Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exelensz

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
exelensz 2021.02.13 22:02:23
exelensz 2021.02.13 22:05:46
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
exelensz 2021.02.09 22:51:21
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
A tegnapi rész hogyvoltja sajnos elmarad, nyista, nuku, nincs. Ha szuperenergikus hangulatban ébredek holnap, van rá minimális esély, hogy zanzásítva az is meglesz a ma esti résszel együtt, de nagy pénzeket ne basszatok el tippmixen erre. ..
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
exelensz 2019.09.05 18:36:45
@opati666: Homo erotikára is tettszik gondolni?
exelensz 2019.09.05 19:54:25
@É2I: Pedig egy kanálisba sok szenny belefér.(laktam mellette).
exelensz 2019.09.05 20:42:15
@Balambér Kovács: Hát akkor a lator bácsikádat , azt! :)
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
exelensz 2015.02.12 11:40:21
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
exelensz 2014.04.20 13:24:04
@rábassztáhessspicsába: Sőt,amint látod itten már tudományos lélekelemzők , szinte a szereplőkkel együtt kelők/fekvők ,mindendtjobbantudokavvről mandorák,kemény csatája zajlik,vannak akik annyira beleélik magukat a helyzetbe,hogyha a király a véres vv kardot végighordozná az országba,vagy üzennének h elfogyott a regiment ,simán beállnának.

Vannak a csöndes szemlélők,,akik talán még szét is tudják választani a játékot a valóságtól és talán a maga nemében műsornak titulált akármit,még a maga helyén is kezelik.

És léteznek olyanok is akik sohasem nézik,azt hiszem nekik van igazuk.Én is beléptem a nézők sorába - milyen is lehet ez a vv érzés ? - hiszen már lement 5 széria. Kell h legyen benne valami. Nos ez egy lópikula ami semmire sem jó de még is valami.

Talán a csatornának összehozza a rezsi költséget.de ha nem azt úgy sem tudjuk meg soha.

Én szeretnék egy olyan vv játékot ahol a fair játék és verseny dominál , és az sem baj ha szórakoztató is és van benne egy kevéske ötlet.

Bodog nyulat! :)
Ez az, ami kurvára hiányzott ebből az évadból: a humor. Eddig maximum azon röhöghettünk, hogy Traktoros megnyomja a tébetűt, Bugyitlan Medve meg zárt szájjal igyekszik az ót is kimondani, esetleg azon, hogy Debil a lehető legváratlanabb pillanatokban veszi elő a farkát és rázza…..
exelensz 2014.04.18 09:29:50
@zső: Akkor is szimpi amikor 24 órából 25-ben a farkát fogdossa? Mert ha igen akkor te tucc valamit! :)
exelensz 2014.04.18 11:18:52
@zső: Hmm. Az a nagy bűdös helyzet h a benti cselekmények 95 százaléka a kameráknak szól , sok minden belefér /love story,ordibálás,stb/ de ezek a mozdulatok h kotorászok odalant ha kell ha nem , ez már nem mókavári.Bár franc tudja,lehet h nála ezek a pici ingerlések kéjes érzéseket váltanak ki.Ki lehet próbálni /már akinek van/ :) a gyakorlatban.Én megtettem de semmi kéj,bíztosan rossz a technikám .)
exelensz 2014.04.18 11:19:44
Nem vetítek előre semmit, lehet, hogy ez lesz a villatörténelem legjobb adása, de Lilu babakék (ez a szín a gyengém) merész, szexin dekoltált, combvillantós szettjétől nyálcsorgatva remegek. Az első videóban az egészség hetét megkoronázva a szereksztők betolták a mérleget,…..
Ahogy ezt Lilu is mondja a mai adás a kortes beszéd írás körüli hisztiről, ajándékozásról és a párbajnyertes Krisztián néma fogadtatásáról fog szólni. Kezdjük is az elején. Zsoltiék csapatában Pinki kapja a nemes feladatot, hogy papírra vetheti Debil magvas gondolatait, de…..
Szép jó reggelt! Csodás szombati napra virradtunk egy meglepően eseménydús VV összefoglalóval. Istenes Bence napi szettjét és Iza-Krisz szerelmi évődését mellőzve inkább mazsolázzunk a Villa Olimpia győzteseinek aranyköpéseiből, hisz szuper extrém, giga brutál műrepülés…..
exelensz 2014.04.11 23:03:36
@XO: Mi a lőpempő tetszik ebben a baromságban ? áhh mind1 nézzétek..
"Legszívesebben leokádnám magam!" Ez az est tételmondata, amit Izának sikerült elkövetnie a legkirályosabb és egyben legszemetebb – imádom – feladat után, amikor kötelező jelleggel rá kellett állniuk az űrtechnológiával működő fürdőszobamérlegre. De! Ezt megelőzően…..
exelensz 2014.04.08 10:33:21
@hannamontanna: " Ha nem bírod már elviselni azt, amiben vagy,
Lépj ki, mint egy rossz cipőből, ringasd el magad,
Ha azt sem akarod tudni már, hogy ki voltál tegnap,
Ne törődj a tegnapokkal, ringasd el magad "
exelensz 2014.04.08 10:35:08
@Conchobar: Most aaz eccer még reagálok. Tessék vigyázzni , mert ebben ön is keményen benne van!
Véget ért a gyereknevelős hét, az utolsó lényeges momentuma egy újabb gyerekrázás volt, ugyanis amint Traktoros és KokkIza kitette a lábát a hálóból, Viki megint megrázta a műanyag babájukat, mint Krisztus a vargát. Ez, nem mellesleg kurva nagy geciség, Viki mondjuk ezt leszarja,…..
Lilu talpig feketében fogadja a népet A Héten Ami A Legjobb Dolog Ami A Villával Történhetett, de mondjuk ő már látta azt, ami mi csak most fogunk, így nem fair. Nem igazi babákat kapnak a nyomorultak odabent, ezt a döntést megsüvegelem, bár van egy olyan sejtésem, hogy pár év, és…..