Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lafayette007

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A markecolás Budapesti viszonylatban mindig is napirenden volt... Az orrunk előtt szakítják ki a láncot a nyugdíjas néni nyakából, primitív  hordák verik agyba-főbe az aluljáróban a szerencsétlen tinédzsert, elhagyott pesti lépcsőházak sötét fordulóiban várják be az egyedül…..
A tippjáték él: az első félidő végéig beérkező első helyes portugál-holland végeredmény kommentelője ezúttal is a 2004-es tornáról készült albumot és egy portugál baseballsapkát nyer. Bár a fado már régen nem divatjamúlt, csak az öregeket lázba hozó műfaj…..
Aki valódi erotikát akar látni, az nézze meg Laurent Bouhnik filmjét, mert abban nem lesz hiány az explicit részletekből, ahol minden látszik. Ezekből választottam egyet, ahol a fiatal francia színésznő elszórakozik társával. Nézzétek meg az egész filmet, mert érdemes a…..
Isten létrehozta a földet, a hollandok pedig létrehozták Hollandiát - tartja a holland közmondás. A mondás különösen igaz lehet annak tükrében, hogy a hollandok tudni vélik a megoldást a globális felmelegedés okozta vízszint emelkedésre. Szerte a világon és országhatáron…..
lafayette007 2011.12.25 22:32:35