Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frenk1men

38 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban érzem magam,nem változtak életkörülményeim,nem lett jobb semmi anyagi értelemben,de már ezek a dolgok nem érdekelnek. Mi az amitől jobban érzem magam? A változásoktól! Egyre többen és többen jönnek rá az emberiség mibenlétére,arra ,hogy mekkora nagy…..
PÉNZ! Nem tudok másról beszélni,mert ez a legrosszabb dolog,ami csak a világgal történhetett,amióta csak létezik.Minden erről szól,ebbe kényszerítették bele magukat az emberek.Működne,ha nem lennének hazug emberek,de mivel hazugok vannak,akiknek nem számít a tisztesség,nincs…..
 Hiába beszélek,amíg nem érzik át az emberek amit kell,addig nem fog változni semmi.Egy hatalmas mátrixban éltek,a pénz és az egó mátrixában,amit ideje megváltoztatni.Sajnos azzal,hogy kíváncsivá tesznek benneteket(alapvető természet)és utána a kíváncsiságodat a saját…..
Nirvana Verzió Új világ. 2012.03.17 08:01:30
 Nekem nem volt soha istenem,se anygyalom,Nem követtem dogmákat,se hitet,Nem ismertek az emberek,Sosem szerettem,csak azt hittem,Sosem tudtam,mi az tudni,Csak akartam lenni,élni,létezni,De nem maradt másom,csak lélegezni,Azt,tudtam egyedül,Mert egyedül voltam,embertelenül,Megnyílt…..
Nirvana Verzió Egy pár gondolat. 2012.03.12 15:08:00
  NEM TUDOM KI HOGY VAN VELE,DE NAGYON SOK SZERVEZET,MOZGALOM,OLDAL,SZEMÉLY,ÉS SOROLHATNÁM,FOGLALKOZIK A VÁLTOZÁSSAL,ÉBREDÉSSEL,DE!MOST JÖN A DE!MINDENKI EGYRŐL BESZÉL,DE -MÁSHOGY AKARJÁK,MÁSHOGY LÁTJÁK!MIÉRT?  KÉRDEZEM.VANNAK AKIK CSAK SAJÁT MÓDJUKON,VANNAK AKIK…..
 2012.01.29A legény kiment minden nap a mezőre. Keményen dolgozott, hitte, hogy boldog lesz munkája árán. De minden lehullajtott verejtékkel öregebb lett még a vágya is. A keze mellett szíve is kérges lett. S, mikor már alig-alig bírta a minden napos hajszát a boldogság után,…..
 Amikor megszületünk,elkezdődik a ragaszkodásunk,(függőségünk?)a levegőhöz,az Anyához,az anyatejhez,az élethez.a fejlődésünk során sok mindent megtapasztalunk,átélünk és elkezdjük a máshoz is való ragaszkodásunkat.Kialakul bennünk,a körülményeink miatt,mindenkiben…..
 Magamhoz híven,kezdhetném avval,ajaj,meg huha,ez nem semmi,de úgy látszik,így is kezdtem.Ébredések,igen,ez nem semmi ,magamnak,és ha elmondom,nektek sem lessz semmi.Esténként meditálni szoktam,és így reggelre,amikor felébredek,bizony néha,2x szoktam…..
Nirvana Verzió világpanoráma! 2012.02.24 08:32:00
 http://www.youtube.com/watch?v=Uni6ph0Bet0..
<iframe src="http://free.timeanddate.com/countdown/i2zniaps/cf12/cm0/cu4/ct0/cs0/ca0/cr0/ss0/cac000/cpc000/pcfff/tcfff/fs100/szw320/szh135/tatTime%20left%20to%20Event%20in/tac000/tptTime%20since%20Event%20started%20in/tpc000/mac000/mpc000/iso2013-01-22T00:28:00" frameborder="0" width="175"…..
Nirvana Verzió AZ EMBERI TÉNYEZŐ 2012.02.17 19:57:00
Az már biztos,mennyit kell még fizetni! Örökkön ,örökké!!! Mit is fizetünk ? És mennyiért ? A gázért,a kőolajért ,vagyis a benzinért ? Hát rengeteget. Tudjátok mit fizetünk ezekben? Hát ezeknek ,akik törvényesen ! megengedhetik maguknak,az energia kitermelését,ezeknek…..
 Elképzelhető az,hogy a legszembetűnőbb dolgokat nem vesszük észre ?EZVAN!Vagyis az van ,hogy elég ostoba dologgal kell foglalkoznom,pont azzal,amit a legjobban nem szeretek,mert a világunk emiatt van bajban : PÉNZ!Ha már erről írok,elmondom,mindenki ostoba mert nem látja ,hogy ez…..
 Elgondolkodtam azon,vajon az embert miért támadják meg betegségek,miért történnek vele balesetek,és vajon miért nem lehet teljesen egészséges.                                        …..
Nirvana Verzió József Attila 2012.01.04 09:33:51
 TÉLValami nagy-nagy tüzet kéne rakni,Hogy melegednének az emberek.Ráhányni mindent, ami antik, ócska,Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -S rászórni szórva mindent, ami szép.Dalolna forró láng az égig rólaS kezén fogná mindenki…..
Nirvana Verzió A BIZALOMRÓL. 2012.01.03 09:44:00
 Aki egy kicsit is elgondolkodik azon,miért is nem bízunk egymásban ,hamar rájön mi a gond.A gond az ,csak a pénzben bíznak az emberek.Megveszik a dolgaikat ,ez ennyibe kerül ,amaz annyiba,ez a biztos,pénzért kapunk valamit.Tuti dolog.              …..
Nirvana Verzió Végletek játéka 2012.01.02 16:38:00
Igen,én is csak játszottam,részt vettem ebben az ostoba játékban,amit a FELNŐTT,KOMOLY EMBEREK játszanak,és aminek a neve:PÉNZ! Igen,a PÉNZJÁTÉK! A játék lényege:HASZONSZERZÉS! A játék vége:ELFAJULÁS,KIVETKŐZÉS EMBERI MIVOLTUNKBÓL! egy pár nonszensz : NÉZD !!! VAN ITT…..
Hűvös és öreg az este. Remeg a venyige teste. Elhull a szüreti ének. Kuckóba bújnak a vének. Ködben a templom dombja, villog a torony gombja, gyors záporok sötéten szaladnak át a réten. Elhull a nyári ének, elbújnak már a vének, hüvös az árny, az este, csörög a cserje teste.…..
Nirvana Verzió Kaptam... 2012.01.02 16:32:07
Adni szeretnék neked valamit, Megfoghatatlan, mégis csodás! Szívünkbe lopózva lelkünket simogatja, Hőfoka nem számít, hol fellobban, Hol lecsitul, mégis örökké ott lapul - e kicsinyke szó "Szeretet"! Amely benned, s bennem él, S örökre elkísér......…..
Megbocsájtani magunknak minden elkövetett hibánkért,vagy rossz tettünkért,ne tartozzunk senkinek semmivel,minden ígéretünket tartsuk be,ne ígérjünk olyat, amit nem tudunk valóra váltani ne legyenek hiábavaló vágyainkpróbáljunk mindenkit és mindent szeretnitisztítsuk meg a…..
Nirvana Verzió Felnőttek játéka 2012.01.02 16:27:00
A POLITIKA ,AZ ÁLLAM, A RENDSZER,MIND MIND A FELNŐTTEK JÁTÉKA, JÁTSSZÁK A KISDED JÁTÉKAIKAT,ÉS NAGYON KOMOLYAN VESZIK.                                                A…..
Nirvana Verzió Tőlem 2012.01.02 16:25:00
KERESEM AZ UTAM, KERESEM ,DE NEM TUDOM HOL VAN ,BEJÁRTAM TUDOM, NAGYON SOK HELYET,SOKSZOR ELTÉVEDTEM SOKSZOR TÉVEDTEM,MÉG MINDIG MEGYEK,,S VALAMIT LÁTOK, HOMÁLYOS UGYAN,DE EGYRE TISZTÁBB ÉS NINCSENEK FOLTOK,JÖN KÖZELEBB,TISZTÁBB A KÉP, DE EZ NEM KÉP,TUDOM EZ ÉRZÉS,LEGBELÜL ÉS…..
Nirvana Verzió Mi lenne, ha? 2012.01.02 16:22:00
PRÓBÁLJ BELEGONDOLNI,MI LENNE?HA NEM LENNE PÉNZ!?HŰHA!PL.:NEM LENNÉNEK LEHETŐSÉGEID, NEM TUDNÁL MEGVENNI SEMMIT!                         NEM LENNÉL RABSZOLGA, MERT A GAZDAGOK NEM TUDNÁNAK MOTIVÁLNI A VILÁG LEGSZARABB…..
HA ISTEN LÉTEZNE NEM LENNÉNEK SE PAPOK SE TEMPLOMOK,NEM LENNÉNEK SE RENDŐRÖK SE BÖRTÖNÖK,NEM LENNÉNEK POLITIKUSOK SE ÁLLAMOK,NEM LENNE DŐZSÖLÉS EGYESEKNEK,NEM LENNE ÉHEZÉS SOK MILLIÓNAKHÁT IGEN! AHHOZ ,HOGY FELÉBREDJEN AZ EMBER SOK IDŐRE VAN SZÜKSÉG,HOGY KEZDJEN MÁSKÉPP…..
Nirvana Verzió "EGOHOMO" 2012.01.02 15:25:00
FELHÍVÁS A SZABAD AKARAT TÖRVÉNYRE ÉS A PÉNZ NÉLKÜLI GAZDASÁGRA. EZ NEM UTÓPIA!!! AZ EGOHOMO-T EL KEL FELEJTENI,VÉGRE HOMO SAPIENS-É KEL VÁLNI MINDENKINEK.AKI TOVÁBB AKARJA FOLYTATNI A POLITIZÁLÁST,A PÉNZRENDSZERT AZ EGOHOMO  "EGOHOMO":  A magántulajdon…..
Nirvana Verzió ÉBREDÉSEK 2012.01.02 15:22:00
MINDEN CSAK LÁTSZAT, MINDEN CSAK KÉPZELET. HA ARRA GONDOLOK, MILYEN LENNE, A VILÁG HA NEM HAZUGSÁGOKRA ÉPÜLT VOLNA,TÖBB EZER ÉVE, AKKOR MINDIG MEGNYUGSZOM. SOHASEM ADOM FEL, HOGY SEGÍTSEK ABBAN MINDENKINEK, HOGY LEGYEN SZEBB AZ ÉLET, LEGYEN SZEBB A HALÁL, ÉS LEGYEN JOBB MINDEN. PÁR…..