Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waci-néni

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegezzük, milyen fontos dolgokat tudhattunk meg a miniszterelnök hétfői parlamenti napirend előtti felszólalásából. Mottó: Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér: - Hallod, hogy dübörgünk? Orbán Viktor saját bevezetője szerint alkotmányos szokás…..
waci-néni 2012.02.14 08:44:32
Példának Okáért-Csurka 2004-ből,:
„Orbán Viktor Magyarország legálszentebb köpönyegforgatója.

A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelybol az épp aktuális idoben politikai tokét kovácsolhatott. Kezdodik minden azzal, hogy Soros György kiválasztottja a kelloen befolyásolható, a haza elárulására kész ifjú titánjait, s összerendezi oket, mint a liberális internacionálét megtestesíto rendszerváltó erot, mely az SZDSZ testvérpártja lesz. Az MDF hatalomra kerülése után, lázadoznak a konzervativizmus ellen, majd 98-tól tovább viszik és folytatják az Antalli politikát, ami nem más: mint a paktumpolitika. 1992-ben a Fidesz frakció kivonul a parlamentbol, amikor a képviselok egy perces néma felállással gyászolják Magyarország megcsonkítását, majd 10 évre rá a 2002-es választásokon a Fidesz hirtelen radikális erové válik, és tüntetéseiken elokerülnek a Nagy-Magyarországos zászlók és a Székely Himnusz. A ’94-es választásokon a Fidesz, mint az SZDSZ segédcsapata indul, majd a hatalmas bukást követoen újabb fordulatra kényszerülnek. (…) És most 2004-ben, itt van Orbán Viktor, aki méltán érdemelte ki a Magyarország legálszentebb köpönyegforgatója elnevezést. Orbán Viktor, és az általa vezetett Fidesz a nagy antikommunistasága után, most az MSZMP utódpártjával együtt, ismét középre húz, és hazaáruló törvényeikkel és paktumok sorával, a legnagyobb egyetértésben alakítják ki Magyarországon a kétpólusú egypártrendszert. A magát az egyetlen hiteles keresztény nemzeti ero letéteményesének nevezo Fidesz, újabb hazudozó ámokfutásába kezdett. (…) S az is kérdés, miért tetszik ez a kijelentés annyira az Orbán Viktor lázban égo manipulált agyú embereknek, hogy a beszédben öt perces tapsszünet következik. Felteheto a kérdés: Vajon nem kívülrol (New-York- Tel-Aviv- Brüsszel) gerjesztett taps ez? (…) De a tények makacs dolgok. Az imént felsoroltak fényében nem kérdés, a Fidesz is szabadkomuves, hazaáruló ero. A nemzet és a keresztény fogalmakhoz semmi közük sincsen! A Fideszre adott szavazat egyenértéku az MSZP-re adott vokssal! És lehet, hogy Orbán Viktor „király” egyeseknek… De a király HAZUG és MEZTELEN!”

Csurka István, 2004
waci-néni 2012.02.14 09:06:00
@Adalberto Gellenzeeri: és kitört a bódógság???????:):):)bruha ha
"Csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészeket" - mondta a mi Viktorunk tegnap, mert még mindig a MAHART nyugdíjas spindoktor írja a beszédeit. Nekem a Nagy Indiánkönyvön felnőtt elődje jobban tetszett, most is azt mondta volna: bélhurutos dakota ló nem fingik a…..
Nem volt puccs. Most már teljesen egyértelmű. Nem is tudom, hogy hogy juthatott ilyesmi egyáltalán eszébe bárkinek is. Mert nézzük meg mi is a puccs?puccs (német) Államcsíny, kisebb csoport fegyveres zendülése a hatalom megkaparintására.forrás: meszotar.hu/keres/puccsTehát, hogy…..
Marha fárasztó lehet az állandó kettős beszéd drága Feleim. Ha sokat gyakoroljuk megvan a veszélye, hogy egy normális puccs se jön ki belőle. Mert az én puccsom nem az ő puccsuk, a ti puccsotok nem a mi puccsunk, de tuti ami fix a nemlétező árnyékpuccsot is úgy leverjük, mint…..
waci-néni 2012.02.11 19:15:31
@Spániel: Oktatni kellene,meglátásod,véleményed több mint szimpatikus,nagyon Igaz,
waci-néni 2012.02.11 19:18:43
@King of Shadows: Ez nem fedi a Valóságot,Orbán nem Jedáj:):)...jaj
Kedves barátaim, harcostársaim, hűbéreseim, lekötelezettjeim, szóval gyerekek!Köszcsi, hogy ilyen szép számban megjelentetek újra, nagy dolog ez ebben a szutyok időben.Tapicskolok is rendesen a létyóban ami a felvezetőt elgügyögő Balogh Zoliból maradt, bár nehezen tudom…..
Szerintem most először van esély arra, hogy egy mérsékelt, jobbközép-centrista erő jelentősebb tábort teremtsen – mondtam a héten egy interjúban, de gyorsan hozzátettem, hogy ebben az ügyben politikailag elfogult („vágyvezérelt”) vagyok, ezért érdemes erős…..
waci-néni 2012.02.04 14:05:43
@MACISAJT: Kormányzás??Teljessen mindegy mit örökölt,ostobaságot ostobaságra halmoz,mint pl,ki halotta már megszólalni az Országunk uj kinevezett Gazdasági Tárca vezetőjét?????(Valaki meg is kérdezte,kinek a .arkát tisztelhetjük benne??:):)miért is Orbán kinevezte,ha??ha??de jelenlévők sem szakemberek,egy van,orbán ki mindent irányit(még jó hogy ért is mindenhez) De ez sem baj,nem kell megijedni,már hallom,bármennyien elpártolnak a fidesztől,hát,nem A MAGYARORSZÁGI SZAVAZÓK SZAVAZZÁK VISSZA,NA NA??,IGEN, a lefizetett külföldi szavazók,mert pl.ha tudnád:Minden magyar igazolványos külföldi kap a Magyarországtól 23 ezer forintos beiskolázási segélyt:ez csak egy ,van még:UGYE HOGY NEM TUDTAD????HE??-----
Nem hagynak minket unatkozni a zuglói pernahajderek. Tegnap a papcsákizmus múlhatatlan érdemeivel szembesültünk, ma boncoljuk kicsit a túloldalon állók nagyszerűségét. Mert bár csak kínomban röhögök, azért van min: az MSZP úgy látszik nem tud akkora saller kapni a…..
waci-néni 2012.02.04 10:01:36
@aritus: Tökéletes meglátás,mivel az mszp nem kicsit volt töketlen/többit nem emlitem/igy tisztán a fidesz malmára hajtották a vizet:)aki most arat...de ezen teljesitmény(főleg micsoda sikereket ért el orbán:):):) hihetetlen teljesitmény,barvó,szegény szóvivők,elég sokat kell fényezni a rozsdát...de azért mivel fényes,nekünk teccik:):)
waci-néni 2012.02.04 10:18:45
@Dr. simonmondja.: Mivel választási lehetőség lesz...2014-ben,ismerve és azemberek töbsége ugy fog választani,hogy mindegy ki csak neeeeee Orbán és sikeres csapata legyen,hát sajnos vagy ez a kisebbik rossz????de ez lesz(nem kitartás:betartásra szavaznak az emberek)
Hogy mi vezetett ide nem firtatom. Biztos vagyok benne, hogy az elmútnyócév! Jaj, nekem! Olyan nehéz ezt úgy kimondani, hogy senki ne értse félre. Az elmúlt 8 évben már benne van a Nemzeti Elhülyülés Kormányának két éve is. Na, szóval az elmúlt tíz év első nyolc éve a hibás,…..
Még mindig tartom azt az állításom, hogy március 15-e és környéke kiemelkedően fontos időszaka lehet ennek a ciklusnak. Az elmúlt hetek és napok történései egyre inkább ezt a vélekedést erősítik bennem.Alig egy hete szinte elfújta hajunkat a fideszesek megkönnyebbült…..
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
Délután  négy órakor megkezdődött a civilek által meghirdetett Békemenetnek nevezett kormány melletti szimpátiatüntetés. A felvonulók a Kossuth térre mennek, felszólalások várhatóan nem lesznek. Az indulás előtt a tér megtelt, az egyik szervező, Széles Gábor…..
waci-néni 2012.01.22 11:25:22
waci-néni 2012.01.22 12:42:41
@paisano: Uristen:):)szakadék szélén vannak???Akkor szólja a háromnegyed szavazóköreidnek,akik szavaztak orbánra,de közbe rohantak és kivitték a pénzüket:):)azonnal hozzák vissza,viktronál biztonságba lesz,
Minden várakozásomat felülmúlta ez a békemenet, ezért néhány ponton felül kell vizsgálnom az előzetes álláspontomat. Először is nem volt hiábavaló. Sőt, így utólag nagyon is hasznos volt, mi több, szükséges. Úgyhogy ne várjátok, hogy dehonesztálóan fogok róla…..
A Vincentblog kiküldött tudósítója elsőként jelentkezik exkluzív fotókkal a Békemenet című kormánypárti demonstrációról. A transzparensekről másfél év vívmányai tekintettek le…..
Varánusz Térdre imához, Viktor! 2012.01.07 05:39:00
Remélem egyszer Kedves Vezetőnk megírja a memoárját. Őszintén kíváncsi vagyok: milyen érzés lehet egyedül a világ ellen lenni? Milyen érzés, hogy nem tudod úgy kinyitni az ablakot, hogy a csulapermet ne hulljon az arcodba? Te vagy minden címlapon, veled foglalkozik a világ,…..
waci-néni 2012.01.07 14:24:00
@Tita nick: Ez öröm????? Ökör,
waci-néni 2012.01.07 14:30:10
@Tita nick: Sajnos itt nem kérdés ki a liberális???De miért is???
A világ nevet és az már ömmagában szomoru,hát,még az a rengeteg becsapott ember.Ők liberálisok?????????Kinek házuk van veszélyben.Kinek nincs munkája,Mind mind liberális és örül???Hihetetlen hogy az a fontos hogy ki kicsoda???????
Kb most jöttek rá azemberek,plusz a panelprolik hogy teljessen mindegy jobbról vagy balról van itt politikus,ha a zsebe meg üres
  Hetedik éve foglalkozom privát érdeklődésből és munkaköri kötelességből Magyarország és a nagyvilág viszonyaival. Voltak idők, amikor nem kerültünk a hírekbe, még a mínuszosokba sem. Aztán jött 2006 ősze, a gyurcsányi beszéd és következményei, amikor brékin' nyúz…..
Lassan de biztosan ránk rogy ez a kertibudi forradalom. Mi ülünk bent a saját szagunkban, és a deszkák illesztékein pislogunk kifelé az odakint dühösen dörömbölő és öklüket rázó szomszédokra. Ilyenkor hasznos lehet, ha legalább az egyik cicamica magazin kéznél van, mert a…..
Nívó Kabaré - Best of 2011 2011.12.29 07:47:00
Akkor vágjunk bele: aki követi blogunkat, bizonyára ismeri "vasárnapi kabaré" sorozatunkat, mely arról szól, hogy minden vasárnap válogatunk a kabarétörténelem és a kortárs kabaré legjobb számaiból.  Tavaly év végén csináltam egy összesítést a 2010-es év…..
waci-néni 2011.12.31 00:07:05
Kabaré????????????
Olvasd el a drága nagytudásu professzorok felhivását,megtudod mi az a kabaré...!!!----------------------------------------
A Professzorok Batthyány Körének választási felhívása
A nyolc évi rossz kormányzás tönkretette az országot. A jövőnk rovására vásárolta meg a nép
jóindulatát, elsőkből utolsókká tett bennünket, és közben megtépázta az ország becsületét.
Csaknem kiölte a hitet a közös célokban, a közügyek tisztességes intézésének lehetőségében
és az igazságosságban. A közjavak rovására tágra nyíltak a kiskapuk és a vesztegetés
csatornái. Tombol a kormányzati felelőtlen ostobaság. Ezt a rendszert a média sugallta látszat,
a felkorbácsolt gyűlölet és a közéleti kiábrándultság ideig-óráig stabilizálni tudta. Sajnos
mindez megteremtette a maga bárdolatlan jobbos ellenpólusát is.
Mára karnyújtásnyi közelségbe kerültünk a változáshoz. A rombolásban élenjárók utolsó
mentsvára, ha a csalódottakat sikerül a szavazástól eltántorítaniuk, az ellenzékre szavazókat
pedig megosztaniuk.
Ne hagyjuk magunkat! Minden felelősen gondolkodó embernek látnia kell, hogy azt a
civilizált társadalmat, magyarságot, európaiságot, amelyet nemzetünk nagyjai mindig is
képviseltek, és amelynek tiszteletére a magyar családokban a gyermekeket hagyományosan
nevelik, csak a megosztatlan polgári középerő képes megvalósítani.
Ezért fontos, hogy menjünk el szavazni, és mindkét szavazatunkat az egyedül kormányképes
mérsékelt polgári erőre adjuk. Teremtsünk ezáltal biztonságos, boldog jövőt magunknak és
utódainknak!
2010 tavaszán
A Professzorok Batthyány Köre
Először egy évértékelő félét szerettem volna írni a mögöttünk hagyott évről, de aztán úgy döntöttem, hogy összekötöm azzal, hogy mit várhatunk 2012-ben. Ahogy egy másik blogban (Michael Knight) megfogalmazták karácsonykor: Nincs sok ok az ünneplésre. Akkor ezzel a…..
Orbán Viktor 2006. december 14-én a Heti Válasznak adott interjújában arról beszélt, hogy ha sikeres lesz a Fidesz népszavazási kezdeményezése, akkor „a koalíciónak megoldást kell találnia a bizalmi válságra — szakértői kormány vagy előrehozott választás…..