Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botka5

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" - Ki vagy te? - kérdezte lassan a vaják.A lány elmosolyodott, és hideg szél kerekedett.- Nem tudod?Tudom, gondolta a lány szemének hideg kékjébe nézve. Igen, azt hiszem, tudom. Nyugodt volt. Nem ment másképpen. Már nem.- Mindig kíváncsi voltam, hogy festesz asszonyom.- Nem kell engem így…..
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Ahogy a második évadban is megszokhattátok, igencsak szeretjük a nézettségünket és hallgatottságunkat feljebb tornászni azzal, hogy SZTÁROKAT hívunk a műsorba. Ezzel is a saját reputációnkat növeljük, mintegy arra használva vendégeink hátát, hogy a siker, a csillogás és a…..
A Halálos iramban 7. nem aprózta el: egyetlen hétvégén hozott annyit, mint a maga idejében bombasikernek kikiáltott legelső rész összesen. > új filmekHa mindenféleképpen az előző felülmúlását várják egy filmszéria új részétől, és az az előző amúgy csaknem 100…..
Ma van az Oscar-szavazólapok leadásának határideje, a verseny hivatalosan is véget ért, hogy aztán vasárnap éjszaka, egy átmulatott hétvége után Hollywood megkoronázza... nem önmagát. Akik figyelemmel követték az elmúlt bő két hónap eseményeit, azok tudhatják, jó ideje ez…..
aeon flux eladó bd-k és dvd-k 2012.04.18 18:20:07
Az otthoni raktárpucolás már régóta várat magára, de mivel nem létkérdés a dolog (szemben a pénzkereséssel, melyből további porfogókat lehet venni... ne kérdezd!), ezért jó darabig ültem rajta, cserébe viszont észbontóan kedvezményes árakat találtam ki. Van 500 Ft-os BD is,…..