Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debildevil

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       A konzervatív értelmiségi fiatalok kedvenc témája az egyenlőség kérdése.  Arról van szó, hogy itt vannak ezek a cigányok meg a liberálisok, valamilyen sorrendben, és a liberálisok — különösen a jogvédők, ami ugye nyilván a legrosszabb fajta —…..
debildevil 2013.04.07 19:36:52
@jotunder: Köszönöm. ( elkeserítő és felháborító )

"A derék baloldali-liberális fiatalemberek, derék baloldali-liberális bácsik pedig ne nézzenek olyan roppantul elégedetten maguk elé, mert..."
Kár, hogy ezt a mondatot nem fejezted be ( párhuzamokról, hasonlóságokról. kontraproduktivitásról )
Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott valami megrázó gyilkosság. Biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek mély nyomokat hagynak azokban is, akik csak olvasnak, hallanak róluk. Bizonyára a Blikk Ölni című publicisztikájának szerzője is így járt, de ez nem mentesíti a…..
Amióta Schmitt Pál elkullogott a hivatalból, amelynek soha még a közelébe sem lett volna szabad engedni, azon töprengek: vajon érdekeljen-e, hogy ki lesz az utódja? Ha reflexből válaszolnék, azt mondanám, piszokul nem. Ha szenvtelenül gondolom végig, nem mondhatok mást, mint hogy…..
debildevil 2012.04.14 21:24:00
index.hu/belfold/2012/04/13/kirugtak_havas_szofiat_a_janos_korhazbol/
hvg.hu/itthon/20111214_havas_szofia_fizetese
"Havas Szófiáról ezerből egy, ha tudja, hogy kicsoda, és hogy kerül a neve pont most, pont ide. "
Ezért a mondatért kár volt. Ha a fenti két cikket elolvasnád, talán inkább az jutna eszedbe Havas Szófiáról, hogy a szocik sincsenek túl az öntisztuláson. Szerintem egyre reménytelenebb.
"Még meg sem indult a tényfeltárás, még egy kommünikét sem adhattam ki, az itt ülő képviselők közül néhányan máris megbélyegeztek, csalónak kiáltottak, és lemondásomat követelték." (Schmitt  Pál lemondási beszédéből, 2012. április 2.)"Mondom mindezt…..
debildevil 2012.04.09 01:04:24
@Mystes: Valamit félreérthettél. Az általam is citált MAB közlemény két dolgot is tartalmaz:
1. a dr. cím PhD-nek elfogadására a címet kiadó egyetemhez kellett a kérvényt benyújtani és a kérelmet teljesíteni, vagy visszautasítani. Miért is rendelkezne a MAB ezzel kapcsolatos bármilyen névsorral?
2. ha cím visszavonására került sor, akkor azt a címet adományozó egyetem tette meg, ill. ha az indokolt lett volna és az egyetem nem tette meg, akkor a MAB kezdeményezte.
Ettől függetlenül, ha Schmitt - most már így mondom - állítja, hogy rendelkezik PhD-vel, azt nem neki kellene igazolnia valahogy?
debildevil 2012.04.09 01:16:15
@Mystes: Akkor így kérdezem: Miért nem igazolja Schmitt Pál, hogy megszerezte a PhD címet?
debildevil 2012.04.09 02:01:16
@Mystes: Gondolod, hogy ez csak egy per esetén lehet érdekes, majd ha a bíró bácsi megkérdezi? A polgárnak az érdeklödési köre csak Gyözikéig terjed. De már tapasztalatból beszélsz (ha érdekes lesz ez egy per során), hiszen pl. a Hunvald perben a bíró nem találta érdekesnek, gondolom ezért nem is foglalkozott vele, hogy Hunvald mit is kért Zoltaitól és neki miköze az ügyészséghez, vagy kikhez.
A falfestmény látványterve. Raksányi Gellért itt még a kép bal szélén van. (via Fidelio) A Nemzet Színészei a Rákóczi hídon című sorozat újabb, (remélhetőleg) befejező része következik, melyben minden titokra fény derül. Azok kedvéért, akik nem követték volna az…..
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
debildevil 2012.02.02 22:04:22
@adamis.ivan: Amit Anonymandnak írtál az valami félreértés következménye lehet. Talán már elfáradtál. Én nem találkoztam nála a posztban írtakkal való egyetértéssel. Különben Kálmán Olgáék másnapi előadása nem győzőtt meg Kiricsi hamisságáról.
debildevil 2012.02.02 23:25:02
@adamis.ivan: Gondolom az indulat az az érvek igazságtartalmát és meggyőző erejét növeli. Nálam kontraproduktív. De kiváncsi lennék, hogy magát a pályázati kiírást is megtámadta-e valaki? Egyébként amit Anonymandnak írtál, még fenntartod?
debildevil 2012.02.02 23:51:22
@anonymand: Ezt én már kétszer megkérdeztem tőle, de lehet, hogy szelektív a hallása, látása.
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
debildevil 2012.01.19 10:58:19
@debildevil: Nem tudja senki?
debildevil 2012.01.19 11:02:53
@debildevil: Gyerekek! Hol olvasható (milyen EU-s levélben, közleményben), hogy kifogás tárgya az MNB vezetőinek eskütétele?
Nem tudja senki?
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
debildevil 2012.01.05 21:27:46
@Laciii: Nekik? Gondolom Orbán Viktor átgondolta, hogy ezt(nem kérünk kölcsön), hogy fogja csinálni, csak ez még nem jutott el hozzám. Erre vonatkozott a "na mit is?". Ha valaki tudja, mesélje már el(megszorítás nélkül).
debildevil 2012.01.05 21:42:03
@Qqriq: Ettől függetlenül az ország vezetésének ( kormány , parlamenti többség) bírálatát nem azonosítanám az ország fikázásával, még ha törvényeiket bírálják is. Az persze vizsgálandó, hogy az elmarasztaló kritika jogos-e, vagy sem. Az más kérdés, hogy a törvények miatt milyenné válik majd az ország.
debildevil 2012.01.05 22:01:46
@Zorba Worba: Ez olyan "védjük a mundér becsületét" típusú dolog? Ha Orbán Viktor fasz, vagy ha Gyurcsány Ferenc fasz és ezt szóvá is tesszük, akkor az mondjuk, hogy az ország fasz és ilyet nem szabad mondani, mert aki ilyet tesz az árulja a hazát?
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
debildevil 2011.12.29 11:11:36
@BélaBácsiii: Ugy látszik túl korán írtál, hogy eddig senkisem reagált. Pedig a hitelességhez talán az is hozzátartozik, hogy mástól nem várok el többet, mint magamtól (hamár magamat többre tartom).
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..