a hülye óraátállítás is rátett egy lapáttal, jöhetett volna még egy kicsit rosszabbkor...A túra amúgy király volt, ha ledolgoztam a 100-200 megválaszolatlan…..
Minő meglepetés, megint tuti nem lesz bejegyzés, ugyanis holnap este elutazom egy hétre, Franciaországba.Most jött el ugyanis az éves "nagy pihenésem" időpontja, végre beérett a még tavaly ősszel befizetett út: nyögvenyelősen, de megint sikerült összetrombitálnom öt…..
 Helló!Valamelyik nap olvasgattam a fórumot és az egyik hozzászólásban feldobta valaki a modoros multigyűlölő poszt ötletét - hát íme, remélem, hogy a Józsi, a modoros szervizes c. írásomhoz hasonlóan megüti a szintet :)Köszönöm, üdv:KFV, a Kóros Feltűnési…..
KFV 2011.03.10 15:56:04
@speed: @altoid: @Morgan LeFay: @Nekrológ: @Styxx: @szellőláb: Ennyi méltatás láttán nem is tudom hova kapjam a fejem! A Modoros "keménymagtól" igazi elismerés ilyeneket olvasni.

Megjött amúgy az a címlap is, én már onnan kattintottam át ;)
KFV 2011.03.10 23:54:12
@altoid: @Styxx: Tiborunk sajnos pont kivette a linket, pedig be volt ám fűzve direktbe', ha valaki lemaradt volna a teszkós szélyzetis ámokfutásáról :)
KFV 2011.03.11 09:59:16
@Zorita: Van abban valami perverz, hogy az előző írásomnál is jött egy hasonló hozzászólás egy szóhasználatom miatt. Élő modorosság-gyűjtemény leszek (amúgy sajnos tényleg hajlamos vagyok rá, de ha észreveszem magam, akkor kiosztok magamnak egy fülest :))
Aki szeretné egy kicsit tépni a száját "köcsögmulti" ügyben az galoppozzon át a Modorosra sürgősen!Szervizes Józsi után itt a Modoros Multigyűlölő! Jó szórakozást mindenkinek :) Időszerű lenne már egy saját címlapos írás, de azt valahogy nem adja meg az ég…..
Tékozló Homár Az év ajánlata 2011.03.10 07:25:00
Eme napindító szépséget Zoltán figyelő szemeinek köszönhetjük. Ne habozzanak, hívják az ezermestereket, már most! (Külön taps a szívecskéknek a háttérben.)A mellékelt ábrát a Rákóczi úton jártamban lőttem az árkádok alatt.Kár, hogy nem nekem jutott…..
KFV 2011.03.10 12:10:36
@rAzOr: Hálás köszönetem, akkor te vagy az egyik az eddigi 41 emberből :)
Igen, ahhoz azért kell történnie valaminek, hogy egy hónapig ne legyen bejegyzés az oldalon.Jó lenne, ha azt mondhatnám, hogy a lustaság az ok, de ez egyből megdől, ha valaki átkattint a másik blogomra és végignézi, hogy milyen sűrűséggel és rendszerességgel mentek ott a…..
-Ki a következő? Ó, és itt van Baláska, Baláska a Fehéréktől, hát de régen láttalak, hogy megemberesedtél, ez igen! Látszik, hogy jól tartanak. Mi van veled, mesélj!-Igen, Tanárnő - még harmadikban kezdtem el rendszeresen thai-boxolni, és azóta is lejárogatok a terembe a…..
Ez a legutóbb emlegetett "holnap jövök" - mint a mellékelt ábra is mutatja - alaposan megcsúszott, most az okokról nem számolnék be. Elnézést, ha a mai bejegyzés a szokásosnál is szétszórtabb lesz, de nincs olyan központi téma, ami köré szerveződik - inkább csak…..
KFV 2011.02.14 09:29:31
@blur7: álomszép :) A felirat pont ilyen volt, a fazon talán egy kicsit más :D
Védelmet kell biztosítani az emberek számára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője aláhúzta: a következő hat hónapnak a védelem időszakának kell lennie, a legfőbb kihívás a kormány számára az, hogy hogyan tud védelmet biztosítani az embereknek az áram- és…..
Ahogy arról már esett szó a blogon, hamarosan érkezik a második Desire, a Bravó igazi utódja. Viszont semmi konkrét nem volt ezidáig. Lehullott a lepel, a HTC Desire 2 május 2-án kerül forgalomban Angliában. Az ára picit feljebb helyezkedik el mint elődjének: 439.99£…..
8ker Tavaszodik 2011.02.11 14:59:00
 Bár most megint metsző a levegő és elkél a kesztyű is, azért közel már a kikelet: a Vas utcai társasház udvarán bőven terem hóvirág.     Szóval ne csüggedjetek, közel a vég, ha már a belvárosban is kinyíltak a tavaszhírnökök! :)..
Esther Horchner, egy hollandiai illusztrátor készítette el ezt az egyedi teáskészletet, amiben a meztelenre vetkőzött nők mintegy jakuzziban ülve várják a forró earl grayt. Nagyon ötletesen oldotta meg, hogy az alátéteken vannak a papucsok, mintha levetkőzve ott mászott volna be, a…..