Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgabor98

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
hgabor98 2014.06.22 22:09:24
Halász Gábor hűséges olvasónknak meglehetősen furcsa hobbija van. Gábor ugyanis fotós - ez még önmagában nem egy meglepő dolog -, csak éppen a fotózás egyik olyan, nagyon-nagyon pici és érdekes műfaját műveli, amit talán senki ebben az országban. Gábor ugyanis szocialista…..
hgabor98 2012.02.13 21:40:10
@Zsolt_T3: Köszi! Így igaz... :)
hgabor98 2012.03.17 18:36:57
@TH: Nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Egyelőre ennyi kép van, de remélem lesz több is... :) Üdv,H.G.
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
A Boxer-Hiéna ezúttal egy kis látókör-szélesítésre hív minden játékost. A nyeremény nem más, mint egy fémkazettás Subaru pendrive és egy plexikockába mart Subaru dízel-boxermotor. A feladat nem bonyolult, talán olyan is lesz, akinek fejből menni fog. A kérdés csupán annyi,…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
hgabor98 2012.12.21 10:18:46
Szerintem minden fiúgyerek vágyott ilyenre. Én valamikor a hetvenes évek elején láttam először effélét egy Matchbox-katalógusban. A tengelyre boholygalacsinokat húzó szőnyegeken való tologatás, a zsebben csiszolódás, a homokozó betonszélén való rendőrkanyarok miatt…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Az utolsó rock'n'roll 2012.06.21 06:18:00
Rémülten tudatosítottam, hogy nem fogom tudni megindokolni, miért éri meg minden kilója a 12 600 forintot, amibe kerül. Ha létezik tökéletes és haszontalan dolog egyben, akkor ez az. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..
Suttyomban készítették angol betegek a Ray Mallock Racingnél, vállalva a Nissan haragját, mely azonnal teljes mellszélességű támogatássá változott, amint kiderült, hogy ez a furcsa izé bizony képes porba döngölni a szupersportautók krémjét is akár. A Juke R szabad utat kapott.…..
hgabor98 2012.05.30 16:42:58
Ezek a vasutasok igazi őrültek. Figyelj jól a részletekre, mert minden asztalon el van rejtve minimum egy pisilő bábu a bokrok között – hangzott Sipos kolléga tanácsa a nürnbergi Spielwarenmessén. E két mondattal a fejemben indultam a kiállítás egy méretes csarnokának…..
hgabor98 2012.03.24 14:49:06
Egy jó filmhez nem kell feltétlenül számítógépes trükk. Nem állítom, hogy felesleges, azt sem, hogy soha, semmilyen esetben nem nézek meg szívesen egy ügyesen megcsinált CGI (Computer Generated Image) jelenetet, esetleg egy CGI-jal felturbózott üldözést. De én már csak ilyen…..
hgabor98 2012.01.14 11:52:25
@Jamesblond: Tényleg jó kis reklám... :D
De most komolyan, egész egyszerűen meg vannak húzatva. Nem panaszként vagy kritikaként mondom. Kimondottan bírom, ahogy a dolgaikat csinálják. Nem mindig és mindent irigylek tőlük - iskolás lányok használt bugyiját én például nem gyűjteném, és mérges halat sem fogyasztanék -,…..
Előre szólok: személyes érintettségem van a poszt tárgyát lépező termékkel kapcsolatban. De azért igyekszem tárgyilagos maradni. Még akkor is, ha igazi különlegesség, magyar fejlesztés, magyar termék. Egész nagy hasmagasság, nagy terepszögek Kis belterjjel kezdek. Nagyjából…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
hgabor98 2011.12.26 15:50:11