Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Shapeshifter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év végi, illetve év eleji listaőrületnek engedve minden év végén megkérdezzük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, hogy mondjon véleményt az év legjobbjairól (2010, 2011, 2012), és ez most sincs máshogy. Hat kiváló férfi osztotta meg velünk meglátásait: Chris a PC…..
Tudtuk, hogy ez lesz, azt is megtippelhettük, ki nem éli túl, mégis megrázó volt a The Walking Dead legutóbbi epizódja, amivel a sorozat egyébként nem döntött nézettségi rekordot (12,8 millió), de elment vele téli szünetre. Februárban folytatás, addig is egy kicsit elemezzük a…..
The Shapeshifter 2013.12.03 12:17:08
@rodzsinált: a wörd ellenőrzője szerint pölö a távkacsoló teljesen rendben van :D :D :D
Az alsótagozatból a felsőtagozatba lépés egyik biztos jele, hogy az ember már nem kalózos szemfedőket firkál a tankönyvekben a fotókra, hanem pöcsöket. Vannak, akik ezt később sem növik ki, a péniszrajzolás a közösségi tartalom része a videojátékokban is. Volt ezzel elég…..
The Shapeshifter 2013.03.14 13:57:46
@manson karcsi: ha már server, akkor kötőjellel írd a toldalékot utána. így: server-röl. ha magyarul írod, akkor mehet egybe'. így mondja a kakadémia.

az akadémia szerencsére nem mond ekkora fasságokat, csak hogy beleböffenjek az igazán fontos témába. úgy toldalékolod ahogy egy R végű magyar szóval tennéd tehát kötőjel nélkül. szívesen!

publications.europa.eu/code/hu/hu-4100400.htm
Magyar sci-fi? Élvezhető magyar sci-fi? Már az első szóösszetétel is nehezen értelmezhető, a második azonban már olyan komoly paradoxont idéz, amilyet még a Vissza a jövőbe egyik részében sem pipáltunk. Poszt-Zsoldos Péter talán ha egy maroknyi, a zsánerben értékelhető magyar…..
The Shapeshifter 2012.12.05 14:15:01
@Bambano: kb ennyi maradt meg ja. mondom h borzalmas szutyadéknak tartottam kivéve azokat a részeket ahol a korona tannal jön mert az meg szánalmas is volt mellé. bocs h nem bírok felnőni az igényszintedhez :(((

egyébként meg komolyan az az érved h nem lézer hanem plazmaíj??? ugyanolyan sírvaröhögős szánalmas fasság, ne csináld már....
The Shapeshifter 2012.12.05 14:31:15
@Bambano: Rejtő könyveit imádom! Csakhát ő tudott írni meg jó figurái vannak ami monduk a korona hatalma nyomokban se tartalmaz. vagy a Mu könyvek hamár...

látom neked az a hobbidh tök jó írókat hasonlítasz össze vérciki kínos írókkal :))) ne tedd!! attól ugyanolyan rosszakk maradnak ...
The Shapeshifter 2012.12.05 14:36:30
@Bambano: nézd kár vitatkoznunk nem győzzük meg egymást...

a kedvenc íróid szerintem szarok, ennyi. szerinted nem... szerintem Rejtővel, Chandlerrel Zsoldossal egy mondatban emlegetni is kínos őjket, szerinted nem. jó olvasgatást... itt lezártam.
A Harry Potter-filmek mellett a Trónok harca kaszkadőrgárdája, köztük nyolc magyar is Screen Actor Guild-díjat kapott az amerikai színészek céhétől. A húsz fős csapat kaszkadőr koordinátora, Párdányi Domonkos nem először szerepelt kardozós szuperprodukcióban: a Trójában Brad Pitt dublőre volt, a…..
The Shapeshifter 2012.02.17 08:50:53
@Neretil: nem az a baj, hogy leírják, te szerencsétlen barom. hanem az, hogy kikúrják az index főoldalára az interjút és teljesen feleslegesen egy sorban összefoglalják az egész sorozat egyik legnagyobb meglepetését. én elhiszem hogy hülye vagy de legalább gondolkodnál mielőtt nekiállsz balfaszozni.

a star warsszal meg ne hasonlítsuk már össze könyörgöm.
The Shapeshifter 2012.02.17 10:32:39
@Neretil: te tényleg retardált vagy de még egy utolsó próbát azért teszek.

pontosan arról van szó, ami W Joe írt. NEM AZZAL VAN BAJ hogy spoilerezel. hanem azzal, hogy HOL és milyen körülmények között.

a spoilerlistád meg megerősíti hogy suttyó paraszt vagy. szerencsére láttam mindet he-he.

ezzel be is fejeztem, neked is szép napot.
Mark Pellegrino a sci-fi-rajongók egyik tévés istene, a Lost Jacobja mellett eljátszotta már Lucifert az Odaátban, most pedig vámpírvezért alakít a Being Human amerikai újrájában (Emberbőrben címmel vetíti az AXN), de volt ő már erőszakos fráter a Dexter első és második…..
The Shapeshifter 2011.06.03 07:53:39
@Csath Geza: Persze, nem o irta a veget, de nem hiszem el hogy nem tehettek volna semmit az ellen hogy ilzen kibaszas legyen a vege

hát ezen sírva röhögtem baszki. sok közöd van a tévéhez öreg, az lejött :D :D :D
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
The Shapeshifter 2010.03.05 17:07:45
@ZWS: peig már nekem is bökte a csőrömet az ami Hamletnek is. A tűzvolnalban jó volt bár azt meg nem egyedül írta, de a katedrálisos vackok kábé 16 év fölött élvezhetetlenek. Tudom mert kölyökként bejövős volt aztán elolvastam 20 fölött és csak néztem mi ez a gány. A géniuszban az tök jó h Pécsen van, szép minden, a sztorit összelopták de elmegy viszont a párbeszédek ááááá!
The Shapeshifter 2010.03.05 18:11:42
@páter Bundagh: te sem vagy egy bonyolult fazon LOLLER akkor kifejtem jó: vannak dolgok amik kölyökként és felnőttként is bejövősek. mondjuk a gyűrűk ura az ilyen / ha már fentezi / vagy a star wars / imádom / Fonyódi regényei nem ilyenek,, csak akkor még nem volt viszonyítási alap amikor olvastam. Ennyi!
 A Képgyár szerkesztősége egy emberként örül a Roham magazin most megjelent dupla számának. Így megvan az apropó ahhoz, hogy végre írjunk Magyarország legfurcsább művészeti magazinjáról anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene, eddig miért nem tettük meg. A Roham ugyanis…..
Bár mások esküsznek rá, és a jegyárak is már-már a tisztes piaci magatartás kereteit feszegető magasságokba kúsznak ilyenkor, tükrözve a megugró igényeket, én még soha nem mentem szilveszterkor színházba. Mondjuk most sem, de legalább sikerült tegnap bejutnom egy előadásra (AKKU) Tóth Delta…..
The Shapeshifter 2009.01.01 12:40:00
Várható volt, hogy John Wells, a Vészhelyzet veterán ura minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a kórházsorozatok nagy öregje méltó búcsút vegyen a nézőktől a 15. évadban, és megpróbál minél több közönségkedvenc karaktert visszacsábítani a sorozatba. Gloria Reuben…..
comment:com Mocorog Lucas 2007.10.15 14:24:00
A jó öreg George, a mondernkori rókabőrlehúzás nagymestere vett egy nagy levegőt, betűrte a kockás flanellinget a Boss farmer korcába, és bejelentette, hogy itt az ideje, hogy valaki nekilásson a tervezett Star Wars tévésorozatnak. Annak fényében különösen jó ötlet ez, hogy a…..