Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soul.reaver93

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Rossz PC Juniorok XIII bemutatása 2007.11.10 20:30:00
Íme MARCI92 XII-ról szóló játékbemutatója. A goodpcgames.blog.hu -n megtekinthető a másik videója is :) Megyjegyzem aki szereti az amnéziás történeteket ajánlom a  Chaser nevű játékot...
soul.reaver93 2007.11.12 16:37:53
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..
 Ha megkérhetlek benneteket, ne nevezze mindenki Stella-nak a képét ;)..
soul.reaver93 2007.10.24 20:59:43
  A legenda folytatódik...EDIT: Írták, hogy a kocsmában a kis ajtó gombnyomásra nyílik, nálam nem ment. Videóban is próbáltam, igaz nem említettem meg. Tehát a mesterlővész még válogat is.....
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
soul.reaver93 2007.10.18 14:40:59