Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haspokember

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Netflix Európában terjeszkedik, csak az nem látszott eddig biztosnak, hogy a közeljövőben tényleg elérnek-e Magyarországig. Annyit lehet hivatalosan tudni, hogy szeptember közepén Németországban, Franciaországban is elindultak. És soron következik…..
haspokember 2014.09.26 11:11:47
@Virág et.: osszes sorozat, osszes korabbi resz, ugyan mar!

Csak hogy ne kelljen az nCore-on megtalalhato valasztekkel osszehasonlitani (mert az azert nem fair), nezzunk egy egyszerubb peldat: a Top Gear osszes resze, inkluzive a specialok elerheto ingyenes torrentkent, sot nemelyik meg a BBC iPlayeren is. A Netflixen? Az elso sorozat nincs fent, es az utolso nehany evad sem. De ami meg duhitobb, hogy a teljes egyoras anyag helyett 40-45 perces vagott reszek vannak, tehat gyakorlatilag meg amit feltesznek, az is hianyos!

A multkor ramjott, hogy ujraneznem a Keresztapa filmeket. Oke, elso resz fent van, de a masodiknak, harmadiknak se hire, se hamva. Az esely, hogy megtalalod a filmet, amit keresel, eppen 50% - vagy igen, vagy nem. Es most az atlag amerikai filmekrol beszelunk, az europai valasztek meg siralmasabb.

En mar lemondtam az elofizetesem, a harmadik House of Cards sorozatot meg legfeljebb egy nappal kesobb nezem csak meg, miutan kijott...
haspokember 2014.09.26 13:58:27
@Virág et.: felreertes ne essek, en orulok annak, hogy van Netflix (es persze annak is, hogy lassan eler Magyarorszagra is), csak arra szerettem volna ravilagitani, hogy csodat ne varjunk tole. Egy alternativa, ami nem mindig a legjobb valasztas.

Peldaul UK-ban elek, de neha hazalatogatok. Termeszetesen a Netflixet Magyarorszagrol nem nezhetem, hiaba vagyok teljesen legalis elofizetoje a rendszernek. Most akkor az en keszulekemben van a hiba, ha azt mondom, csesszek meg, es inkabb letoltom a torrentet?