Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolus-manusz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1995. június 2-án 13:15-kor két amerikai F-16-os szállt fel az észak-olaszországi avianói légitámaszpontról, hogy megkezdjék szokásos járőrözésüket Bosznia fölött. Ekkor még senki nem tudhatta, hogy a két gép közül néhány óra múlva már csak az egyik fog visszatérni...…..
bolus-manusz 2011.12.27 00:06:55
@kormanyrud: tömegével teszik ezt meg multiknál dolgozó városi irodakukacok csapatépítő túlélőtúra keretében. igaz csak 2-3 napig. Nem szomjaznak, nem betegszik meg a lábuk, sőt még az éhezést is csak úgy tapasztalják meg, hogy hamburger helyett gyökereket, bogyókat kell enniük. Igaz, hogy nekik van vezetőjük, míg egy lezuhant vadászpilótának nincs, viszont a pilóták kaptak korábban ilyen kiképzést. És elvileg katonák, nem puhány civilek.
bolus-manusz 2011.12.27 00:33:54
@xstranger: kormányrúdnak az alábbi mondatára reagáltam: "Akkor kerlek pakold fel a hatizsakodba ugyanazokat a cuccokat ami neki volt"

Egyébként nem igaz amit írsz: "mindenki 100kmes korzetben teged keres" A nagy túrót keres mindenki, ez csak paranoia, és legfeljebb néhány háborús filmben ábrázolják így. A terepen földművesekkel és erdészekkel, esetleg kirándulókkal lehet leginkább találkozni, többségüknek eszük ágában sincs lenne belekötni egy felfegyverzett katonába. Amellett az eset Boszniában történt, amely azóta elszakadt Jugoszláviától, nem véletlenül. Így a potenciális találkozások jelentős részéről az érintettek kussoltak volna és eszükbe sem jutott volna a szerb hatalmat értesíteni. Jobb esetben még enni- és innivalóval is ellátták volna.
"Valamint a tuleles exponencialisan nehezebb az ido fuggvenyeben. " Ez vitathatatlan igazság.