Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sleisz Anna

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munka-család egyensúly megtartása az utóbbi években egyre több vállalkozónő megjelenését eredményezte a magyar munkaerőpiacon. Több-kevesebb sikerrel tapossuk ezt a korántsem egyszerű utat, mégis, sokan ebben találtuk meg a megoldást, hogy mindenhol teljes értékűen lehessünk jelen. Könnyebb út…..
Asszisztens, adminisztrátor, vállalkozástámogató... és Ágika (elnézést minden Ágnes nevű olvasómtól, ne vegyétek magatokra!), aki behozza a kávét és kicseréli a cukrot édeskére mert István (elnézést, Istvánok, ne vegyétek magatokra!) éppen azzal issza a felesége bölcs tanácsára. Miért, mit csinál…..
Mi történt azóta, hogy kiváltottam a vállalkozóit? Elmesélem, tarts velem! Az idevezető utat már leírtam, azt a bejegyzést ITT találjátok. De mi történt utána? Egyáltalán szert tettem-e megbízóra, hogyan alakultak a pénzügyeim, miután a magam urává váltam? Az első lépések Február elején váltam…..
Online asszisztens Bízz magadban! 2021.03.14 17:23:53
Mikor az ember vállalkozóvá válik, rengeteg döntést kell önállóan meghoznia már a kezdetek kezdetén is.   Ha valaki, én tudom mennyire nehéz bízni saját magunkban. Alkalmazottként eltöltött éveim alatt megszoktam, hogy a döntéseket nem hozom, hanem végrehajtom. A feladatokat nem én rakom össze,…..
Mint oly' sokan, az iskola befejezése után én is alkalmazottként kerestem az utamat és a céget, ahol második otthonomként tevékenykedhetem. Furcsa, de valós párhuzam, ugyanis sokan 8, 10, 12 órát is eltöltenek a munkahelyükön, így, az utazással együtt, van aki több időt tölt ott, mint a saját…..
Van, aki boltban dolgozik eladóként, egyesek virágot kötnek, mások biztosítást. Az én munkám az online asszisztencia és a szövegírás. Na de mi az a szövegírás? Szerencsére egy embernek nem kell mindenhez IS értenie, habár azért nem árt, ha felnőttként rendelkezünk pár konyhai alapismerettel,…..
Nagyon sokszor hallom, hogy a virtuális asszisztensek (VA) megjelenése hasonló a coachokéhoz. Azaz, ma már mindenki vagy coach, vagy VA.  Először is, szögezzük le, vannak még szakmák, melyekkel Dunát lehet rekeszteni. Mivel ez egy viszonylag új terület, így természetes, hogy többet is hallunk…..
Ma már több lehetőség közül is választhatsz, ha asszisztensre van szükséged. A döntés előtt érdemes jól átgondolni a kiadandó feladatokat, elvárásaidat leendő kollégád felé. Az alábbi kérdések megválaszolása segíthet neked abban, hogy online vagy offline, azaz irodai asszisztensre van-e…..
Lassan egy éve, hogy a home office - a kialakult szükségállapot miatt - teret hódított. Sok munkaadó nem a hirtelen jött bizalom miatt döntött az alkalmazottai online térbe történő átállása mellett, hanem egyszerűen nem volt más választása. A home office elterjedésével nagyobb szerepet kaptak az…..
Jalina mesék Pocakos, a cica 2019.12.04 15:21:08
Megérkezett december, az év utolsó hava,hideg van és hull a hó, minden csupa havas.Mikor az éj beköszönt, s égen ezer csillag,akkor indul útjára Pocakos, a cica.Pihe puha talpa besüpped a hóba,némán szedi tappancsát, hogy senki se hallja.Dús bundája kabátja, nem fázik alattalegyen bármily hideg,…..
Tavaly a világsajtó egyik vezető híre volt, hogy az ikonikus Disney-mesefigura, Mickey egér 90 éves lett –az örömhírt az egész világon kiállításokkal, partikkal ünnepelték. A világ legnagyobb divattervezői tisztelegtek extra kollekciókkal Mr. Mickey előtt, és mivel Coco Chanel óta tudjuk, hogy „nem…..
Napjainkban hódítanak a főzőiskolák. De mi ez? Hóbort? Divat? Netán van valós értéke is, nem csak "úri huncutság"? Egyáltalán meg lehet tanulni főzni egy alkalom után is? Ilyen kérdésekkel a fejemben vágtam bele az Ohana Gasztroklub programjába. Facebookon jött szembe velem a hirdetés, a "Mit…..